Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אצלי נהיגה זה בדם אבל נהיגה חכמה ונכונה

אני מאוד אוהב מכוניות ולנהוג כמה שיותר הרבה אני ממש חי על הכביש 8)

יש לי כרגע טויוטה אונסיס עם קצת שיפורים רגילים

ואני ממש קונה עוד מעט מיצובישי לנסר איבו

אז אני ישאל פה הרבה שאלות

אשמח להכיר פה את כולם :-D

Subaru Impreza STI 2004 ProDrive

• תגובות 4.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שי מודן אשקלון לומד הנדסאי רכב במכללת רופין שנה שנייה.

נוהג על רנו קליאו ספורט 2003.

אוהב לנהוג בטירוף!!!

פורסם

שלום לכולם אני מאור דוידי בן 17 וחצי מחולון נוהג על הבורה של ההורים

בקרוב נביא לנצ'יה דלתא טורבו

Head Unit: Pioneer DEH5450SD amp1: sierra f250.4 amp2: dc audio monoblock 2.0k alternator: 120amp Battery deep discharge: xs power 6500 Wiring: 0 gage knu consept

VW Golf MK3

פורסם

שלום לכולם,

אני דניס בן 29 גר בנתניה

נוהג ב-רנו קליו ספורט שנת 2001 מזה כמה חודשים.

בוגר קורסים של מסלולים.

החיים קצרים מידי, בשביל לנהוג במכוניות משעממות :evil:!!!

פורסם

שלום לכולם !! :wave:

אני אלי ספרדי מראשון ,מתעסק ביבוא ושיווק של מכונות שטיפה

אוהב לבלות וכול השטיות כרגע אין מי שתחזיק קצר לא משנה

תמיד אהבתי מכוניות אופנועים ( במיוחד מה שקשור לשטח)

עד לפני שנה וחצי היה לי טרקטורון (פולריס פרדטור 500) למי שמכיר

מכרתי ונראה לי שאני מצטער אבל לא נורא מעז אספקתי לקנות ולמכור

כמה מכוניות ,נראה לי שלוש .

כרגע אני נוסע על אלפא 156 V6 2500,

בהמשך אני יעלה תמונות

וזהו אין ארבה מה לספר

אבל נחמד להכיר

דרך אגב מעוד אהבתי את הפורום כול הכבוד לכול הצוות מקווה שימשיך להיות מגניב :mm_wink:

תודה בנתיים

אלי ספרדי.

פורסם

שלום !

קוראים לי יהודה ואני גר בפ"ת בן 25 חולה מכוניות מגיל 3

משפחתי פעם גרה במושב ובכל ליילה הייתי נעלם והרי היו מחפשים אותי ולאמוצאים עד שבסוף מישהו היה מוצא

אותי "נוהג" על איזה טרקטור...:-P

כך העיניינים התקדמו להם

אחרי הרישיון נהגתי על הוולוו 240 של אבא (רכב נחמד עם יכולות השתלבות בכביש של מכלית ובחנייה אין מה לדבר...

דר"א סטיישן אך בטיחותית -ומאוד אהבתי אותה.:oops:

אח"כ היה לי קטנוע זדאיכס 50 סמ"ק שמבחינת ביצועים אם אפשר לקרוא לזה כך ומרחקי נסיעה יצא גבר....8)

הוא ובעיקר באשמתי היה נוהג לבצע מפגשי תמיכה בכביש פעם עם לנטיסים הוא גם מאוד אהב את אמא אדמה וכמובן גם את חברתה עם האספלט שפחות נחמדה אך יותר מרגשת :lol: הקטנוע היה אצלי חצי שנה (הוא היה כשנה על הכביש עם 18000K )

אח"כ עברתי לקימקו GD250 שהפך את מפגשי התמיכה(...) לתומכים ביותר! בעיקר בגב.:angel:

אני כמו כולם "נולדתי עם כוחות על טיבעיים":onfire: שחבל"ז על הזמן הייתי מגיע למגבלות שלו ושלי (בטיפשות רבה אם מותר לציין)

סיבובים שברכב אני נוהג על 50 הייתי עושה במהירות 80-90 בהשכבה נמוכה על גבול ההחלקה - להזכירכם מדובר בקטנוע..

עד שעשיתי כמה מפגשים... :bigcry:

אח"כ הלכתי למפגש מסוג אחר(קרי - קורס רכיבה) ששיפר את יכולותי לשני הכיוונים גם לצד הספורטיבי אך גם לצד הבטיחותי

ולזכותו יאמר שדי מיתן אותי :smile: אך לא תמיד שאתה 'מתיישר' אז פתאום הכל מסתדר ...

וכך פגשתי את 'אספלט' (להזכירכם חברה של אמא אדמה) עם הרבה מיים (כתוצאה מפיצוץ צינור) וגם שמן, פגישה לא כ"כ

נעימה ומאוד תומכת...

אחרי תקופה נחמדה עברתי לאחינו עם 4 גלגלים (וגם ל6 גלגלים - שבמדינת היהודים כמו גם אצל שכנינו מוכיחים שהגודל כן..קובע!!)כמובן בצד הנכון של המושג) לפיאט אונו 94' 1.4 הזרקה שכבר הספקתי לנסות אותה במסלול קרטינג בהחלקות כוח

והיא עשתה את זה בגדול יש לציין!!!??!!

עכשיו אני רוצה לעסוק במכונאות רכב, אך אני לא יודע איך לגשת לזה, אם למישהו יהיה רעיון או עצה טובה (שתבוא עליו ברכה כפרה עליו....סתם...) דר"א אני חדש בפורום הזה ,ואני חושב שיש כאן אחלה אנשים שמאוד מפרגנים לכולם ואני מקווה שאוכל גם להעשיר את הפורום הזה (כמובן בצד המילולי ) בעזרת-ה' !!! שיהיה לכולם אחלה סופ"ש!!! :smile:

הבעייה שלנו שאנחנו עם לחוץ- יש לזה פתרון פשוט וק ל...תעצמו את העיניים ותספרו עד עשר וכמובן לא באמצע נהיגה! (אין כותב שורות אלו לוקח אחריות בשום צורה על הכתוב מעלה ואפילו לא על עצמו..!!) :roll:

פורסם

בס"ד.

שמי אריאל

בן 22, מרחובות

אוהב מחשבים , אוהב רכב

מקווה להגיע למצב שלא אצטרך להתעסק יותר מדי עם האוטו

אבל לצערי זה קורה

כרגע אני עובד בתמיכה טכנית של מחשבים

וזהו ;-)

פורסם

הי אני רותם בת 25 מת"א 8)

הגעתי להתעניין ברכבים ממש במקרה

לפני שנה קניתי בשביל שלושת הכלבות שלי ג'יפ כדי שאוכל לקחת אותן לטיולים, מסיבות, טבע וכו'.

יצא שנפלתי על סמוראי שנת 84 עגלה רצינית אבל התאהבתי:lol:

החלטתי להשקיע לשפץ לתקן להוסיף כל מה שאפשר ולחדש אותו לגמריי- מה שהפך להיות להיות תחביב יקר מאוד

אז מה שיצא - קניתי אותו ב-18000 עשיתי ברזנט חדש פחחות וצבע ראשמנוע קלאצ' גיר וכל חלק נוסף של האוטו הוחלף רק שמצאתי את עצמי אחרי השקעה של 30000 אולי יותר והיום האוטו אחרי כל זה לא במצב נסיעה :shock:

חשבתי וחשבתי נמאס מהמוסכניקים שתוחנים אותי בכסף ןלא עושים כלום :x האופציות הם או להעיף את העגלה

או :idea:לעשות עליו קורס מכונאות רכב עצמאי וזו ההחלטה שהתקבלה במקביל גם מחפשת מקום ללימודים מקצועיים בתחום

אז היום אני מחפשת ספרים קוראת את כל הפורומים של הרכב ומתכוונת לשפץ את האימאימא של הסמוראי הזה לבד ומה שלא לבד תחת פיקוח שלי וזה הכי כיף בעולם

ומי יודע אולי בעוד כמה שנים תבואו ל"פימפ מיי רייד" במוסך החדש שלי:wink:

• תוכן חדש...