Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
המתמטיקאי במשפחה מסר לי כי זו סדרה מעריכית עם קבוע חיובי קטן מאחד - כלומר שואפת (באינסוף) לאפס.

מה שאומר - לעולם לא תגיע לריכוז של 100% שמן B בדרך זו.

והמכונאי אומר: עזוב אותך ממתמטיקה, ככה לא מחליפים שמן גיר.

צדיק אחד בסדום.

הריכוז המקסימלי אף פעם לא יגיע ל100, אלא אם כן אתה מהאנשים שיגידו "וואלה, גם 90% זה סבבה".

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

נכון- זוהי סדרה הנדסית.

וכמות נוזל A תקטן אקפוננציאלית.

במטמטיקה הטהורה לעולם תשאר כמות שתלך ותשאף ל"0".

אבל בחיים האמיתיים לא יהיה ניתן לכמת את נוזל A.

פורסם
אם כוונתך לתיבת הילוכים אוטומטית, אז יש פתרון פשוט שלא נשען על מתימטיקה אלא על מקצועיות:

בעזרת מכונה יעודית להחלפת שמן הילוכים מוציאים את כל הכמות של שמן A וממלאים איתה את כל הכמות המוכתבת ע"י היצרן של שמן B (פשוט וקל):

66933-transerve%20ii+pluse.bmp

בריקון שמן מתיבת ההילוכים האוטומטית, דרך פקק ריקון או אגן השמן, נותרת כמות של כ 50% בעיקר בתוך ממיר המומנט:

Drehmomentwandler03.jpg

בברכה - רפי לין

מכשיר זה מתחבר לגיר המטופל ע"י צינורות היד. המנותקים מהקולר. הפעולה מתבצעת כשהמנוע עובד והשמן בגיר האוטומטי עובר בכל חלקי הגיר כולל בתוך ממיר המומנט ואוסף איתו את כל הלכלוך שהצטבר בתוך הגיר. המכונה יונקת את השמן המלוכלך במנות קצובות ומכניסה במקומו שמן חדש וטוב כשהגיר נקי לחלוטין. המחיר של פעולה זו תלוי בסוג השמן הדרוש לגיר.

(לא כתבת באיזה מכונית מדובר.)

לדעתי אין תחליף טוב יותר להחלפת שמן בגיר אוטומטי

פורסם

אני מעדיף להישאר עם החלפה בעזרת בורג ריקון ,הדרך הבטוחה ביותר .

אני מעדיף שישאר שמן ישן קצת אך שהגיר לא ישבוק לי פתאום.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם
אני מעדיף להישאר עם החלפה בעזרת בורג ריקון ,הדרך הבטוחה ביותר .

אני מעדיף שישאר שמן ישן קצת אך שהגיר לא ישבוק לי פתאום.

מעולם לא שבק לנו גיר כתוצאה מהחלפת שמן בעזרת המכשיר, להפף, ברוב המקרים אנחנו מדווחים על שיפור בתיפקודו

• תוכן חדש...