Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתקלתי בתופעה מוזרה בקרוז של מכר. זה הולך ככה:

פותחים את האוטו, מסובבים סוויץ (לא מניעים) - הרדיו מתחיל לעבוד. עד כה בסדר.

מוציאים מפתח מהסוויץ - הוא ממשיך לעבוד!

יוצאים מהאוטו וסוגרים את הדלתות - ממשיך לעבוד.

נועלים את האוטו - ממשיך לעבוד.

מחכים דקה-שתיים - ממשיך לעבוד.

גם אם פותחים את האוטו, מסובבים שוב סוויץ, ואז יוצאים ונועלים שוב - הרדיו ממשיך לעבוד.

מישהו נתקל בזה פעם?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אם כשאתה מפעיל. את הסוייץ' הרדיו נדלק אז זאת אומרת שבאיזשהו שלב הוא כן נכבה.

מעבר לזה, כנראה שמדובר במיקום של פיוז. כלומר במיקום אחד הוא עובד בלי סוויץ' ובצבא השני רק עם סוויץ'. זה שהוא נדלק, כלומר נכבה באיזשהו שלב, זאת כנראה הגנה כלשהי כדי לא לרוקן את המצבר

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אמנם אני לא מכיר תופעה כזאת במערכת שבאה מהחברה אבל אני לא אתפלא אם זאת התקנה מקומית.

קיצרו בין + קבוע ל+ אחרי סוויץ' ולכן הרדיו עובד באופן קבוע גם בלי סוויץ'.

צריך לפתוח את כל האזור ולסדר את החיווט, לא משהו מסובך אך כדאי לתת את העבודה לבעל מקצוע.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

בזמנו היה לי HU של בלאופונקט שהיה נדלק ונכבה עם הסוויץ', אבל היה ניתן להדליק אותו ידנית גם שהסוויץ' היה סגור. במקרה כזה הוא היה נכבה לבד אחרי חצי שעה, אלא אם כן נפתח בנתיים הסוויץ' מה שהחזיר אותו למצב בו הוא נכבה עם הסוויץ'.

יכול להיות שמדובר במנגנון דומה- האם בדקתם גם עם הנעה של המנוע? האם לאחר נסיעה הוא נכבה עם הסגירה של הסוויץ'?

פורסם

כן המערכת מקורית (כמו בכל קרוז). אבל הרכב עבר התקנות אחרות - אולי פגעו במשהו?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

התופעה שאתה מתאר קיימת גם אצלנו בקרוז 2011 בת חודשיים.

זה לא שמשהו נדפק, זה פשוט היה ככה מאז שקנינו את הרכב.

האמת לא ייחסתי לזה יותר מדי חשיבות, כי תמיד אני דואג שהכל יהיה מכובה לפני שאני יורד מהרכב.

שונא גזענים !.

פורסם

אוקיי, כנראה שככה זה. מה שמוזר לי בכל הסיפור - מילא אם המערכת ממשיכה לפעול אפילו חצי שעה אחרי שמוציאים את המפתח - אבל גם כשנועלים את הרכב?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

כנ"ל גם בקיה סיד. שמעתי, אך לא בדקתי, שהרדיו מפסיק לעבוד אחרי 30 דקות כדי לא לגמור את המצבר.

פורסם

לא מהכרות אישית בקרוז, אבל בחלק מהרכבים ישנה אופציה כמו שאתה מתאר מה MENU הראשי של המכשיר.

אתה יכול להחליט אחרי כמה זמן הוא יכבה. (אם אני לא טועה - עד 60 דקות).

יום אחד שאהיה גדול גם לי תהיה מזארטי גראנד טוריסמו ....

פורסם

ניסית לשלוף את המפתח מהר ?

ברכבים ישנים זה קורה הרבה שהסוויץ' נתפס כאילו יש בפנים מפתח והרדיו נשאר דולק ואז זה יגמור לך את המצבר..

זה לא היה עם מערכת מקורית של הרכב..

אבל תנסה אולי זה זה

פורסם

אצלי ברכב הרדיו נשאר דלוק (יחד עם כל מערכות החשמל כמו חלונות למשל) גם אם אתה מכבה סוויטץ' ומוציא מפתח, אבל הכל נכבה ברגע שפותחים דלת. כשניסיתי לחבר לפני שבועיים נגן MP3 (המערכת אצלי לא תומכת MP3 וזה משגע אותי...) בנוסף למערכת הקבועה, רציתי לחבר אותו ישירות ככה שהוא יעבוד עם הסוויטץ' אבל הבעיה היא שראיתי שאי-אפשר לחבר ככה כי המערכת המקורית מקבלת פלוס קבוע שמין הסתם מנוהל ע"י המחשב בדיוק בשביל הקטע הזה שהיא תשאר דלוקה כשהסוויטץ' סגור.

בקיצור מכל זה אולי כדאי לבדוק אם זו לא תקלה במחשב שלא מכבה את החשמל כשצריך (פתיחת דלת למשל)... החלונות גם ממשיכים לעבוד כשהרדיו עובד אחרי שפותחים דלת? אולי זה ייתן אינדיקציה אם הבעיה היא מהניהול של המחשב או מהרדיו עצמו או ממשהו אחר שהשתנה שם...

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

למה להסתבך וישר לחפש תקלות או התקנות מקומיות? תבדקו בספר רכב, יכול להיות שהפיוז של המערכת פשוט נמצא במצב של + קבוע ואפשר להזיז אותו כדי שיקבל חשמל רק כשהסוויץ' דולק.

ככה זה היה בקסארה של ההורים שלי (שנת 2000, דור 1)

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...