Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשוק הפשפשים ביפו חונות אחת אחרי השנייה שבי מונטה-קרלו סוף שנות ה-70 ואולדסמוביל קטלס סופרים קופה סוף שנות ה-70, שניהם יפות בבורדו.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

• תגובות 2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קשה להגדיר מה הסטאטוס שלו (אני תיכף אסביר), אבל מי שרכב כזה מעניין אותו, כדאי לו לבדוק:

הרכב נראה שלם לגמרי אבל שעמד הרבה זמן והוציאו אותו מאיזור שבנו שם מין סככה/מפעל חדש.

אם נכנסים למושב נוסעים הכי דרומה שאפשר. הרחוב האחרון שמאלה (יוצא שנוסעים מזרחה), בצד שמאל, אחד הבתים בצבע כתום/אדום, בית גדול, אי אפשר לטעות. מעבר לבית יש דרך שנכנסת לכיוון מטע זיתים. בין הסככה החדשה ומטע הזיתים עומד הוואגוניר.

לא התעניינתי, לא דיברתי עם אף אחד, יכול להיות שמישהו מתכנן לשמור אותו, ויכול להיות שמחכים להזדמנות להיפטר ממנו או כל דבר אחר באמצע.

דב

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

בטיול בצפון נתקלתי בכמה "אוצרות".

בבית הלל בחצר אחורית של מישהו זרוקה טרנפורטר שנראית לי משנות השבעים (אני לא מבין גדול בפולקסוואגן) ובמצב לא רע בכלל, שלמה ויפה. אם מישהו מעוניין אוכל לתת עוד הוראות הגעה בה"פ.

עוד בבית הלל, בתוך מוסך עומדת פורד אנגליה שנראית קצת מוזנחת אבל שלמה. לא רציתי להיות "ישראלי" מדי ולהכנס למקום פרטי אז צילמתי מרחוק. שוחחתי לאחר מכן עם מישהו שעמד שם והוא אמר לי שהאנגליה של חבר שלו והוא מעוניין למכור אותה. לקחתי ממנו גם מספר טלפון של הבעלים שלה ואם מישהו רוצה הוא מוזמן לפנות אלי בה"פ.

בכפר ורדים ברחוב החרמון עמדה הסוסיתא. אמנם קצת מוזנחת אבל עומדת בחניה מקורה ונראית שלמה לחלוטין ובמצב סביר.

vw.jpg

susita.jpg

anglia.jpg

Now son, you don't want to drink beer. That's for daddies, and kids with fake IDs

Homer Simpson

פורסם

הסוסיתא - גם אם היא לא שלמה - בוודאי אין לה חלודה

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

נצפתה ווקסהול ויוה לבנה שנת 69 במצב טוב למדי ברעננה, הרכב לפי בעליו למכירה (יוצא לי לטייל הרבה בימים האחרונים, יעידו התצפיות לעיל...:))

נצפתה בהוד השרון מכונית אירופאית, שחורה, נראית משנות הארבעים, מזכירה מאחור את הפיאט של זמי למי שמכיר, הרכב מכוסה אך חצי מהכיסוי (החלק האחורי כאמור) עף, לא היה אף אחד בבית אז לא יכולתי לבדוק.. פרטי הגעה למעוניינים, בה"פ.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם
בטיול בצפון נתקלתי בכמה "אוצרות".

בבית הלל בחצר אחורית של מישהו זרוקה טרנפורטר שנראית לי משנות השבעים (אני לא מבין גדול בפולקסוואגן) ובמצב לא רע בכלל, שלמה ויפה. אם מישהו מעוניין אוכל לתת עוד הוראות הגעה בה"פ.

עוד בבית הלל, בתוך מוסך עומדת פורד אנגליה שנראית קצת מוזנחת אבל שלמה. לא רציתי להיות "ישראלי" מדי ולהכנס למקום פרטי אז צילמתי מרחוק. שוחחתי לאחר מכן עם מישהו שעמד שם והוא אמר לי שהאנגליה של חבר שלו והוא מעוניין למכור אותה. לקחתי ממנו גם מספר טלפון של הבעלים שלה ואם מישהו רוצה הוא מוזמן לפנות אלי בה"פ.

בכפר ורדים ברחוב החרמון עמדה הסוסיתא. אמנם קצת מוזנחת אבל עומדת בחניה מקורה ונראית שלמה לחלוטין ובמצב סביר.

אני מעוניין בפולקסווגן טראנספורטר הצהובה שלך לי הוראות הגעה לפרטי בבקשה...

ואיך היא נראת בכלליות היא של מישהו שאפשר לדבר איתו או שסתם זרוקה בשדה???

[size=1][color=yellow][/color][/size]

פורסם

גם לי יצא לטייל אתמול אבל ברחובות...

השלל:

ברחוב מנוחה ונחלה פולקסווגן 412(כמעט בטוח)במצב סביר עם מעט רקבונות.

ברחוב מלצר 10 בחנייה של הבניין אודי 100 או 200 עם מספרי חו"ל-עומדת ולא זזה(סוף שנות ה-80).

רחוב בן-ציון טרביש פינת מלצר 16 פולקסווגן ברזיליה במצב מצויין-לא נוסעת!

באזור החלק האחורי של מכון וייצמן עומדת בחנייה מקורה פיז'ו 404 סטיישן במצב מצויין(לא נוסעת).

רחוב הנשיא הראשון ליד בניין 18 במגרש חולי עומדת מרצדס 200 D אספנות משנות ה-70-לא נוסעת,

כמו-כן באותו מגרש רנו 11 זרוקה+סיירה 1.6 שנת 85 זרוקה.

לפרטים נוספים בפרטי!

בהצלחה

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

נצפתה פורד קורטינה סטיישן שנת 1974, יד שנייה, באותה בעלות משנת 1976, מזגן, מנוע 2000, נראית מעולה ולפי בעל הרכב גם נוסעת כך והיא למכירה. עומדת כשנתיים, תחת גגון של מסגריה באיזור התעשייה רעננה.

למעוניינים בהכוונה, ה"פ.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

חיייייבבב ריקשה לשיפוץ כללי אם מנוע במסב סהיר ובלא הרבה כסף ואם יש בחינם אז אאשמח כי יש מלה חלקים לקנות(זה יעלה יותר מהאוטו חחחח)

תודה

פורסם

רנו פואגו 82 בשוהם...

רח' מכבים, ליד הבית כנסת.

נראת כאילו היא בשימוש (יש כיסא תינוק) אבל לא ממש זזה משם בשבועות האחרונים...

צבע כחול אבק.

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

חיייייבבב ריקשה לשיפוץ כללי אם מנוע במצב סביר ובלא הרבה כסף ואם יש בחינם אז אאשמח כי יש מלא חלקים לקנות(זה יעלה יותר מהאוטו חחחח)

תודה רבה לכל המוצאים והמחפשים חח :-]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...