Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ככה במוסך בתל אביב שבו היתי שמו לי לרכב פולו 2002 שעל מכסע המנוע רשום 502.

כאשר עשו לי החלפת שמן שמו לי שמן חברת EUROL שהבנתי זאת חברה טובה.

שמן של גירסא משהו ELITE ... אבל 5W30 סינטטי מלאה. ואפילו הביאו לי את הבקבוק מה שנשאר מהשמן- שדבר אגב בדקתי מאחורה ורשום בו שהוא מתאים ל502.

והבעיה שהבנתי שהשמן שמתאים לי הוא 5W40 .

ודיברתי עם הטכנאי הוא הראה לי את הבקבוק 5W30 שרשום שהוא מתאים ל502. ואז הביא לי בקבוק של 5W40 גם של החברה EUROL ובו התאמה ל502 לא היתה רשומה. כלומר הוא אמר אתה רוצה אני ישים לך 5W40 פשוט הוא לא מתאים לך..

אז השאלה שלי איך זה יכול להיות שהשמן לש חברת EUROL 5W40 לא תואם ל502 ?

פורסם

לרוב אין קשר בין צמיגות השמן לתקן של היצרן.

ישנים שמנים בצמיגות 5w40 בתקן 502.00 גם של היצרן Eurol.

כניראה שהמוסך לא מחזיק את הדגם שעומד בתקן.

פורסם
לרוב אין קשר בין צמיגות השמן לתקן של היצרן.

ישנים שמנים בצמיגות 5w40 בתקן 502.00 גם של היצרן Eurol.

כניראה שהמוסך לא מחזיק את הדגם שעומד בתקן.

תודה אני יבדוק :) אבל הכי חשוב שזה עומד בתקן 502 קיצר נינסה להיות השנה עם השמן הזה 5W30 נראה שינויים שנה הבאה נחליף..

פורסם

שמע אם הרכב שלך טופל כמו שצריך כל השנים והוא לא עבר קילומטז' גבוהה אז זה לא נורא אבל אם יש לך נזילות שמן או ק"מ גבוהה עדיפה צמיגות קצת יותר גבוהה

פורסם

ידוע שבפולו משתמשים ב5w40

מעבר לזה האוטו לא חדש , אני משער שכל הזמן התשמשו ב5w40

אז נראה לי כדאי להמשיך להשתמש באוטו שמן .

גם לפעמים המעבר בין צמיגויות יכול לגרום לרעש מהשסתומים .

כנראה לא יקרה שום נזק, אבל בשביל השקט אני הייתי נשאר עם 5w40

פורסם

המספר הראשון מציין כמה השמן יתפקד טוב בטמפ' נמוכות', המספר השני מציין כמה השמן יתפקד טוב בטמפ' גבוהות

5W40 יתפקד טוב יותר מאשר 5W30 בטמפ גבוהות לכן עדיף לאקלים בארץ.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

הרכב יתפקד טוב מאוד בדיוק כמו הסוויפט החדשות שעברו לצמיגות 5w30 במקום 10w40

ועוד רכבים שעברו לצמיגויות נמוכות יותר. אין צורך להחליף שמן כל החלפה כזאת הינה בזבוז של כסף.

• תוכן חדש...