Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

LADA GRANTA מה דעתכם?

Gavrik
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממש אין לי מספיק כלים לקבוע איזו מדינה מנצלת את תקציבה באופן יעיל יותר ואיזו פחות כי הרי אינני יודע הרבה מעבר למסופר בתקשורת. אך בא ניקח לדוגמה את תוכנית רמאית המים של רפי גינת מאתמול. אז ראינו, בכינו והמשכנו הלה. בטלוויזיה הרוסית ישנם מדי שבוע פרשות דומות, וכעבור זמן קצר הצופים מדווחים: זה קיבל 20 שנה בפנים, זה קיבל 10, זה ברח והאינטרפול רודף אחריו...

אילו פרשת גני אביב הייתה מתרחשת ברוסיה, אז סביר להניח כי גם דודי אפל היה דרוש ע"י האינרפול ואילו בני רגב היה זוכה לתקופת מאסר לא קצרה. ולא, לאו דווקא בגלל השוחד הקטן שהוא קיבל אלה על הפרה בוטה של התקנים. ואילו בישראל אי-קיום התקנים לא נחשב לעבירה כלל. ולגבי אי-קידום הפרוייקטים התשתיתיים רק דבר אחד יש לי להגיד: "לרקדן גרוע הביצים מפריעות"

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה שואל אם יש כיוון בארץ?

לא, בהחלט לא. כבר שווקו פה מכוניות לאדה בעבר, וכולנו זוכרים איך הן היו. נכון, עברו כבר אולי 15 שנה מאז, והאיכות בוודאי השתפרה, ובכל זאת, אני מהמר כי אפילו הצרכן התפרן ביותר, שלא לדבר על רוסי פטריוט עם רגשות נוסטלגיים, לא יעיז לגעת בלאדה, גם אם היא תעלה 50 אלף שקל כחדשה. (וזה מצב שלא יקרה בחיים). במחשבה שנייה, ישנם מספיק צרכנים שכן חושבים רק על מחיר רכישה נמוך, בלי להתחשב בנוחות, בבטיחות, בארץ המוצא...מי אמר אלטו?

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

לאדה אכן התקדמו אבל כל שוק הרכב התקדם עוד יותר.

גם בתחום של מכוניות הכי זולות יש בארץ תחרות וכמה אופציות שצרכנים יכולים לבחור.

כך שחיים שלה לא יהיו קלים.

לדעתי אין ביזנס קייס להביא אותה לכאן.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

• תוכן חדש...