Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום שמי עופר

אני מהקרוית (חיפה) אני נוהג בפורד קוטינה 1969 כחולה מי שמהצפון ראה אותי בכביש נוסע

זה רכב שלי לנסיעות יום יומיות במשך ה6 פלוס שנים

בן 29

בפייסבוק- "המפגש הצפוני לרכבי אספנות"

היום רנו פואגו 1983 :-)

• תגובות 4.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום רב, שמי לירון, אני בן 21 מרמת גן ואני חולה הגה.

הידע שלי מוגבל למידע שמגיע מהאינטרנט בלבד ואינני עוסק במכונאות או בחשמלאות או כל סוג אחר של קרה מקצועית לתחום הרכב.

הרזומה שלי כולל סה"כ רכב אחד, הונדה סיוויק האצ'בק Si לבנה, 1996, 1398 סמ"ק, אוטומטית (לצערי) שנמכרה עקב המאסות על גיר אוטומטי ורצון להשתחרר קצת ולעבוד על השנאה שלי לתחבורה ציבורית :)

יש לי מאגר ענק של תמונות על המחשב אז מי שרוצה רק שידבר ;)

אני כאן בעיקר כדי ללמוד.

הידע שלי די מוגבל גם בגלל שאני לא מסתובב עם חולי הגה אחרים וגם בגלל שההורים שלי בכלל נטולי-רישיון...

ואגב אני מחפש רכב כרגע בתקציב של עד 50,000 ש"ח.

פזיזות היא מהשטן :evil: מהירות היא מהאל 8)

פורסם

רן בן 28 מרמלה,נשוי,נוהג כרגע על רנו קנגו 03,האישה על סוזוקי בלנו 96,עוסק בתחום מיגון עסקים ובתים,חולה מכוניות בעברי היו לי xr3i, ראלי 106 ,וסובארו לרגל החתונה:-P .

בשטח מאגנום,והיה עד לפני כחצי שנה טרקטורון 350ex,יהי זיכרו ברוך.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

שלום לכולם

קוראים לי טל, אני מתגורר בארצות הברית עקב שליחות. אני מתעניין מאד במערכות שמע

מתקדמות.

אני מעוניין לקבל מידע על מוצרי אודיו לפני שאני חוזר לארץ.

הרכב שיהיה לי בארץ הוא מיצובישי לנסר 07

פורסם

שלום לכל המשתמשים בפורום. נראה לי שאני מבוגר ממרבית הכותבים בפורום (יצאתי לאחרונה לגימלאות). אני בעל וותק ונסיון רב בנהיגה בארץ ובחו"ל. בעבר נהגתי על מכוניות ספורטיביות (בין היתר על אלפא רומיאו ג'וליה (אותה כמובן "שיפרתי" מבחינת ביצועים). כיום אני מחזיק ב"סיאט טולדו" בעלת מנוע TDI וגיר DSG. מאז ומתמיד אהבתי מכוניות (בזמנו גם עבדתי לא מעט על משאיות) וכיום אני סתם מדפדף להנאתי בזמני הפנוי באתרי אינטרנט העוסקים בנושאים הקשורים לרכב.

פורסם

האלןןןןןןןןן אנשים...!!

אני מיכאל בן 17וחצי...מרוקאי עצבני:-D חולההההההההההה הגה אוהב מכוניות עוד שהייתי עם חלב על השפתיים..

והכי חשוב נוהג על וולבו 850 מנוע 2.0 מת על הרכב הזה..אין קיר שיכול לעצור אותי :-D

נוהג גם על BMW 520 מודל 00' של אחי..חווית נהיגה...!!!

שומע כל היום מוזיקת דאנס/האוס/קלאב/ופסיכו...

אגב...תעדכנו אותי בפרטי אם הולכים לארגן איזה מפגש באזור הצפון...מקווה לראות עוד חולי הגה כמוני...!!!

פורסם

שלום לכולם, שמי שאקל

אני בן 27 וחצי, מאיזור הקריות

בבעלותי נכון לרגע זה 2 רכבים:

רנו קליאו II, נפח מנוע 1.4, 16V - אוטומט, שנת 2002 (קניתי אותה אתמול )

סיאט איביזה , 1600 סמ"ק, שנת 95, גיר רגיל.

עקב קניית הרכב החדש, חיפשתי פורום שאוכל להתייעץ עם אנשים וללמוד איך לשמור על הרכב

והפורום הזה נראה לי מצויין!

שיהיה לכולם יום טוב, סעו בזהירות!

פורסם

שלום,

שמי שחר, בן 21 מת"א, יוצר מוזיקה אלקטרונית, בקרוב מתחיל ללמוד לתואר במחשבים ועל הדרך לומד פיתוח גוף ותזונה לספורטאים. מקווה שאני אוכל ללמוד דבר או שניים בפורום הזה:)

פורסם

לך על הרקויאם של ורדי.....הקטע של חצוצרות יום הדין....הם לא יכולים לשאת את זה.....

אני אסף, נוסע בסאאב 95 טורבו עצבני במיוחד....320 כ"ס ביום רע, משודרג לתצורת Aero Viggen על ידי ABBOTT RACING.

אימפרזה STI ומיצובישי EVO, תחסכו את הבושות לעצמכם....:oops:

"ואגב - לבעס ערסים במוזיקה, שתי עצות - רמסטיין או אופרות. מנסיון. כשעומדים אצלי ברחוב בלילה חבורה ליד אונדה עם פול ווליום בכי מר בתורכית (מה יש להם מלעמוד ברחוב שעתיים?!?!?!?) אני פותח חלון, שם רקוויאם של מוצרט שאני מחזיק במיוחד - פול ווליום מהוורפדיילים - וכל האסיפה מתפזרת."

פורסם

אהלן קוראים לי מאור אני מת"א אני חדש פה

אני בן 18 נוהג על אקסנט קטנה וחזקה שלא מיזמן קיבלתי אותה...

מאוד אוהב מכוניות במיוחד את הקוראנית שלי ..

יום טוב לכולםםםם 8)

פורסם

שלום לכולם.אני ירון בן 39,נשיו פלוס 3 .גר בחולון,נוהג על יונדאי לנטרה 1800 שנת 95 אני עובד חוקר משטרתי בצח"מ רצח.

פורסם

שלום,

שמי עמיטל בן 18 מראשון לציון!

אני חולה הגה מושבע:)

אני נוהג על פג'ו 205 עם מנוע 1600 ויצא לכביש בתאריך 7.11.97 {חח זוכר}.

ממ..סך הכל אוטו סבבה,מנוע? בנתיים אחלה..עד 140 כאילו אין מחר,נוחות סוף!,התנהגות כביש אחת הטובות.

סך הכל אוטו שאני נהנה ממנו מאוד ואוהב אותו.

באסה שהוא אוטומט אבל חפיף.

האוטו כרגע על 43 אלף קילומטר ושמור.

בקרוב אני יעלה תמונה,צריך לצלם אותו.

בברכה,

עמיטל.

פורסם

שלום לכולם !

קוראים לי יהודה ויש לי רכב רנו קליאו ספורט 172.

משהו משהו ורציתי לדעת אם יש אתר לרנו קליאו ספורט שאפשר לדבר על הרכב לישאול שאלות ווליראות את הרכבים של כולם במיפגשים נחמדים.

אני בן 26.:evil:

יהודה

• תוכן חדש...