Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לשתף אתכם

.שמאוד מאוד התאכזבתי מהבדיקה שלהם

הבדיקה נעשתה במכון מ.מ.מ בחיפה ע"פ המלצות כאן בפורום.

יש לציין שזה הרכב השני שאני בודק שם.

כאשר בבדיקה הראשונה שנעשתה ע"י בחור בשם שיבלי, אופן הבדיקה מאוד הרשים אותי .

הבדיקה השנייה נעשתה ע"י בחור בשם מורדי .

הכל התחיל בזה שלא נאמר לי כלום מעבר לדברים שוליים ,קרי תיקון כנף והחלפת טמבון קדמי .

ובמילים שנאמרו מפיו "שהרכב טוב אז הרכב טוב"לא שיגרתי ונראה לי מוזר שהרכב יצא "טוב מידי "תמיד יש כסתחים.

ע"פ חוות דעת זאת שילמתי מחיר מלא בעבור הרכישה .

.עכשיו אחרי זמן מה, גיליתי שהכיסוי פלסטיק תחתון של המנוע חסר ,שהוא כיסוי גדול וחשוב מאוד

דבר שלא נאמר כלל בבדיקה ותמוה ביותר שהבוחן רכב גם לא ציין זאת .

מיותר לציין שזה גרם לי הפסד כספי, וגם קרוב לוודאי שהייתי מוותר על הרכישה של הרכב במידה והייתי יודע זאת .

כל זאת ובנוסף עם שיחה שלי עם מוכר הרכב ועם חצאי אמיתות מצידו, גורם לי לחשוב שהרכב עבר תאונה מלמטה .

הסתכלתי בדקדקנות מתחת לרכב ולא נראה שהקורה הקדמית שעליה יושב המנוע

פגועה (אני מקווה מאוד), אבל כן יש סימנים של נסיעה של לא מעט זמן בלי כיסוי וכתוצאה מכך נוצר מזה שיפשוף טבעי .

אני הולך לבדוק את העניין לעומק יותר, ובמידה ותתגלה פגיעה בשאסי? מן הסתם תוגש תביעה על הנוגעים בדבר .

סתם מבאס, חוסר שקט שנוצר בעקבות כך. וכל זה היה נחסך אם הבדיקה הייתה נוסכת בי ביטחון . כי הרי אם הוא פיספס כזה דבר גדול אתה שואל את עצמך מה עוד יכול להתפספס .

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה רציני?

זה שחסר לך הפלסטיק ההוא שבחצי מהרכבים שבאו איתו מהחברה הוא חסר היה גורם לך לא לקנות את הרכב?

כמעט כל רכב אחרי כמה שנים/כמה עליות על מדרכות/פסי האטה גבוהים והפלסטיק ההוא או נופל או ניזוק בכזו צורה שהוא לא שווה כלום.

קח דברים בפרופורציות.

פורסם

אני לוקח את זה בפרופורציה

אבל שחלק עולה 2200 ש"ח וכמעט בלתי אפשרי למצוא אותו בפירוקיה

וששילמתי סכום כזה ששילמתי על רכב שנטען שהוא במצב חדש

.זה מבאס מאוד

נראה נכון בבדיקה שאני משלם עליה ממיטב כספי שהדבר יצויין, מאשר אני אגלה את זה בעצמי .

.ועוד דבר כזה בולט לעין

פורסם

מנסיון שלי בעשרות בדיקות .רק מורדי!!

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני לא מכיר אותו ואני מקווה שכל מה שהוא אמר, זה באמת ככה .

ויצא שאני צריך להיות ממש מרוצה כי הבדיקה יצאה מעולה .

אבל אחרי אי ציון או פיספוס הכיסוי פלסטיק של המנוע .

זה גרם לי לאבד ביטחון בתוצאות הבדיקה .

פורסם

לדעתי היית צריך להוריד לו לפחות 4000 ש"ח על הפלסטיק הזה!!

אני ממליץ שתתבע את מכון הבדיקה בבית משפט.

לא ייתכן המצב שאמרו לך שהרכב במצב מעולה בזמן שחסר לך חתיכת פלסטיק (יקר מאוד, כי רק טיפשים קונים אותו), הרי ידוע שזה פוגם בהתנהגות הרכב ואף מהווה סיכון בטיחותי.

מה גם שבעתיד זה יוריד לך את ערך הרכב בעשרות אחוזים.

:shock:

אם לא הבנת אז אני קצת ציני, ואתה קצת קנטרן..

פורסם

קנטרן ? זה סכום לא מבוטל להוציא על הרכב

ועוד שאם אני אסע ככה זה יטנף את המנוע ברמות, וכן אני אוהב שדברים הם כמו שהם אמורים להיות .

אז קנטרנות זה לא .

מעבר לזה כבר הזמנתי את הפלסטיק מחו"ל, והוא בדרך אליי .

ואני מקווה שהדברים שאתם אומרים הם נכונים לגבי הביטחון שלכם במ.מ.מ

בסך הכול אני יהיה מרוצה מאוד אם כך הדבר .

פורסם

אם הכינוי שלך מעיד על גילך אז יש לי משהו לומר לך. מחכים לך חיים מאוד מאוד קשים אם לא תלמד לעגל פינות כמו הישראלי הממוצע. אם תישאר פדנט ברמה הגבוהה הזו אתה צפוי להיתקל בקשיים לא רק בפן הזה של אחזקת רכב אלא גם בקשרים בין אישיים. כמו שאמרו כנס לפרופורציות זה רק פלסטיק והטינופת במנוע בדרך כלל באה מלמעלה כתוצאה מנזילות שמן ולא מלמטה כמו מבוץ בכביש. אל תיקח את זה אישי אלא רק כביקורת בונה.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אני בן 37

ואני פדנט מאוד, וכן קשה לי מאוד עם עיגולי הפינות שיש כאן בארץ .

אני מקבל את מה שאתה אומר בעניין הפדנטיות ברכב .

ואני משלם את המחיר על זה, זה בטוח

פורסם

אני בין הממליצים למכון הזה, וצר לי שאתה חושב שזה שחסר מגן פלסטיק תחתון למנוע זה דיל-ברייקר בכזו רמה.

אתה מוזמן לבדוק את הרכבים הבאים בכל מכון אחר אשר יזהה את המחסור במים לווישרים, ונטילים וכד'.

משכנתא זה קל

פורסם

+1

אתה מזכיר לי את הקונה שקנה מאבא שלי סנטה פה 2007 עם פחות מחצי מהקילומטרז' הסטנדרתי לרכב סולר, רכב של נכה שרק הוא ואמא שלי היו מורשים לנהוג עליו שאמא שלי הייתה נוסעת איתו לעבודה 25 דק' מבית וחזור, זהו אפילו שריטה לא הייתה לרכב והקונה התלונן שהריפודים קצת מלוכלכים.

אמרתי לו שהלוואי ומצב הריפודים יהיו תמיד הבעיה שלו עם מכוניות בחיים.

לא יקרה כלום גם אם תסע בלי המגן הזה כל הזמן, וכן זה לא קצת זה הרבה קנטרון לא לקנות רכב או להתלונן על מכון בגלל שטויות כאלה.

פורסם

אנשים צריכים להבין שרכב משומש זה רכב עם בלאי. זה רכב שמנוע שלו יכול להיות קצת מלוכלך, ריפודים מלוכלכים, פלסטיקים חסרים ועוד. זה לא רכב חדש, גם תקלות יכולות להיות לו. רוצה רכב חדש? קנה אחד בחברה. רוצה לחסוך ולקבל רכב טוב? תוריד קצת ציפיות. אין דבר כזה מצב חדש. מצב חדש, זה חדש וזה עולה בהתאם.

אגב, אני ביצעתי בזמנו בדיקה במכון הזה ואני חושב שהם אמינים ומקצועיים מאוד - לכל החברים אני תמיד ממליץ על המכון וכולם יצאו מרוצים (למען הסר ספק, אין לי במכון הזה מניות). עד עכשיו הבדיקה שלהם בתור תזכורת תלויה אצלי בחדר העבודה שלי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני חושב אחרת מכם - לא חשוב, האם אפשר לנסוע ללא הפלסטיק, האם יש רכבים שבמקור מגיעים לא הפלסטיק.

המכון אמור לדעת, איזה רכב במקור מגיע ללא הפלסטיק המדובר, ולאיזה רכב הפלסטיק היה במקור ועכשיו הוא לא קיים.

בשביל זה הם מקצוענים בבדיקת הרכבים וראו עוד מאות הונדות אקורד מהשנתון הזה.

ואם הוא חסר, צריך לציין את זה בבדיקה (ואני ראיתי בדיקות שזה היה רשום).

אחר כך הקונה יחליט, האם הוא צריך את המגן הזה או לא.

ואני חושב שהפלסטיק היה חיוני בחורף, כאשר מים\בוץ נכנסים לתא המנוע. וזה משהו שמשתפשף לפני קרטר שמן כאשר עולים על מכשול כלשהו, וכאשר שומעים את רעשי השפשוף, אפשר לעצור את הרכב לפני נזק רציני.

אתם יודעים מה? החתולים יכולים להיכנס כדי להתחמם מהחום, שנשאר מהנסיעה הקודמת.

היתה לי פולו SDI, הפלסטיק נשבר, הורדתי אותו, ולא הייתי שקט עם זה. כל פעם הייתי בודק שאין חתול, אבל עדיין לא הזמנתי חדש במחיר מטורף.

כמובן שלא צריך להגזים עם החשיבות של הפלסטיק לערך הרכב והחלטה לגבי הקניה, אבל לדעתי הטענה למכון הבדיקות לגיטימית.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לפלסטיק הזה קוראים מגן אבנים ובחלק גדול מהמכוניות, נושר חלקית / נשבר / נקרע בגלל מפגש עם מפגעים בדרך, מדרכות, אבנים וכו'. כשזה קורה זה גורם לרעש לא נעים בנסיעה ואז פשוט מורידים אותו - ודי.

זאת גם הסיבה שאתה לא מוצא אותו בפרוקיות - החלק בד"כ לא מגיע שלם (אם בכלל)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תמיד חשבתי כי היצרנים ומהנדסי הרכבים אנשים מצחיקים , ביטנה לרכב , פלסטיק אבנים כאילו .

כמו ביטנה בז'קט בשביל מה , מיותר , נו באמת , אריג חשוף מגרד יותר בכייף , ולא מחמם .

אה נכון חימום אולי ,

וברכב, אולי מקדם גרר יותר נמוך , מניעת מערבולות אויר , חסכון בדלק .. מניעת כניסת חפצים חדים ורסיסים למנוע ולרצועות ..אולי .

shay23 אתה הצודק .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...