Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני אלי מחיפה, אני בן 18, חייל שמשרת בסדיר בשירות בתי הסוהר (כלומר לא ממש חייל), ומתעניין במכוניות חדשות, עומד לקנות רנו מגאן חדשה

• תגובות 4.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום לכולם, קוראים לי אלכס, עוד מספר שבועות אני בן 20 (ב-2.2) אל תשכחו להגיד מזל טוב.

אמממממממ אני נוהג בשברולט מאליבו 97, זקנה ועייפה אבל אני חולה עלייה.

אני גם חייל - סיירת ניירת כבוד, אני משרת בקריה בתל-אביב (כן כן ג'ובניק אבל ג'ובניק גאה.

אם מוזיקה אז רוק מטאל ופאנק למיניהם, באוטו בעיקר דרים-טיאטר כי זה נחמד, וזה הכל בעיקרון.

נ.ב. אם תרצו תמונה יש אחלה תמונות מהסילבסטר אז רק תבקשו ותקבלו.

פורסם

שלום לכולם,

אני נדב מלוד ( בלי בדיחות קרש בבקשה...), איש מחשבים בעל טויוטה קורולה 1999 ויונדאי לנטרה 1994 GLS (אישתי לא מוכנה להפרד ממנה).

מתעניין במחשבים, טכנולוגיה, גאג'טים.

פורסם

היי,שמי אוהד בן-חמו מהמרכז.נוהג על טויוטה סליקה GT-I מנוע 2.0 16V מאוהב בה קשות:oops: מה התחביבים? היו לי עד שקניתי את הסליקה:-D ..סתם,רוכב על אופני DH:evil: מתחרה בתחום

וגם עובד בתחום.

CELICA כמה פוזה8)

VTI כמה כח:twisted:

GTI6 כמה אחיזה:lol:

S2K4LIFE:evil:

פורסם

שלום!

שמי אורן מאיזור חדרה בן 23 חייל במקצוע מכונאי רכב בגדוד בצפון אני בעל תואר הנדסאי מכונות בהיתמכות רכב מעונין בקניה ושיפוף רכב אספנות בעתיד 8)

פורסם

שלום לכולם

שמי ליאור מאזור השרון

רכבים בבעלותי: קסנטיה,C5,405

היסטוריה מוטורית:GS,GSA,DS,BX

חבר כבוד בועד לתמיכה פיננסית בחברת דוד לובינסקי בע"מ.

בעיות בריאות:מכור כבד ל LHM

פורסם

שלום כולם

שמי יוסי אני בן 17 ו9 חודשים, גר בפ"ת, תלמיד כיתה י"ב

נע ממקום למקום (יותר נכון זוחל) עם סוברו ג'סטי 92, זה מה יש אבל אני אוהב אותה

שומע טראנס פסיכודלי

פורסם

שלום לכולם8)

שמי אבי ,בן 24 עליתי לארץ בגיל 7 מבריה"מ.

מגיל 6 אבא שלי לימד אותי על מכוניות,כל דבר שהוא יודע.

אני כבר אז הבנתי שאני ירצה להיות כמו אבא שלי כשאהיה גדול..משהו בתחום המכוניות

הדעות שלי התגבשו לאט לאט והגעתי למסקנה שאני רוצה להיות בתחום של הריפודים ברכב

אני אפילו היה לי תחביב עם אבא פעם בשבוע לבדוק וללמוד על הרכב שלנו דברים חדשים

ולגלות דברים חדשים.

למדתי בבית ספר דיאגנוסטיקה [שזה אומר "לרפא" ולבדוק את הרכב בעזרת מכשירים טכנולוגיים חדשים].

בצבא למדתי אוטוטרוניקה ותיקנתי רכבים צבאיים,ועל כך קיבלתי תעודת הצטיינות.:-)

אחרי הצבא המשכתי ללמוד בקורסים עוד על הרכב.

עבדתי בדיאגנוסטיקה בחברה "פליקס".

אני נוהג על AUDI80 שנת 83',שעם אבא שלי ביחד שיפצנו.

ביחד עם אבא שלי אני עובד בת"א בריפודים..אז אם יש לכם שאלות אשמח לענות.

ביי:-)

אבי.

פורסם

אני מפ"ת, עוסק בשיווק באינטרנט בחו"ל בעיקר. אוהב לנהוג (אין לי בעיה בכל שעה לעלות על הרכב ולהגיע לכל מקום - כמעט...8)), אוהב רכבי מנהלים, אוטומטיים (תמיד וחובה!!!) נוהג בסיוויק 2004 וקונה עכשיו רכב חדש. מתלבט בין מאזדה 6, הונדה אקורד או סובארו B4 (שמתי שאלה בנושא http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=140575)

נראה אחלה פורומים - אשמח להשתלב!

איתי

איתי

קונה רכב חדש? בוא לנסיעת מבחן

http://www.testdrive.co.il

פורסם

שלום לחברי הפורום,שמי מיגל,בן 38 ,מאז שאני זוכר את עצמי מאוד אוהב מכוניות,בשל עיסוקי בעבר לצערי לא היה לי הרבה זמן להשקיע בתחום זה.

הרכב הראשון שלי בגיל 17 היה חיפושית 1200 סמ"ק צהובה שנת 68 ,לאחר כחצי שנה מחרתי וקניתי פרינס 1000 סמ"ק כיף של אוטו, שנים רבות לאחר מכן רכשתי הונדה סיוויק שנת 91 אמריקאית, הההונדה סיוויק, אולי עכשיו ב 97 הונדה הביאו משהוא מעניין,אבל הדגמים ההם היו מוצלחים מאוד ומהנים לנהיגה.

ההונדה הלכה לחבר טוב,ובשל אילוצי עבודה הגיע טנדר איסוזו הנעה כפולה,ואחריו הגיע רכב שבבעלותי עד היום,כמעט 5 שנים פולקספגן שירוקו 1300 סמ"ק 5 הילוכים,שנת 82 משופצת במצב תצוגה, לפני כמעט שנה צירפתי "למישפחה" סאאב 900s בעיקבות הולדתו של בני ,חיפשתי רכב זול ובטוח,שישמור על נוסעיו.

אני מרוצה מהסאאב, חבל שהמודלים של היום לא נותנים את אותה התמורה .

• תוכן חדש...