Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סמכות מתנדב במשטרה (משאז)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8048 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול עצרו אותי ליד צריפין שער ירושלים משטרה, מרחוק לא ראיתי מי היה השוטר אבל שהוא התקרב ראיתי שזה אדם מבוגר (60+) שעמד עם עוד אדם בגילו ובחורה צעירה בצד כולם לבשו את הצהובים הזוהרים האלו ששחכתי את שמם עם המילה "משטרה" עלהם, כמו כן היה להם קרבין לכן הבנתי שהם מתנדבים (איזה חכם אני).

המתנדב ביקש מימני רישיון נהיגה, וכאשר נתתי לו את הרישיון הבחורה הצעירה רשמה אותי.

השאלה שלי היא כזאת:

מה בעצם נתן לו זה שנתתי לו את הרישיון נהיגה שלי ללא רישיון וביטוח הרכב?

האם הוא יכול לבקש מימני את הרישיון והביטוח ? אם אני מסרב להציג רישיון או מסרב לעצור לו מה הסמכויות שלו (מה הוא יכול לעשות לי) ?

תודה.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

למתנדב משא"ז סיור - יש סמכות לבקש ממך מסמכים, אני לא בטוח בנוגע לדוחות וכד'... אבל הוא בהחלט יכול (ויעשה) להזמין שוטר שעל סמך העדות שלו יוכל לתת לך דו"ח... (זה היה מהזמנים שאני התנדבתי - 5 שנים אחורה)

מתנדב מתנ"ע - סמכות תואמת לשוטר... יכול לתת דוחות, לנהל מרדף, לעצור אותך ולבקש ממך מסמכים. מתנדב במתנ"א עובר קורס לפני שהוא עולה על ניידת...

לפי הידוע לי יש מס' שלבים, שכל שלב מקנה לך יותר זכויות בתור מתנדב בתפקיד, כלומר - מי שעבר את כל הקורסים למתנדבים, יש לו את כל הסמכויות של שוטר.

ד"א - רעיון.

אם באמת יש פה אנשים שרוצים להשפיע... אתם יכולים להתנדב למתנ"ע ולהשפיע מבפנים על אילו עבירות לתת דוחות (לכל שונאי עבירות המהירות...) בנוסף, לא תזיק לכם היכרות עם מיטב שוטרי משטרת התנועה באיזורכם... :twisted:

שיהיה בכיף!

פורסם

קרא לי ולאבא שלי שפעם עצורו אותנו שני מתנדבים כאלה עם המדים האלה, ושני אנשים רגילים ( :2gunfire: ), והם עושה בדיוק את אותה פרוצדורה אבל הם היו ממס הכנסה, ובדקו שהרכב לא מעוקל וכאלה.....(והם לא אמרו שהם משם רק אחרי שאבא שלי שאל הם אמרו...!)

פורסם

או קיי תודה על התשובות

אבל למה הם עצרו אותי ולקחו רישיון נהיגה בלבד ?

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם
לעזאזל.. מה יוצא לאנשים מהתנדבות ?!?

מה אין להם מה לעשות בחיים חוץ מזה... טמבלים

אני מקווה ש:

א. אתה שיכור.

ב. אמרתה הכל בציניות גמורה.

כשתתנדב למשהו ואני לא מדבר על לתת כסף אלא לעשות משהו על חשבון הזמן שלך תדע למה אנשים עושים את זה.

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם

אני מקווה ש:

א. אתה שיכור.

כשתתנדב למשהו ואני לא מדבר על לתת כסף אלא לעשות משהו על חשבון הזמן שלך תדע למה אנשים עושים את זה.

בנוגע למשטרה , ג'וקר צודק ב 100 אחוז!! , מי שמתנדב לגוף כזה באמת

אין לו הרבה מה לעשות בחיים .

להתנדב למכבי האש בשמחה!

להתנדב למד"א - עוד יותר טוב!

אבל למשטרה - בשום פנים ואופן לא!

פורסם

אני מקווה ש:

א. אתה שיכור.

להתנדב למכבי האש בשמחה!

לירן, זה לא הפעם הראשונה שאני רואה שאתה רושם את זה .

יש אנשים שמתנדבים למשטרה כי הם חושבים שהם יכולים לתרום טוב יותר משוטר שרואה בזה עבודה יומיומית. מוזר שדווקא אתה בא וממתג את ההתדבות כמשהו רע , אתה זה שנלחם בתחנות רוח כנגד המדיניות המשטרה ומתבכיין על כמה שהם עושים רע, אולי במקום להתבכיין ולקטר כל היום תתנדב ותנסה לשנות ?

מי שמתנדב לגוף כזה באמת

את זה אמר בן אדם שנסע מאילת לרמת גן וחזרה לאילת בשביל להיות במפגש ....

:roll:

פורסם

כנס ל-speedtraps או Topspeed.

עכשיו מאיפה הם יודעים את מה שהם יודעים על המשטרה?

מקבלים עדכון חודשי מהמפכ"ל?

אז פה מי דביל... 8)

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני מקווה ש:

א. אתה שיכור.

להתנדב למכבי האש בשמחה!

לירן, זה לא הפעם הראשונה שאני רואה שאתה רושם את זה .

יש אנשים שמתנדבים למשטרה כי הם חושבים שהם יכולים לתרום טוב יותר משוטר שרואה בזה עבודה יומיומית. מוזר שדווקא אתה בא וממתג את ההתדבות כמשהו רע , אתה זה שנלחם בתחנות רוח כנגד המדיניות המשטרה ומתבכיין על כמה שהם עושים רע, אולי במקום להתבכיין ולקטר כל היום תתנדב ותנסה לשנות ?

מי שמתנדב לגוף כזה באמת

את זה אמר בן אדם שנסע מאילת לרמת גן וחזרה לאילת בשביל להיות במפגש ....

:roll:

נכון זו לא הפעם הראשונה ובטח לא האחרונה , תמיד יש מתנדבים יוצאי דופן כגון ג'רמי

למרות שאני חושב שהוא כבר הפסיק להתנדב .

רוב האנשים שמתנדבים עושים את מה שאומרים להם לעשות ועוסקים באכיפת מהירות לדוגמא ובשאר המבצעים שהשוטרים הרגילים עושים ( רק בלי סמכות כמו שוטר).

רוב המתנדבים למשטרה הם צעירים דחויים חברתית , או כאלו שחסר להם כוח בחיים

ואין להם דבר אחר טוב לעשות.

אני האחרון שיהיה נגד התנדבות , התנדבות למד"א , למכבי האש ולשאר הארגונים מבורכת

זוהי התנדבות אשר מצילה חיים .

כיום מתנדב לא יכול לנסות לשנות כלום , הוא מקבל הוראות מלמעלה ומבצע אותן , בדיוק כך

הבעיה היא שהמתנדב המצוי לא בקיא בחוק ויכול לעשות הרבה טעויות וסתם לעקב אזרחים.

ואת זה אני אומר מניסיון.

בנוגע למה שאמרת על המפגש , אני לא הולך לרדת לתת רמה שלך של העקיצות

וההשמצות , כמובן לדבר מבלי לדעת , לזרוק לאוויר דברים רק בגלל שאתה חושב

ממש "אופייני ".

תת רמה!

פורסם

ממש "אופייני ".

תת רמה!

וזה בניגוד אליך שקורה לכל מי שמתנדב למשטר חסר חיים .

פורסם

ממש "אופייני ".

תת רמה!

וזה בניגוד אליך שקורה לכל מי שמתנדב למשטר חסר חיים .

מצד שני אני לא מצית את האווירה ולא חותר להטחות אישיות , זוהי דעתי

תקבל אותה - אין בעיה , אל תקבל - אתה יכול לכתוב ביקורת בשמחה.

אבל לרדת לפסים אישיים ?

תסביר לי למה? , בויכוח לגיטימי בפורום יורדים לפסים אישיים? , לא אצלי

אולי אצלך .

תסתכל מה כתוב לך בחתימה - אולי תבין טוב יותר .

יום טוב!

פורסם

תקשיב חביבי , אחי התנדב המון זמן במשטרה , אפילו אני התנדבתי (למרות שזה היה ממזמן) .

לשמוע את ההצהרות שלך לגבי כמה חיים יש או אין למי שמתנדב מעצבן אותי נורא באופן אישי.

אז נכון, לא הצבעת על מישהו באופן אישי והעלבת אותו, עשית את זה על קבוצה שלמה .

דר"א :

מצית את האווירה , חותר להטחות אישיות

סה"כ הזכרתי משהו שאתה עשית, לא אמרתי שום דבר מעבר לזה ואם אמרתי משהו שהוא לא האמת, אני מתנצל (תקן אותי אם טעיתי דר"א) .

פורסם

אוי לירן לירן, שוב פעם נפלת על פליטת פה אומללה ובמקום להודות ש"לא לזה התכוונתי" ולנסח מחדש אתה מאמץ שוב את תפקיד הקדוש המעונה שיורדים איתו לפסים אישיים.

נו בטח שזה אישי, מה חשבת?

אם אתה אומר שטות ואני לא אוהב את השטות הזאת, אז יש לי משהו נגדך אישית כי אתה אמרת את השטות. ולצורך הדיון אני אשתמש בכל מה שאתה עשית בעבר כדי לסייע לעצמי בדיון.

לגופו של עניין- אם היה לי זמן בחיים להתנדבויות אני חושב שלמשטרה הייתי הולך לפני מד"א ומכבי אש. נראה יותר מעניין ואל תשכח שלא כולם מצטרפים אך ורק למתנ"א אלא יש משימות סיור, טקסים, בט"ש ועוד כמה דברים.

מסתבר שיש אנשים שזה מעניין אותם וזה ה"קיק" שלהם בחיים כמו בשבילך לעשות ווקס 10 פעמים בחודש לראלי שלך. (ד"א, פתאום הם נראים עם יותר חיים ממך....אתה לא חושב?)

קח את אבא שלי לדוגמה. התחיל להתנדב מתחילת שנות ה-20 של חייו והיום הוא המפכ"ל.

טוב נו....לא המפכ"ל, אבל התנדב 15 שנים, השתתף במארבים לגנבים/סוחרי אבקות, ביצע מרדפים (ממש כמו בסרטים) אחרי חשודים. אחלה חוויות הוא היה מביא תמיד הביתה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...