Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק לידיעה כללים:כבר היום ביטלו(יומיים אחרי כניסת הקיה פיקנטו) 6 הזמנות

הזוכנות לא ידעה מה לעשות.

שברלוט הולכת להפסיד כל כך הרבה אנשים בגלל זמני האספקה הארוכים שהיא הציעה.

הממ, איך הולכת המילה הזאת? "תחרות"!!

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

חבל שזה היה צריך להגיע לאיומים, אבל מזל שזה נסגר על הצד הטוב.

נצא מנקודת הנחה שיש עכשיו גל ביטולים בכל רכבי המיני. כולן הרי סובלות מזמני אספקה מגוחכים.

בסופו של דבר המלאי שיש לקיה גם ייגמר וגם יגיעו לשלושה חודשי אספקה.. ואז העולם ישוב על סדרו

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
מותר לפי חוק לבטל את העסקה בתוך 14 יום ואסור לחייב אפילו בשקל אחד. כלומר אם ההזמנה בוצעה לפני פחות משבועיים - הם חייבים להחזיר לך את כל ה-2000 שקל. מי שאמר לך אחרת בסוכנות הוא שקרן ונוכל.

תיקון טעות - במקרה של ביטול בתוך 14 ימים מההזמנה, לבית העסק מותר לגבות דמי ביטול בסך 100 ש"ח או 5% לפי הנמוך.

פורסם
אסור לו להקליט את השיחה אם הצד השני לא מסכים לכך שיקליטו אותו.

אם הוא הקליט כשהצד השני לו מודע לכך, זה לא יהיה קביל בשום מצב גם אם הלקוח צודק.

מה ?! איזה שטויות אתה מדבר אתה יכול להקליט כל שיחה בינך לבין מישהו אחר .

מה שאסור לעשות זה להקליט צד ג', כלומר אסור לך להקליט 2 אנשים אחרים מדברים בינהם .

אל תכתוב דברים אם אתה לא מבין בהם!

פורסם

א. זה כולל גם אותך ותתחיל מזה שה"כותב" היא כותבת! (זה קל: היא מדברת בלשון נקבה).:wink:

ב. למה הטון המזלזל\מאיים\צועק הזה? אמרה-טעתה, ולכן תיקנו אותה כמה אנשים ולא רק אחד, ועשו זאת הרבה לפניך כך שהתגובה שלך ממש מיותרת באופן דו משמעי.

אפשר לתקן גם בצורה פחות תוקפנית ומתלהמת (כפי שתיקן אותי אחד מחברי הפורום אתמול- ההבדל הוא עצום).

בברכת חומר למחשבה,

לוטן.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

קודם כל תתחדש על הפיקנטו (במידה והזמנת).

בכל מקרה, אני לא יודע איזו גרסת פיקנטו רכשת, אולם הבסיסית נופלת מהספארק. מה עוד שלדעתי הספארק הרבה יותר יפה, אבל על טעם ועל ריח אין להתווכח.

אני קיבלתי את הספארק לפני שבוע, אחרי אינספור התלבטויות (כן, גם לגבי הפיקנטו) והחלטתי עליה.

העיקר, סע בדרכים טובות ובטוחות.

פורסם
חבל שזה היה צריך להגיע לאיומים, אבל מזל שזה נסגר על הצד הטוב.

נצא מנקודת הנחה שיש עכשיו גל ביטולים בכל רכבי המיני. כולן הרי סובלות מזמני אספקה מגוחכים.

בסופו של דבר המלאי שיש לקיה גם ייגמר וגם יגיעו לשלושה חודשי אספקה.. ואז העולם ישוב על סדרו

אני לא יודע מדוע אתם מדברים על זמני המתנה ארוכים לספארק.

אני קיבלתי אותה פחות מחודש לאחר ההזמנה כשבאמצע היה חג ארוך ("פסח").

שלושה וחצי שבועות המתנה הם זמן סביר בהחלט לדעתי.

פורסם

זאת מאחר ועל אותו המשלוח ישנם רכבים אשר הוזמנו כבר בפברואר-מרץ.

אני מכיר מי שהזמינה ספארק לפני כשבוע וצפי לקבלה הוא החודש הקרוב, כלומר זמן המתנה של עד חודש ימים.

למזלך, הזמנת את הרכב ממש בסמוך למועד הגעת המשלוח ארצה

פורסם
א. זה כולל גם אותך ותתחיל מזה שה"כותב" היא כותבת! (זה קל: היא מדברת בלשון נקבה).:wink:

ב. למה הטון המזלזל\מאיים\צועק הזה? אמרה-טעתה, ולכן תיקנו אותה כמה אנשים ולא רק אחד, ועשו זאת הרבה לפניך כך שהתגובה שלך ממש מיותרת באופן דו משמעי.

אפשר לתקן גם בצורה פחות תוקפנית ומתלהמת (כפי שתיקן אותי אחד מחברי הפורום אתמול- ההבדל הוא עצום).

בברכת חומר למחשבה,

לוטן.

או קיי קיבלתי , מצטער אם הייתי נשמע מזלזל\מאיים\צועק, שוב מתנצל

פשוט מרתיח אותי שאנשים בפורום שלא מבינים בנושאים מסויימים מגיבים עליהם,

או בגדול, אם אתה לא מבין במשהו עדיף שלא תגיב , תאר לך מצב שפותח השירשור היה מקליט שיחה כלשהיא בינו לבינהם

והיה קורא את התגובה שלה ומוחק את ההקלטה .

שוב סליחה אם פגעתי במישהו

פורסם

גם אני הזמנתי ספארק לאחר מיליון התלבטויות והמניע לבטל את ההזמנה מבחינתי היה תלוי דווקא מהכיוון של האמינות של שברולט, כי שמעתי כל מיני דברים על דייהו וכאלה, ומצד אחר לקחתי בחשבון גם את שוק הרכב כשארצה למכור!

ההזמנה בוצעה בסוף מרץ ושקלתי לבטל את ההזמנה לאחר שהפיקנטו הגיעה

וגם בגלל שאני אמור להמתין על סוף חודש יוני! בגלל חוסר מלאי צבע שחור,

לאחר שראיתי את הקיה בסוכנות, את רמת האבזור, ואת התמורה למחיר, החלטתי להשאר עם הספארק שלדעתי נותנת הרבה יותר

ומרגישה גדולה יותר, בנוסף ראיתי גם את כל היתר בסוכנויות,

לגבי האמינות והנ"ל, אין מה לעשות אף אחד עדיין לא הוכיח שמשהו לא בסדר עם הספארק, ומעבר לכך החלטתי שאני לא קונה רק כדי למכור, האיכות והנוחות לטווח הארוך חשובה לי לא פחות, בנסיעת מבחן נהניתי ממנה הכי הרבה מהאחרות.

אגב חברה טובה שלי במקרה הזמינה איתי באותה סוכנות ובאותו יום בצבע סגול לילך, היא קיבלה את שלה כבר לפני שבועיים, הביקורת לגבי צריכת הדלק מבחינתה היתה טובה מאוד, כמו כן מדובר ב-200 שקל פול טנק נכון להיום לדבריה.

סה"כ אני חושב שמדובר באחלה תמורה למחיר, מכונית יפה (לטעמי), נוחה ומבצעת לא רע בכלל, לי לקח זמן להחליט, בסוף נשארתי.

כשהיא תגיע אעלה תמונות, ואשתף בנתונים נוספים.

פורסם

גם בפיג'ו לוקחים דמי ביטול. יש את זה רשום בטופס הזמנה של אבא שלי איפשהו, אם אני לא טועה 100 או 200 שקל. זה סכום זעום אבל עדיין קצת מעצבן.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
גם בפיג'ו לוקחים דמי ביטול. יש את זה רשום בטופס הזמנה של אבא שלי איפשהו, אם אני לא טועה 100 או 200 שקל. זה סכום זעום אבל עדיין קצת מעצבן.

אמנם כתוב בטופס ההזמנה שיש דמי ביטולי של 100 ש"ח, אבל חבר טוב שלי ביטל הזמנה של 107 והחזירו לו את כל ה-2000 (בלי שהוא אמר כלום).

לא יודע אם זו הייתה טעות, אבל בפועל לא נגבו ממנו דמי ביטול.

פורסם

מאוד תלוי בתזמון של הביטול. אם הרכב כבר כאן ומחכה לאיסוף - ברור שיהיה עמלה.

אבל אם עוד לא התחילו בכלל להרכיב את האוטו במפעלים וכבר לוקחים לך קנס, בידיעה מלאה שעוד 10 דקות מישהו במילא יזמין את הרכב.. זה בולשיט.

נ.ב.

-באותו משקל, מה לגבי הזמנות טלפוניות? שם אאל"ט אפשר לבטל הכל בלי שקל אחד. לא?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...