Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע שעבר קניתי אקסנט 2008 1400 סמ"ק.

עוד לא בדקתי ממש את צריכת הדלק, אבל מישהו אמר לי שיש לה בטח מנוע כמו של הגטס והוא אוכל הרבה דלק.

האם זה באמת אותו המנוע?

Mitsubishi Pajero

פורסם

אני יעדכן אותך שעל תצרוכת הדלק משפיעים המון גורמים:

משקל הרכב.

יחס תמסורת בגיר האוטומאטי ועוד רבים אחרים.

אז גם אם [ואני לא יודע אם המנוע זהה או לא] המנועים זהים יכולה להיות תצרוכת דלק שונה ,

לדוגמא יצא לי להשכיר גטס אוטומטית וידנית ההבדל בתצרוכת הדלק בין שני רכבים זהים היה פשוט מטורף.

וזה היה אותו הרכב בדיוק [חוץ מהגיר].

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם
המנוע של האקסנט מ 07 הוא כמובן אותו מנוע שיש בגטס.

גם ה1.6 וגם ה1.4

ומה צריכת הדלק אמורה להיות?

Mitsubishi Pajero

פורסם

אקסנט אוטומטית?

צריכה רעה מאוד בד"כ, רכב סדאן עם מנוע 1.4 אוטומטי, מתכון לתדלוקים תכופים.

רכב מאוד עצל, שתיין יחסית ל1.4. מדובר על 1 ל8 בתוך העיר ומחוצה לה 1 ל11.5 ולעיתים פחות אם הרגל כבדה על הגז, והיא צריכה להיות כי באוטו מלא ומזגן עובד הרכב הזה לא באמת זז.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

אני יכול להעיד שבנהיגה רגועה בבינעירוני. דהיינו, שיוט במהירות של 95 קמ"ש לערך. הגטס הידנית עם המנוע 1.4 תצרוך 1:17.5 לערך. 99% מהנסיעות שלי עם גטס כזו הן על קו נתניה-חיפה-נתניה וזו צריכה בדוקה לנהיגה רגועה מחוץ לעיר.

אני מציין זאת כדי להבהיר שבסה"כ למרות המוניטין שיצא למנוע הזה, הצריכה שלו בגטס היא בהחלט סבירה בהתחשב בהספק שלו (97 כ"ס). אם אתה נוהג עם רגל כבדה, למנוע לא תהיה בעיה לזלול דלק. אם תנהג ותאיץ במתינות, תקבל צריכה שפויה לטעמי.

אני בהחלט מאמין שלאופי הנהיגה יש השפעה משמעותית ישירה על צריכת הדלק

• תוכן חדש...