Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה שלום ישנו חלק ברכב המשמיעה זימזומים לאחר כיבוי המנוע וסגירת סוויץ דבר מוזר במיוחד

אני מצרף תמונות כדי שאולי מישהו יוכל להגיד לי מה זה החלק כדי שאני אקנה אחד חדש כזה

רצוי לדעת גם מה תפקידו

אני מצרף תמונה מדובר על הריבוע הלבן שרואים בתמונה בתמונה הראשונה מצרף את התמונה של מכסה הפלסטיק שסוגר אותו תודה מראש סרגיי שליט

CIMG25201.jpg

CIMG25231.jpg

LIFE IS GOOD IF YOU HAVE VW

למכירה סאב http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=139659

פורסם

זה "ממסר כפול" כשבפועל באותו הביית יש 2 ממסרים והם מיועדים למע' ניהול המנוע (הצתה, הזרקה והקטנת זיהום אויר).

ממסר אחד מזין את המחשב בזרם חשמלי (כוח) והשני מזין את סליל ההצתה, שסתום קניסטר פחם, מזרקים, סליל חימום חיישן חמצן ומשאבת דלק חשמלית.

אני משער שכוונתך למנוע 1.6

בברכה - רפי לין

פורסם

הבעיה בארץ הנחמדה שלנו שחיבור האוטו שלי למחשב וסריקת תקלות תעלה לי כ 300 ש"ח כולל מע"מ

לאחר ברור קצר גיליתי שחלק חדש עולה בסביבות 200 ש"ח

מפרוקיה 50 ש"ח

בוא נעשה חשבון לגבי הבחנה במוסך

300 שקל בדיקה עוד 200 שקל החלק עוד 150-200 שקל שעת עבודה

והופה אנחנו בחשבון של 700 שקל על חלק שמחליפים אותו בשניות

בהחלט אם מדניות המוסכים הייתה הגיונית בארץ לא הייתי חושב פעמיים וניכנס למוסך לסדר זאת

אבל לצערי אני לא יעשה זאת בעקבות אותה המדניות שציינתי

LIFE IS GOOD IF YOU HAVE VW

למכירה סאב http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=139659

• תוכן חדש...