Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם שמח להמצא פה שמח שקיים פורום שיכול לעזור לאנשים שלא הכי מבינים במכוניות ואכן היו רוצים כמוני למשל :-D

שם פרטי - דוד !

מהיכן אני - מחולון

בן כמה - 20

במה עוסק - חייל חינוך ספורטאי מצטייו בצבא !

מוזיקה - כל סוגיי המוזיקה

רכב - דהיו סופר רייסר שנת 1995 מנוע 1500

סיפור חיי בקצרה עם הקשרה לאוטו !

ירשתי את האוטו מאבא שלי שניפטר ליפני שנה בערך ז"ל והייתי רוצה לשפר אותו לאט לאט (יש לי משכורת טיפה גבוה משל חייל רגיל אני גם עובד (אישור עבודה :-D ) מקוה אכן שהפורום הזה יוכל לעזור לי ושאני אכן אוכל להעזר בו בדרך הטובה ביותר !

שיהיה המשך יום מקסים לכולם !

• תגובות 4.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ואייי ואיייי ניראה לי שאני הכי זקן (50),אבל שלום לכולם גם אני סרוט ,מרמת גן,ואוהב צרפתיות,ויותר מ10 שנים נהגתי על דה שבו כולל טיול של חצי שנה בארופה,ורנו 4 '"ושנהם היו צהובות".היום אני על סקודה צכית (פיבורית)משעממת ומחפס איזה c15 .גם היא תהיה צהובה..... לרוב אני מיתבונן ושותק, אה אה אני גם מכונאי מידרכה,ואין לי מנוף.

פורסם

שלום לכולם!

שמי איגור אני חדש בפורום הזה אך לא בתחום כולו עד עכשיו הייתי פעיל בסקאלה אני נוהג בנתים על סופר לנסר 1600 אוט אבל מתכנן להחליף אותה בקרוב.

מקווה להנות בפורום וללמוד דברים נוספים.

:wink:

פורסם

שלום קוראים לי לידור וגם לי יש את החיידק למוטוריקה כל דבר על גלגלים עם מנוע

לבנתיים נוהג על המכוניות של ההורים ניסאן אלמרה 2001 וסוברו פשע 88 :lol:

מקווה מאוד לקנות בקרוב רכב

פורסם

שלום לכולם , שמי מוטי

והגעתי לכאן מחיפוש בגוגל , ויש כאן אנשים נחמדים מאוד,

יש קצת רקע טכני במכוניות , ואני מטפל ברכב שלי לבד , סיטרואן סקסו 97 .

אשמח להכירכם ,

מוטי.

פורסם

הי

גם אני חדש פה

איש משפחה למופת מבאר שבע, אני לא ממש חולה הגה אבל מאד חשוב לי לנסוע על משהו אמין ושלא שותה דלק. בו נגיד שהפנטזיה הרטובה שלי זה אוטו ליסינג מהעבודה, ושהם כבר ישברו את הראש מה לעשות עם האוטו והקילומטרים שאני מעמיס עליו.

אין לי אוטו כרגע. לא נעים להודות בפורום הזה אבל את הילד אני לוקח לגן על אופניים

לפני שנה הייתה לי פיאסטה שקניתי בשלושת אלפים שקל השקעתי בה עשרת אלפים והיום היא בשוק הברזל. נראה שבמילון זה מופיע תחת הערך פראיר.

הפעם אני צריך משהוא אמין ולא שותה דלק

אהה נזכרתי

את הקרירה המוטורית שלי התחלתי עם רנו 4, מי היה מאמין שאני אתאהב בקופסת נעליים...

פורסם

שלום,

שמי גד,

חייל,

משרת ביחידה מסווגת של חיל הקשר,

אוהב מכוניות כמו בערך 100 אחוז מכלל האוכלוסיה כאן ובפרט מכוניות מקונצרן VAG.

חבר במועדון VAG הישראלי,

נוהג בפולו 16V בציר 98.

פורסם

שלום,

שמי אלמוג אני בן 17.5 מראשון לציון .

אני לומד בכיתה י"ב במגמת מדעי המדינה ועתיד להתגייס לצבא בדצמבר הקרוב (10 חודשים מהיום) בפרופיל 64 .

חוץ מזה אני אוהב ספורט כדורגל ולהיות עם חבריםםם

הוצאתי רישיון בטסט שני בתאריך ה5.11.06 והמלווה נגמר לי עוד 4 ימים ב5.2.07

אני נוהג על הונדה אקורד שנת 95 צבע לבן מנוע 2200

ויש בבית גם את האוטו של ההורים שזה BMW 520i שנת 2000 צבע כסוף .

8)

פורסם

שלום :)

קוראים לי תומר ביטון ואני מחיפה

בן 19 סטונדט במכללת מדיקולג' בחיפה שייכת למכללה למנהל לומד נטורפתיה שנה א'

חולה על כדרוגל ועל מכבי חיפה (יום ראשון אני הולכים לקריית אליעזר לעודד, יציע 13)

לאח שלי יש GOLF אדומה משפורת חיצונית(ג'נטים,מערכת, פנסים כהים...) מודל 96, לא נוגע בה כי אסור לי חחח

נוהג כרגע על מכונית של ההורים מאזדה 323 מודל 2002 צבע כסף עם גג נפתח.. קלה מאוד לנהיגה אבל מסוכנת בחורף(על שטח רטוב אני עוצר באדום,לוחץ על הדוושה כדי להתחיל לנסוע במקום זה אני נשאר במקום והגלגלים מאחורה מסתובבים לבד והמכונית נוטה ימין ושמאלה, ככה זה עם הגלגלים החדשים וגם עם הישנים..)

עוד חודש אולי פחות קונים מכונית חדשה ומוכרים את הלאנטיס.

פורסם

אהלן חברים, אני יוסי, מתגורר במרכב המדינה.

שמחתי לגלות כזה פורום נפלא! כל הכבוד!

מקווה להכיר ולפגוש חברים חדשים מהתחום.

אני נוהג על רכב מסוג VW GOLF GTI שחורה.

אני יכול לתרום לפורום המון כתבות ומאמרים בתחום מאתרים שונים בארץ, מיכוון שאני בקשרים עם הרבה בעלי אתרים ויש לי אישור לפרסם כמעט כל מאמר וכתבה.

ברוכים הנמצאים!

פורסם

שלום לכולם...

שמי עומר אני בן 20 מאיזור חיפה

אני מתעניין הרבה ברכבי ספורט ...זה חלק מהחיים שלי...נהניתי להוסיף ידע ולהשכיל עוד באתר קארז פורם

חלום הילדות שלי זה 205 GTI ...ועוד מעט אני מגשים אותו

בהתחלה רציתי 1.9 GTI ....עכשיו אני נעול על MI16

כל מי שיכול לעזור לי או להפנות אותי....הודעה בפרטי....

• תוכן חדש...