Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מה המהירות המותרת בחלק זה?

90 או 100 ?

הייתי על קצת יותר מ100 אפילו 105 מבלי לשים לב.

האם מצלמים על מהירות כזאת?

עוד שאלה.

באותו מקום לכיוון צפון,האם התקינו עוד מצלמה לפני מחלף גנות ?

מאיזה מהירות היא מצלמת?

אני נוסע שם כל יום וממש לא רוצה לחטוף סתם דוח,

שמעתי שהמצלמות החדשות מצלמות מעל הקילומטר הראשון ותוך שבוע זה מגיע הביתה.

זה נכון?

תודה.

פורסם

הצילום הוא מעל 115 קמ"ש בד"כ בכבישים של 90. הצילום במצלמות החדשות אמור להגיע אלייך עם הדו"ח תוך מספר ימים. המצלמות עובדות בתקשורת סלולרית ומשדרות מיד עם הצילום את הנתונים למרכז בקרה שמפיק את הדו"ח.

פורסם

הייתי על קצת יותר מ100 אפילו 105 מבלי לשים לב.

האם מצלמים על מהירות כזאת?

תודה.

המצלמה לא תצלם אותך במהירות הזו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מצלמת הגאסטו הידועה כבביש 4 אחרי המחלף של קרית אריה צילמה אותי על מהירות של 105 אפילו פחות מ105

ההיתי לבד בכביש ובמראה ראיתי את הפלשים של הצילום

עכשיוו השאלה מה קורה פה ממתי מקבלים דו"ח על כזאת מהירות !!!!!!!!!

פורסם

יכל להיות שהיא צילמה רכב אחר ולא שמת לב.

ואם אכן היית על מהירות של 105, לדעתי המצלמה טרם נכנסה לפעולה, ועבדה רק כדי לראות שהיא אכן תקינה ופועלת כשורה.

מתי צולמת?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

היא צילמה אותי בודאות על המהירות הזאת זה קרה ביום שישי האחרון בסבות שעה 12 בלילה הייתי לבד לבד בכביש!!!!!!!!!!

כשהסתכלתי במראה שעקפתי את פסי הדריכה היו שלושה פלשים במאה אחוז..........

לגבי המהירות בודאות לא יותר מ105 את המצלמה הזאת אני מכיר שנים תמיד כשאני עובר לידה אני מאט אם צריך זה כבר באוטמט

של הנהיגה אני כול יום נוסע משם שנים וגם באתו יום המדובר שמתי לב במאה אחוז למהירות שהיתי בה........

יכל להיות שהיא צילמה רכב אחר ולא שמת לב.

ואם אכן היית על מהירות של 105, לדעתי המצלמה טרם נכנסה לפעולה, ועבדה רק כדי לראות שהיא אכן תקינה ופועלת כשורה.

מתי צולמת?

ל'

פורסם

אפשרויות שאני מעלה ומשערת בלבד, ואין לקחת את המידע הזה בוודאות:

1. נהגת יותר מהמהירות המותרת והמצלמה היתה מכויילת למהירות מסויימת, לאחר שקיבלת פלאש ראשן הורדת את הרגל מהגז, בלמת מעט, ואז המהירות שראית במחוג היא המהירות שאתה חושב שנהגת בה.

2. כמו שכתבתי קודם המצלמה בפיילוט ובודקים את תקינותה.

אני בוחרת באפשרות השניה, מוזר לשמוע שיש 3 פלאשים.

ל'

פורסם

גם אני לפני שבוע וחצי בערך נסעתי מול המצלמה הזאת ואני מכיר אותה לכן האטתי ל-105 בול, אני מחכה לעבור אותה בציפיה שלא יהיה כלום, פתאום באותה השניה מהנתיב הכי שמאלי(אני בהכי ימני) עוקפת אותי לאנסר על 130 בערך והיו כמה פלאשים :mad2:

עכשיו אני גם בבלבלות שיגיע אליי הדו"ח

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אני חוזר ואומר נהגתי במהירות הזאת לא שמתי רגל על הברקס ולא בלמתי בכלל .

וזאת היתה המהירות ב100% לכול אורך המקרה ......

את התשובה אני חושב שאמרו בפורום מקביל

http://www.topspeed.co.il/forum/forum_posts.asp?TID=35700&PN=1

אז כולם להיזהר המצלמות החדשות יהיו מכוילות 11 קמ"ש בלבד מעל המהירות המותרת ...........

אפשרויות שאני מעלה ומשערת בלבד, ואין לקחת את המידע הזה בוודאות:

1. נהגת יותר מהמהירות המותרת והמצלמה היתה מכויילת למהירות מסויימת, לאחר שקיבלת פלאש ראשן הורדת את הרגל מהגז, בלמת מעט, ואז המהירות שראית במחוג היא המהירות שאתה חושב שנהגת בה.

2. כמו שכתבתי קודם המצלמה בפיילוט ובודקים את תקינותה.

אני בוחרת באפשרות השניה, מוזר לשמוע שיש 3 פלאשים.

ל'

פורסם

איפה ממוקמת המצלמה החדשה(גאטסו) בכביש גהה?

לכיוון צפון יש מצלמה אחת אחרי מחלף ראשון ולפני הירידה החדשה לחולון,אבל זאת מצלמה ישנה ששנים שם.

האם התקינו שם מצלמה נוספת חדשה ועליה מדובר?

או שבכלל מדובר בכיוון השני לכיוון דרום?

פורסם

ההבדל הכי קל בין המצלמות החדשות לישנות הוא בגובה העמוד שלהם.

החדשות גבוהות יותר.

והמצלמה הבאה נמצאת מיד אחרי המחלף של קרית אריה [אחרי הגשר ,כשמתחילה הירידה].

יש לאחר מכן לכיוון צפון עוד מספר מצלמות אבל הדגמים האנלוגיים הישנים.

טוב שם טוב משמן טוב

• תוכן חדש...