Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בכל מקרה לא ילך ולא אמליץ על המכון יותר .

אחד הדברים הנוספים שנודעו לי אתמול זה שנעשה תיקון בטמבון האחורי . ואת זה הוא גם לא ציין בבדיקה .

אם לזה קוראים בדיקה מקצועית ומקיפה אז אני לא יודע מה זה בדיקה טובה שמפספסים כאלו דברים .

ומי שמעוניין לראות את הדברים לאשורם, מוזמן להגיע אליי הביתה ולראות את הדברים.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מסכים איתך לגמרי. לקחת את הרכב לבדיקה ואתה מצפה לשמוע חוות דעת מלאה ולא חלקית.

לגבי הטענה של עיגולי פינות - אני לא משלם למכון 450 ש"ח לבדיקה כדי שיעגל פינות על חשבוני. המכון מקבל ממני המון כסף (כמה זמן כבר לוקח למכון לבדוק את הרכב? זה רווח אדיר בשבילו) כדי לתת לי את התמונה המלאה ככל הניתן, ואני אחליט מה חשוב יותר ומה פחות. זו החלטה שלי כרוכש ולא של המכון. אגב, מעניין שהמכונים מכסתחים את עצמם בכל מיני שטויות כשזה נוח להם ועל העניין הזה דילגו.

פורסם

נראה לי שהרבה חברה כאן לגמרי פיספסו את הנקודה..

הוא לא טען לרגע שהפלסטיק הזה קריטי למשהו. אם החלק הזה חשוב או לא, תנו לבחור להחליט בעצמו. אם היצרן טרח לייצר אותו ולהרכיב אותו, כנראה שיש לו איזושהי מטרה, שולית ככל שתהיה.

אבל לא זה העניין. כל בודק אמור לציין את העובדה שהחלק חסר. את השיקול אם זה חשוב או לא, שהבודק ישאיר לרוכש. הוא בהחלט יכול לומר משהו כמו: "תשמע, החלק הזה חסר, אבל זה אופייני ברכבים משומשים ואין לזה כל השפעה על הנסיעה", אבל לא לציין את העניין הזה כלל, מעיד או על חוסר מקצועיות או על זלזול ברוכש.

פורסם

זלזול מעליב אפילו .

שמתי יותר מ80000 אלף על האוטו

ולא ליידע או לפספס תיקון טמבון אחורי ואת הכיסוי פלסטיק, נראה תמוה והכי גרוע זאת הפגיעה באמון שלי .

פורסם

ובנוסף אני רוצה לציין וזה לחיוב הבדיקה, שסך הכול האוטו באמת נמצא במצב טוב מאוד כמו שהוא אמר, למרות שני הדברים שלא צויינו.

לדעתי אתה מכיר את האוטו באמת רק אחרי תקופה שאתה חי איתו

פורסם
נראה לי שהרבה חברה כאן לגמרי פיספסו את הנקודה..

הוא לא טען לרגע שהפלסטיק הזה קריטי למשהו.

מה אתה אומר? הוא טען שאם הוא היה יודע שהפלסטיק הזה חסר הוא לא היה רוכש את הרכב. וה מגוחך.

זה לא משנה אם אתה משלם 8000 שקל. 80000. או 800,000 על רכב משומש.

אתה צריך להבין שאתה קונה משהו משומש. שהשתמשו בו, שעשו לו בלאי מסויים ולכן הוא נמכר זול יותר.

מי שחושב לבטל עסקת קניה בגלל פלסטיק כזה או אחר, שיילך ויקנה רכב חדש, כי הוא לא מבין את המשמעות של רכב משומש.

בכל מקרה, גם אני מסכים שהמכון היה צריך לומר שחסר הפסלטיק, אבל לא צריך לעשות מזה כזאת דרמה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
מה אתה אומר? הוא טען שאם הוא היה יודע שהפלסטיק הזה חסר הוא לא היה רוכש את הרכב. וה מגוחך.

זה לא משנה אם אתה משלם 8000 שקל. 80000. או 800,000 על רכב משומש.

אתה צריך להבין שאתה קונה משהו משומש. שהשתמשו בו, שעשו לו בלאי מסויים ולכן הוא נמכר זול יותר.

מי שחושב לבטל עסקת קניה בגלל פלסטיק כזה או אחר, שיילך ויקנה רכב חדש, כי הוא לא מבין את המשמעות של רכב משומש.

בכל מקרה, גם אני מסכים שהמכון היה צריך לומר שחסר הפסלטיק, אבל לא צריך לעשות מזה כזאת דרמה.

אין לי ויכוח עם מה שאתה אומר, רכב משומש יש לו בלאי מסויים זה נכון .

אבל במכון בדיקה מעורך פה על ידי החברים, מ.מ.מ בחיפה.

והבודק שם מוערך גם הוא

כשהוא לא מציין שהפלסטיק חסר וכפועל יוצא היום אני יודע שהאוטו עבר מכה מלמטה.

וכמו כן הוא גם לא ציין שהטמבון האחורי נצבע, והייתי בהלם לגלות שעל הטמבון מבפנים נמצא הנייר דבק שנשאר אחרי הצביעה. זה מראה על זלזול גדול מאוד מצד המכון בדיקה .

אני בחיים לא יתקרב לשם אני מרגיש מרומה וזלזול מאוד גדול בי

פורסם

שי, אני מקווה שאתה גם מצליח ליהנות מהרכב.

תעשה לעצמך טובה - תשאיר את הסיפור הזה מאחורייך.

אין שום פגם ברכב שלך.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
מחכים לך חיים מאוד מאוד קשים אם לא תלמד לעגל פינות כמו הישראלי הממוצע. אם תישאר פדנט ברמה הגבוהה הזו אתה צפוי להיתקל בקשיים לא רק בפן הזה של אחזקת רכב אלא גם בקשרים בין אישיים.

אני ממש לא מסכים עם המשפט הזה שלך, לדעתי הגישה הזאת שגוייה. עיגול פינות זה דבר רע שבסופו של דבר רק גורם נזקים. ולא רק בתחום הרכב. חבל שאתה ועוד הרבה חושבים ככה.

shay23, לדעתי אתה הצודק. אבל איך אומרים, בעולם משוגע אדם שפוי יחשב למשוגע:screwy:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תודה אנשים על העידוד מעריך את זה מאוד .

אני משאיר את הסיפור הזה מאחוריי, פשוט הייתי צריך להוריד מהלב .

פורסם

קודם כל, יכול להיות שהרכב לא עבר תאונה, אלא שפירקו במוסך ו"שכחו" להרכיב.

לגבי הצבע, האם רק על ידי הנייר דבק בצד האחורי גילית שצבעו אותו?

משכנתא זה קל

פורסם
קודם כל, יכול להיות שהרכב לא עבר תאונה, אלא שפירקו במוסך ו"שכחו" להרכיב.

לגבי הצבע, האם רק על ידי הנייר דבק בצד האחורי גילית שצבעו אותו?

יש סימני צביעה ברורים

זה כבר לא משנה, הרכב נמצא במצב מצויין סך הכול , הייתי שמח אם הוא היה מציין את הדברים הנ"ל .

זה היה נוסך בי הרבה יותר ביטחון לגבי מצב הרכב .

כל אופן הכול בסדר ושיהיה לילה טוב

פורסם

בדקתי שם פעמיים סך הכל הייתי מרוצה (אני גם יודע שסוחרים מפחדים לבדוק שם כי מקפידים שם)עלו שם על פגיעת שילדה רצינית בבדיקה הראשונה.

אוהב את השירות בקומפיוטסט לפעם הבאה שלך .

פורסם

מ.מ.מ ומורדי במיוחד חסכו לי המון (המון) כסף כשהלכתי לבדוק איביזה TDI-FR

אצלהם, הרכב היה נראה שמור מאוד אבל בבדיקה התגלה שהטורבו יסיים את חייו בקרוב.

ובלי מילים מיותרות מורדי פשוט אמר לי אל תיגע באוטו הזה!

אני בטוח שאם הסיפור שלך נכון אז הדבר לא נעשה בזדון.

רוב הרכבים לא באים עם המגן הזה ויכול להיות שהוא לא שם לב לזה.

לפי נסיוני, ולפי מה שקראתי על מ.מ.מ הם קפדנים בני קפדנים.

לדעתי,

טעות אחת היא לא סיבה "לשרוף" מקום כזה.

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם

זה לא רק המגן זה גם תיקון שנעשה בטמבון האחורי שלא צויין .

מי שמטיל ספק, אני מזמין אותו לבוא אליי ולהתרשם בעצמו ...

• תוכן חדש...