Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 4.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גימלאי אנוכי בעוונותיי הרבים (ביניהם עוון הולדתי מזמן),אולם,סריטת האופנועים לא פסחה עליי.

כיאה וכיאות לגילי המתקדם , אני רוכב על אופנועי אספנות (B.S.A למתעניינים) אנגליים ומתכוון להרחיב האופקים , ברכישת BMW משנות האספנות או בסביבה.אי לכך ובהתאם לזאת אני מחפש...

כל המוצא או יש בידו מידע על כזה אופנוע מתבקש להודיעני דבר.

בברכת יגעת מצאת

דובי:beerchug:

פורסם

שלום

שמי הוא אריה..חבר מועדון ה-5 מ"ס שנים מאיזור חיפה

בבעלותי מ"ס מכוניות אספנות 1) מרצדס D220 1973

2) רנו קט--שבו 1955

3) פורד קורטינה 1969

ועוד מ"ס רכבים

בעלים של:פורד קוטינה 1968 סימן II

מרצדס 1973 220D

רנו קטר שוו 1955

פורסם

שלום.

שמי הוא מנחם, ואני בן 15,

אני אוהב מאוד רכבים,

אני מטפל ברכב הפרטי של אמא שלי וכו'...

(והכל התחיל לפני שנה שאמא שלי קנתה אוטו שנת 95'...)...

ואני מאוד מרוצה...

וזהו...

פורסם

שלום אני חדש בפורום הודעה ראשונה :]

אני מהרצליה שמי עומר נוהג על יונדאי לנטרה שנת 1996 קיבלתי מתנה מאבא :]

היום הוספתי לאוטו ספוילר אחורי שמוסיף המון ובעתיד גלגלי מגנזיום ומקווה לאגזוז לחץ שיעשה הרבה רעש :]

פורסם

אבי, בן 21 מבאר שבע.

צלם במקצועי וחייל בחבל עזה מתפקידי.

עד לפני חודש נהגתי על יונדאי קופה שנת 2003 (מהניילונים), צהובה, ידנית, מנוע 2.0ל'

שהייתה אצלי חודש לפני יום הולדת 17 - אבא שיחק אותה.

היום אני נוהג על סיאט איביזה קופרה 2007 (העניין עם הניילונים הפך לתחביב), שחורה, 1.8T - אבא שיחקת אותה פעמיים.

אני קורה המון (והמון זמן) בפורום, בעיקר בכללי ובסאונד, ההודעה הגיעה באיחור ללא סיבה..

אולי כי נהניתי לקרוא על כולם ועכשיו הגיע הזמן שגם אני אשתף.

בברכה, אבי.

!Cupra (000) copy.jpg

hyundai1.jpg

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

היי אז עכשיו תורי אז אל תפריע.

שמי אנגל (כפי שהספקת להניח)אני מחולון(כרגע)עוסק בצילום מוטורי ועיתונות הרבה שנים וכיום אני בנוסף מנהל שרות בסדנא לדיגום ושיפור רכבים.

כרגע הגרוטיאדה שלי(של המשפחה)מופיעה בתור אקספרס 96 ובבעלותי אופנוע אך בקרוב המצב עומד להישתנות והמשפחה תקבל חבר חדש שיחליף את האקספרס

אני חובב מושבע לכל מה שקשור למוטוריקה ואשמח להיות מעודכן(אם אתם עושים כאלה דברים)בכל הקשור

אז ברכת שלום על הצטרפותי ועל קבלתי אני מבטיח להיות ילד טוב ולהביא נחת.... ביי :lol: אנגל

פורסם

שמי רוני אורן, חבר טרי ביותר במועדון, בעליו של שברולט אפאשי 65, (מחפש נואשות זכוכית קידמית) חובב מושבע של טנדרים משנות החמישים , (מחבב מאוד גם רכבים אחרים משנות הארבעים חמישים) , מסייר לפחות פעם בשנה באיזורים דרומיים בארה''ב כדי להזין עיני ברכבים דנן שנוסעים על הכביש מאז ועד היום ללא מתיחות פנים וסיליקון בחזה.

פורסם

שלוםם אני אליאבב

גר בדימונהה

נוהג על מיציבושי לנסר ספורט מודל 2005 של ההורים

הייתה לי עד לפני חודשיים קליאו מודל 95

מקווה להנותתת

206 XT

פורסם

אהלן...

קוראים לי זאהי,אני תושב שפרעם (בצפון למי שאינו יודע!)

מקצוע: הנדסאי בניין, טכנאי תכנות מחשבים

רשיון נהיגה ב-04

רכב עבודה : פיז'ו 205 1994

רכב פרטי : BMW M535I מנוע M5 דור ראשון 1988 :-)

תחביבים : מכוניות ,נהיגה ומה ש"מסביב"

חבר מועדון יפני נט

שמח להצטרף ומאחל כל טוב לכווווווווווווווווווווווווווולם :lol:

מועדון BMW ישראל.

פורסם

שלום לכולם . אני ממרכז תל אביב בן 40 בעונג רב אני מיצתרף איליכם לאחר שרכשתי את הדבר האמיתי cbr 600 f4 2004 אשמח לקבל המלצה חמה היכן לקנות קסדת אראיי במחיר טוב .תודה מראש. mryanon

• תוכן חדש...