Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקר - איזה הנעה אתם מעדיפים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז: איזה הנעה הייתם רוצים שתהיה לכם ברכב?

1. הנעה קידמתי - אני רוצה נסיעה רגועה ונינוחה ,אין לי צורך בהנעות אחרות.

2. הנעה אחורית - כי אני נוסע בהרבה כיכרות :twisted:

3. הנעה כפולה - כי כמה שיותר זה יותר טוב.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

זה תלוי, אני חושב שאני אבחר בכפולה, יותר יציב יותר נוח יותר בטיחותי, ולהנאה? כמובן שאפשר להפיק ממנה יותר הנאה מהנעה קדמית, היא תאיץ יותר מהר, ותיקח פניות יותר בקלות משתי ההנעות האחרות, כן כפולה... הנעה מהנה למדי

פורסם

הנעה אחורית. כי כיף, שעשוע והיגוי יתר הם לא בגדר מילה רעה :wink:

בסופו של דבר, לא נשכח שלא חסר רכבים מהנים - גם עם הנעה קידמית וכפולה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

הכל תלוי בסוג הרכב עצמו.

אני יעדיף הנעה קידמית מכויילת טוב על פני הנעה אחורית ללא איזון או הנעה כפולה מסרסת.

לדוגמא: אני יעדיף 306XSI על פני גולף V6 4*4 מבחינת היתנהגות בדיוק כמו שאני יעדיף איוו על פני סידרה 7 ישנה.

פורסם

אני תמיד חלמתי על רכב שיהיה שם מנגנון שיעפשר לבחור את סוג ההנעה ואחוז החלוקה שלה בין הגלגלים.

מעליי אמרו שזה תלויי בסוג הרכב - מסכים, אבל באופן כללי מעדיף אחורית.

פורסם
בשורה התחתונה

drift.jpg

מה שחסר לי עכשיו זה קרם לחות ונייר טואלט. יהיה לי לילה נהדר!

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם
אני מסכים עם "דג". :mm_yeah:

הכל תלוי ברכב עצמו.

אני אעדיף הנעה קדמית מחודדת (נגיד סיוויק טייפ R) על פני אחורית משעממת (נגיד מרצדס E קלאס)

היי, נעלבתי :-D !

אמנם ה E-Class רחוקה שנות אור מלהיות חורכת אספלת, אבל עדיין אפשר להפיק הנאה לא מבוטלת מהV6 וההנעה האחורית.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

כמובן הנעה אחורית. אבל ניראה שבזמן האחרון החיים דוחפים אותי להנעה קדמית:oops: וכמה סוסים שלא יהיה לדבר הזה, זה עדיין יהי הנעה קדמית.:-( אפילו זוג עגבניות לא משנות את העובדה הזאת.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

עד היום, 90% נהגתי על הנעה קדמית. אפילו להסתובב בכיכר עם רכב על הצד אני יודע לעשות עם הנעה קדמית :) .

הפעמים הבודדות שיצא לי לנהוג על הנעה אחורית, זה היה בפיג'ו 505 שנת 91 מנוע 1.8.

כשהייתי עולה לרכב, הייתי מתרגש כמו תינוק שקיבל צעצוע חדש.

בעיקר אין לי בעיה עם כל הנעה, אבל החלום שלי זה לטחון את האם אימא של בימר 328 ידנית :lol:.

שונא גזענים !.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אפילו וולבו 240 מרגשת אותי .

+1

מת על הרכב הזה:-D

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...