Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

לאחר נבירה עמוקה בפורומים השונים, הגעתי למסקנה שאנחנו צריכים לעבור ל MPV.

משפחה עם חמישה ילדים....

כמה שאלות למבינים :

א. בתקציב שלי, שעומד על- עד 45K, אפשר לרכוש עד שנת 2001, השאלה היא האם כדאי לקנות מהשנתונים 00/01, או עדיף כבר שנתון 99', בגלל ההבדל בגודל המנוע. (ה2.5L סוחב ? אין לו בעיות ?)

ב. מה קילומטרז' שכדאי לקנות את הרכב. נאמר MPV שנתונים 99/00/01 ?

ג. מה דעתכם על ספייסווגן הצורה החדשה שנתון 03', ? עדיף על MPV ?

תודה,

פורסם

שלום חברים,

אנחנו משפחה+5ילדים, נוסעים 15K בשנה.

חשבנו על MPV שנת98-01, זה בתקציב שלנו.

מהם ההבדלים שיש בין הדגמים של 3.0 ליטר, לדגם של '00/01' עם מנוע 2.5 ליטר ? ומה עדיף ?

פורסם

בדגם 99 יש 8 מקומות לעומת 7 ב-00/01

לדעתי תקנה מה שתמצא במצב טוב יותר - אין הבדל מהותי מעבר למס' המקומות

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בעבר היה לנו את דגם 02 ואת 05 ואין מה להשוות ה05 הוא ליגה אחרת בנוחות פרקטיות ובביצועים.

ממה שאני זוכר הבאג'ז ב02 הוא מנייתורי לעומת ה05 שממש שימושי וגם הסידור של הכסאות 2-2-3

שהמרכזיים יכולים לזוז לצדדים כדי לאפשר כניסה לספסל האחורי ב05.

פורסם

אל תשכח צריכת דלק גבוהה מאוד בדגם השלושת אלפים

לא שהאלפיים חמש מאות חסכוני במיוחד

יש לחבר שלי מודל 99 עם מנוע שלושת אלפים והוא בוכה מצריכה של אחד לשש

פורסם

אני מציע לך לבצע חיפוש על הMPV,

1. גם בשנת 99 לא היו 8 מושבים אלא רק 7 ,ככה שמי שלא בטוח שלא ירשום סתם.

2. צריכת הדלק של אחי (שנת 2003) ,היא 1:8 כשהכל עירוני ופקוק (ת"א)., אני לא חושב שספייס וואגון עם מנוע 2.4 תשיג צריכה טובה יותר,אולי אפילו יותר רעה, לאחי השני יש גרנדיס 2010 והיא ממש לא יותר חסכונית מהMPV,.

3. אין מה להשוות בין גרנדיס או ספייס וואגון(שזה עוד יותר גרוע) לMPV ,הMPV זה מיניוואן, השנייןם האחרים מרגישים כמו סטיישן גבוהה,והדבר שלי הכי מפריע שכאשר 7 מושבים פתוחים בגרנדיס אין בכלל מקום לציוד ולMPV יש.

4. אני הייתי מייעץ לך לתמוח את התקציב ולחפש את משנת 2003 ,מנוע הוחלף ל3 ליטר וגיר 5 הילוכים(במקום 4), אין לי מושג מה הצריכה של ה2500 , אבל ייתכן שבגלל המשקל דווקא ה3000 יצא יותר חסכן או שלא יהיה הפרש.

נ.ב , בעבר היה לנו גם דגם של שנת 99.

אביב8)

פורסם

עוד דבר,

אם כבר העלית את עניין הספייסווגן, למה אתה אומר שהצריכה שלה גרועה יותר משל MPV?

יש לי חבר שיש לו את הרכב כבר יותר מ10 שנים, הוא צורך 1-8 בעיר 1-11 בחוץ,

לא כבר עדיף ללכת לכיוון הזה של הספייס-וואגן ?

פורסם

ספייס וואגן יותר צפופה, פחות נוחה ופחות איכותית.

עכשיו לגבי טרג'ט דיזל - הוא אכן יותר חיסכוני מ MPV או ספייס וואגן בהפרש של 30%-35%.

אבל, כמו במקרים רבים אחרים של רכב דיזל, קשה מאוד למצוא מכונית שמורה ועם קילומטראז' שפוי.

וכאשר הקילומטראז' גבוה, יש סיכוי לא קטן ליפול על תיקון יקר של משאבת הזרקה, טורבו, גיר.

אם תמצאו טרג'ט שמורה, שלא נסעה המון, זאת יכולה להיות אלטרנטיבה ל MPV בגלל צריכת דלק.

ובכל זאת מאזדה יותר איכותית.

אגב, יונדאי טרג'ט בלוח יד 2 נמצא בין רכבים מסחריים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

צץ במוחי רעיון !!!

מה דעתכם על אופל זאפירה ??

מישהו מכיר את הרכב הזה ? אמינות, צ.ד ?

אולי יכולה להיות פיתרון טוב יותר מMPV בצריכת הדלק, ומרווחת יותר מהספייסווגן ......?

• תוכן חדש...