Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

האם יש כאן מישהו שקנה או לקח בליסינג רכב כזה, או שהזדמן לו לנהוג עליו יותר מכמה דקות ?

הייתי רוצה לשמוע מה ההתרשמות שלכם.

נקודת שמעניינות אותי : שקט ועידון בנסיעה בינעירונית

פעולה חלקה של תיבת ההילוכים

מרווח פנימי

גודל תא מטען

איבזור - מה שמקבלים בדגם הבסיסי

ביצועים - פחות חשוב, אבל בכל זאת - האם זה ברמה של פוקוס/רנו פלואנס או טוב יותר/פחות טוב ?

תודה רבה.

פורסם
שלום,

האם יש כאן מישהו שקנה או לקח בליסינג רכב כזה, או שהזדמן לו לנהוג עליו יותר מכמה דקות ?

הייתי רוצה לשמוע מה ההתרשמות שלכם.

נקודת שמעניינות אותי : שקט ועידון בנסיעה בינעירונית

פעולה חלקה של תיבת ההילוכים

מרווח פנימי

גודל תא מטען

איבזור - מה שמקבלים בדגם הבסיסי

ביצועים - פחות חשוב, אבל בכל זאת - האם זה ברמה של פוקוס/רנו פלואנס או טוב יותר/פחות טוב ?

תודה רבה.

שלום,

אנו בחנו בנסיעה את האסטרה 1.4 טורבו אולם לבסוף העדפנו אךת הגולף.

בגדול ולדעתי, הרכב מעוצב לעילא מבחינה חיצונית. בקניה פרטית אני חושב שהם עוד נותנים יחשוקי 17": מקוריים גם בקניית מנוע ה-1.6.

מבחינת עיצוב פנימי הרכב פחות נאה לטעמי - קונסולה עמוסה לעייפה בכפתורים וכמו שציינתי בשרשור שפתחתי לגבי הרכב - מזכיר את השבי קרוז וזה מעצבן תודעתית.

מבחינת נוחות, עכהרכב היה נוח למדי בנסיעה עירונית ובידוד רעשים טוב מאוד. הגיר תופעל בצורה נעימה בעליות של חיפה, אולם סבל מאיבודי כוח. בגדול - ציפיתי ממנו ליותר.

מנוע ה-1.4 עשה את העבודה כראוי, אני לא כ"כ יודע איך עובד מנוע ה-1.6 למרות שיש מבחן שלו באתר של וואלה רכב אם אני לא טועה, כדאי לך לחפש.

נקודות מעצבנות הן שהקונסולה מתנגשת עם ברך ימין של הנהג בצורה צפופה ולא נוחה ומפריעה מעט לנהיגה, השמשה האחורית מעט מקשה על הראיה ולגבוהים מאחורה קצת צפוף לראש.

בגדול אני אהבתי את הרכב, הוא נאה לטעמי, איכותי מספיק ודי מאובזר (שוב, בגרסת ה-1.4). מה שהכריע את הכף לטובת הגולף היה העובדה שלא ברור מה יעלה בגורלה של אופל המתחדשת בישראל, מה תהיה הסחירות של הרכב ומה תהיה שמירת הערך שלו.

מעבר, אם זה לא מדאיג אותך, האסטרה עדיפה על של המשפחתומטיות (ככה כותבים את זה?), בעיקר מבחינת בטיחות, נוחות ועיצוב.

פורסם

אחרי חודשיים ו 5K ק"מ בערך על 1.6T 6MT בהולנד. נוח, שקט,מרווח. תא מטען בגודל בינוני, עגלת תינוק וכמה תיקים בלבד.

זווית ראיה קצת מוגבלת קדימה לצדדים בגלל קורות רחבות.זווית ראיה מוגבלת אחורה בגלל חלון קטן.

לא התלעבתי מיכולות של המנוע, שמעתי שיש בו 180 כ"ס וממה שראיתי במסמכי רכב היה בו 140 כ"ס. בכל אופן לא נראה שיש שם 140 שלא נדבר כבר על 180 :?.

איכותית חומרים טובה איך תמיד אפשר יותר. סה"כ חבילה לא רעה בכלל והייתי מעדיף אסטרה (ידנית) על פני רכבים אחרים בקטגוריית 1.6 מליסינג.

פורסם

תודה על התגובות, אולי יש למישהו ניסיון עם הגירסה שאני מתעניין בה, 1600 אוטומטית ?

פורסם

קראתי, תודה.

ביצועי מנוע פחות חשובים לי, כל עוד זה לא גרוע יותר מפוקוס או פלואנס.

הייתם מעדיפים אופל אסטרה על סיטרואן C4 חדשה, ולמה ?

• תוכן חדש...