Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ציטוט מתוך האתר:

מכירת רכב יד ראשונה הוא תהליך קל יחסית לעומת מכירת רכבים מיד שנייה בתנאי שהרכב לא עבר תאונות מיוחדות והינו במצב סביר שניתן לנהוג עליו לפחות לעשור הקרוב. מרבית מהרכבים על הכביש אינם שורדים יותר מ 15 שנה ולכן, החשיבות של מכירת רכב מיד ראשונה ללקוחות המתעניינים ברכב שלך היא הכי טובה שאפשר.

אז זהו, כל מי שמתכנן על רכישת רכב שנת 1996 ומטה,שלא לדבר על רכב אספנות, קדימה לשכוח מהרעיון.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זאת אומרת שאכלתי אותה? קניתי רכב שנת 92 לפני חודש. אני רץ לחנייה לבדוק שהוא לא התפרק, תכף אשוב!

:roll:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
ציטוט מתוך האתר:

מכירת רכב יד ראשונה הוא תהליך קל יחסית לעומת מכירת רכבים מיד שנייה בתנאי שהרכב לא עבר תאונות מיוחדות והינו במצב סביר שניתן לנהוג עליו לפחות לעשור הקרוב. מרבית מהרכבים על הכביש אינם שורדים יותר מ 15 שנה ולכן, החשיבות של מכירת רכב מיד ראשונה ללקוחות המתעניינים ברכב שלך היא הכי טובה שאפשר.

אז זהו, כל מי שמתכנן על רכישת רכב שנת 1996 ומטה,שלא לדבר על רכב אספנות, קדימה לשכוח מהרעיון.

יש הרבה בורים בתחום הרכב כך שיש לא מעט שאוכלים בעונג רב את היחצנות בשקל שצטטת

פורסם

הרכב שלי עבר לפני כמה חודשים 15שנים, זה אומר שהוא עומד להתפרק?

ורק עכשיו השקעתי בו על בלמים חדשים וטיפול גדול למערכת ההנעה, חבל.

פורסם

אולי זה נכון ו-50% מהרכבים לא מגיעים לגיל 15.

(תאונות, תקלות יקרות במיוחד, גנבות, שרפות ושאר מרעין בישין)

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

שטויות במיץ מי שרשם את זה.:screwy:

הוא לא מודע שיש מלא רכבים אחרי 15 שנה, שלי כבר בן 16 שנה על הכביש ועדין נראה ונוסע כיאלו יצא מהחברה.

וגם עוד מלא רכבים שאחרי 15 שנה יודעים לנסוע יותר טוב מרכבים חדשים גם מהספק כוחות הסוס וגם מנוחות הרכב.

ממש שטויות.

(אני עכשיו רץ לראות אם הרכב שלי מתפרק!):roflmao:

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

פורסם

תגידו, אתם בכלל קוראים או שאתם סתם קופצים? כל מה שכתוב שם זה שמרבית כלי הרכב לא שורדים 15 שנה. מרבית. זה לא חייב להיות 99%, זה יכול להיות גם 51%. בפועל, אגב, המשפט הזה נכון בהחלט. אז מה ההיסטריה?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יצאתי עם מישהי למסעדה, והבטחתי שאני ישלם את מרבית הסכום. החשבון יצא 200 ש"ח. שמתי 101 ש"ח וקמתי. מעניין מה היא חושבת עלי עכשיו:lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
תגידו, אתם בכלל קוראים או שאתם סתם קופצים? כל מה שכתוב שם זה שמרבית כלי הרכב לא שורדים 15 שנה. מרבית. זה לא חייב להיות 99%, זה יכול להיות גם 51%. בפועל, אגב, המשפט הזה נכון בהחלט. אז מה ההיסטריה?

נראה לך שזה מה שהם מתכוונים? שרק 51%?

זאת ההערה כוללנית שמטרתה היא להגיד שהרוב המוחלט לא שורד, אל תיהיה תמים.

פורסם
נראה לך שזה מה שהם מתכוונים? שרק 51%?

זאת ההערה כוללנית שמטרתה היא להגיד שהרוב המוחלט לא שורד, אל תיהיה תמים.

אין בעיה, אני לא אהיה תמים. אני אלך במקום זאת לאתר של הלמ"ס ואבדוק.

ממצאים: ב-2009 היו על הכביש 2.5 מיליון מכוניות בערך, מתוכן 200 אלף (8 אחוז) משנתון 93 ומטה. עכשיו בסדר?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אז זה אומר שמכוניות לא מחזיקות מעמד?

או שזה אומר שאנשים רוצים לקנות רכב חדש ובגלל שלישן לא היה שוק הוא ירד מהכביש?

פורסם
אז זה אומר שמכוניות לא מחזיקות מעמד?

או שזה אומר שאנשים רוצים לקנות רכב חדש ובגלל שלישן לא היה שוק הוא ירד מהכביש?

גם וגם, כמובן. מרבית המכוניות לא מגיעות לגיל 15. הן מורדות מהכביש עקב תאונה, ליקויים, או סתם בגלל שהשווי שלהן נמוך מדי ואין אף אחד שיקנה. אני לא מבין מה ההפתעה הגדולה, זה עניין ידוע ומוכר. מספיק לצאת לכביש ולנסות לספור את המכוניות בנות 15 שנה ומעלה שנוסעות.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
גם וגם, כמובן. מרבית המכוניות לא מגיעות לגיל 15. הן מורדות מהכביש עקב תאונה, ליקויים, או סתם בגלל שהשווי שלהן נמוך מדי ואין אף אחד שיקנה. אני לא מבין מה ההפתעה הגדולה, זה עניין ידוע ומוכר. מספיק לצאת לכביש ולנסות לספור את המכוניות בנות 15 שנה ומעלה שנוסעות.

אז אין פה בכלל ויכוח אני חושב כמוך, אבל אני חושב שלא צריך ככה לזרוק לאוויר הצהרה, אלא לתת תגובה מנומקת ומוסברת.

חג עצמאות שמח :-)

פורסם

זה לא תפקידם לעשות את זה. מה רצית, שהם יפנו את מי שקורא את זה לאתר של הלמ"ס? זה כמו שאני אכתוב בכתבה על מכונית חדשה "3000 מכוניות מדגם שקר כלשהו נמכרו בשנה האחרונה, מה שהופך אותה למובילת הקטגוריה" ואז אצטרך להוסיף "ראה אתר הלמ"ס בכתובת http.... לוח 13א' עמודה 5"

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...