Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5502 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ברשותי סוזוקי איגניס 2005

אני לא מבין כלל בצמיגים אך שמתי לב שהחברה שיש לי היא westlake לאחר שיטוט קל באינטרנט הבנתי שאני צריך להחליף אותם בגלל איכותם הירודה

ברצוני לקבל המלצה לצמיגים 165/70/14 של חברה טובה

לסוג רכב שלי יש מתלים\בולמים לא משהו (לא לשלי ספציפית אלא לדגם הרכב) ככה שכל בור / באמפר מורגש חזק ולא נעים

האם הצמיג משפיע? מפחית ?

אשמח להמלצה לצמיג עם אחיזה טובה ושיכול לרכך במעט את החיסרון שיש לאוטו הזה עם כל פגישה עם בור בכביש

שהיה לי אופנוע הצמיג הכי טוב שהיה הוא מישלין לכן באופן טיבעי אני רוצה מישלין גם פה אבל אשמח להמלצה לצמיג שהוא טוב יותר במידה ויש

אשמח לדעת מה התכונות לצמיגים שאתם ממליצים

תקציב:

אני לא מתכוון להתפרע אך גם לא לחסוך כ350+- שח לצמיג

תודה

איתי

פורסם

ממליץ לך על EcoContact 3 של Continental.

זהו הסט השני שלי כבר, כשהקודם החזיק 4 שנים וכ- 70 ק"מ ועדיין היו במצב טוב כשהחלפתי אותם.

האחיזה טובה, והעמידות גבוהה - בסגמנט הזה (בטווח מחירים בין 300 ל-400) אני לא מכיר הרבה צמיגים שהינם יותר טובים.

פורסם

אתה בקלות יכול לקנות צמיגים של קלבר או האחרים שהומלצו (קונטיננטל, יוקוהומה).

אין צורך לשלם עבור המישלין יותר כסף.

העיקר לא צמיד סיני לא מחברה טובה ומה שהומלץ לך טוב מאד

קובי

:-)

פורסם
תודה על ההמלצות

איך מישלין אנרג'י?

ביחס לההמלצות שכתבתם?

מישלין אנרג'י פחות אחוז, יותר יקר, מחזיק קצת יותר זמן על הרכב.

אהה, וקשה לי להאמין שצמיגים ישפרו משמעותית את נוחות הנסיעה ברכב שלך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
מישלין אנרג'י פחות אחוז, יותר יקר, מחזיק קצת יותר זמן על הרכב.

אהה, וקשה לי להאמין שצמיגים ישפרו משמעותית את נוחות הנסיעה ברכב שלך.

ברור לי הבעייתיות והפשטות ברכב שלי

לא התכוונתי משמעותית אבל האם לדעתך צמיגים מסויימים יכולים לשפר במידה מסויימת את חווית הנסיעה?

פורסם

כן, לצמיגים שונים תהייה נוחות נסיעה שונה, אבל ההבדל לא יהיה דרסטי, עדיין המשפיע העיקרי על איכות הנסיעה זה מתלים \ בולמים.

ממליץ לך על EcoContact 3 של Continental.

זהו הסט השני שלי כבר, כשהקודם החזיק 4 שנים וכ- 70 ק"מ ועדיין היו במצב טוב כשהחלפתי אותם.

האחיזה טובה, והעמידות גבוהה - בסגמנט הזה (בטווח מחירים בין 300 ל-400) אני לא מכיר הרבה צמיגים שהינם יותר טובים.

מצטרף להמלצה. הצמיגים נראים לא משהו אבל האחיזה שלהם טובה מאוד. עדיף אפילו PremiumContact אבל אני לא בטוח שיש במידה שלך והם טיפונת חורגים מהתקציב.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם
כן, לצמיגים שונים תהייה נוחות נסיעה שונה, אבל ההבדל לא יהיה דרסטי, עדיין המשפיע העיקרי על איכות הנסיעה זה מתלים \ בולמים.

מצטרף להמלצה. הצמיגים נראים לא משהו אבל האחיזה שלהם טובה מאוד. עדיף אפילו PremiumContact אבל אני לא בטוח שיש במידה שלך והם טיפונת חורגים מהתקציב.

ואני מניח שאין כל כך אפשרות לדעת אלו מבין הצמיגים המומלצים כאן יתנו את נוחות הנסיעה הטובה ביותר הן מבחינת אחיזה ומקסימום ספיגת זעזועים ?

פורסם

אני חושב, שלרכב שלך מאוד יתאימו GOODYEAR DURAGRIP.

http://tires4u.co.il/?search=1&iGarageID=&sc=&ar=0&r=14&a=70&s=165&m=6&CarType=1

הדגם הראשון בשבילך, הדגם השני בשביל רכבים מסחריים (צמיג מחוזק). והיה לי כזה מחוזק על קנגו.

הרגישו יותר רכים מהצמיגים המקוריים ומאוד יקרים של הרכב (CONTINENTAL VANCO CONTACT)

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...