Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעניין אותי שניה לדעת משהו.

החברות שמכבדות את עצמן ובמגברים שלהם שיש גישור לסאב, האם הם בודקים אם המגבר יכול לתפקד עם סאב?

זאת אומרת יפתח אותו בלי חרחורים,העיוות שיוצא, אם לא ייכנס לפרוטקשיין תוך 2 דקות וכאלה דברים.

אני יודע שזו שאלה שיכולה להישמע קצת טיפשית אבל היא מעניינת אותי.

פורסם

מגבר לא יכנס לפרוטקשן בגלל גישור לסאב,אלא בגלל כיוונים לא נכונים,אני לא מאמין שבודקים כל מגבר לגופו.

יש חברות שכן בודקות כמה RMS כל מגבר מוציא פר ערוץ ובגישור.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

במרבית (אני לא מכיר מגבר שלא יציב בגישור) המגברים ניתן לעבוד בגישור לסאב,

לכל מגבר יש חוברת הוראות של היצרן, ובה מצוין אם הוא יציב, באיזו התנגדות, מה ההספק האפקטיבי שלו בגישור וכו'...

כמו שציין ArikC עם כיוון נכון אין סיבה לעבוד עם עיוות וחירחורים, יתכן ויהיה חסר הספק לסאב אך לא צריך להכנס למצב של עיוות.

חשוב להתאים את המגבר לסאב ולהפך.

ניתן לתת 400 RMS לסאב של 2000, אך לא תנצל ותשלוט בו כמו שמגבר מונו 600+ RMS

אם מותקן אצלך סאב חלש יחסית מגבר 4 ערוצים בהחלט מסוגל להניע אותו בצורה סבירה ומספקת.

מקווה שהצלחתי לעזור.

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

• תוכן חדש...