Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי שלום וערב טוב לכולם אני חדש בפורום אני גר בפתח תיקוה ואני נוהג על רובר 620 טורבו דא קוראים לי משה תהנו והעיקר זהירות בכביש

• תגובות 4.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מאזור המרכז. אני נוהג על טויוטה קורולה ידנית שנת 95, צבע ירוק.

השקעתי הרבה במכונית הזו, החל מצבע כללי, ג'אנטים ועוד ועד למערכת שאני מאמין שהיא טובה לאדם צעיר כמוני (18 טרי).

אני אנסה לצלם להעלות תמונות בקרוב.

פורסם

שלום לכולם.

עוד מצטרף חדש לפורום. שמי פז, בן 36 מחולון. עובד בתעשיית ההייטק ולא כל כך קשור למכוניות למרות שרקע טכני בפירוק והרכבה של טרקטורים ומכניקה מהסוג הזה יש גם יש.

תחביבים: מחשבים (קצת חנון, יש גם כאלה בעולם), בעלי חיים (היו כלבים ועכשיו יש חתול. נראה לי שזה עדיף) וים. הרבה ים.

נוהג על פיג'ו 106XR שנת 95 שנמצאת אצלי כבר כמה חודשים. לפני כן היו לי רכבי חברה - רנו מגאן 2, יונדאי אקסנט, רנו ברלינגו, רנו C-15 וסקודה מסחרית ששכחתי כבר איך קראו לה. זה היה מאוד מזמן.

נראה לי שיש פה אחלה של פורום ואחלה של אנשים. שמח להצטרף.

פורסם

שלום לכולם,

לא ממזמן הצטרפתי לפורום, שמי ארתור מחיפה, אני בן 20, משרת חובה בצבא-בגולני -מסייעת 51 (כבוד!).

כרגע אין לי אוטו פרטי,נוהג ברכב של ההורים- פורד פוקוס 07' חדשה מליסינג- אוטו עם הרבה טכנולוגיה ומערכת שמע מעולה אבל מבחינת נהיגה- משעמם טילים..

היתה לי הונדה סיוויק 94' שמכרתי אותה לפני הגיוס, לפני זה היתה לי פורד פיאסטה '90 של סבא שלי.

אני מאוד מתעניין בכל העולם של המוטוריקה ובמיוחד בתחום המרוצים -פורמולה 1, ראלי -WRC.

בעיקרון זהו, מצאתי את האתר בחיפוס בגוגל ומייד התאהבתי, נראה אחלה של פורום וקהילה.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

אני קובי

ממש עוד מעט בן 18 מחולון, עדיין לומד.

הוצאתי רשיון במאי 2006 ולפני חודש וקצת אבא שלי קנה מונית (c220) והשאיר לי את הסובארו DL שנת 88 שהייתה שלו עד עכשיו. מת להחליף את המכונית אבל אבא לא רוצה למכור לא נורא. בינתיים שמתי מערכת ונעילה מרכזית בדרך.

הגעתי לאתר שחיפשתי לקנות רמקולים ומאז כבר הרכבתי מערכת שלמה.

HU: Blaupunkt Bahamas mp46 amp: soundstorm d350.4 front: morel pulse 6.5 rear: DHD crap

פורסם

טוב אז ככה לי קוראים ליאור אני בן 27 מראשון לציון

תחביבים שלי והאיסוקים שלי זה מכוניות על שלט רחוק

יש לי כלבה אחת אמסף קורים לה טריף

אוהב כל סוגי המוזיקה חוץ ממזרחית ורוק כבד

עבודה זה מכוניות והתקנות מכרכות שמע ומולטימדיה

באופן פרטי

זה היה קצת אלי

ביי ליאור

פורסם

איך עדין לא כתבתי פה ? :)

טוב , אני אציג את עצמי :

שמי ניב, בן 18 עוד מעט, מנס ציונה.

חובב רכב מושבע עוד מגיל ממש קטן, חולה בעיקר על סאאב.

כרגע נוהג על המכוניות של ההורים : סיטרואן C5 ומיצובישי לנסר.

אוהב מוזיקה, בעיקר שחורה, אבל שומע את כל הסגנונות :p

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

חח אוקי...

אני חגי...בן 16 כיתה י"א...(כן..אין לי עדיין רישיון אבל יש לי ניסיון בנהיגה:wink:)

אני אוהב מוטוריקה בכללי...אוהב מחשב...אני מנהל את פורום מוטוריקה בפורום דונקי...www.donkey.co.il|אחלה פורום!

זהו נראלי....

יומטוב!

פורסם

שלום חבר'ה !!

אני שיר, בן 17 וקצת מת"א...

עומד לגשת לטסט בקרוב, ובעזרת השם במשך (ואחרי) תקופת המלווה לנהוג על המזדה 3 של אמא (עם דלקן !! :twisted: ).

רק בתקופה האחרונה התחלתי להרגיש ת'פסיכוזה המטורפת הזאת בקשר למכוניות.

ללמוד הכל על הכל, והמליצו על הפורום הזה.

אז שמח להגיב כאן !!

מקווה להשתלב טוב (:

:evil: "טוהר הנשק -

החייל ישתמש בנשקו ובכוחו לביצוע המשימה בלבד,

אך ורק במידה הנדרשת לכך, וישמור על צלם אנוש אף בלחימה."

פורסם

בוקר טוב לכולם .

אני נוהג בניסן טראנו.

חולה על דיונות אישתי והילדים ולא לפי הסדר הזה.

אני מגן יבנה בן 36.

פורסם

שלום לכולכם

לי קוראים קובי בן 20 חייל בשרת כאחראי מרפאה

גר בחולון כרגע יש בבעלותי את הפיאט אונו הכי שמורה (חמסה חמסה בלי עיין הרע)1400 iesשנת 96

יצא לי לקרוא הרבה בפורום הזה לפני שנרשמתי וגם ראיתיח את המועדון באירועים כמו ההפגנה שהייתה בערד בסוכות

פורסם

היי אני מאשקלון

בן 22

יש לי באגי בבית, לא מזמן הלך המנוע, :cry:

ות'כלס הגעתי לכאן כדי למצוא אחד אחר לבאגי האהובה שלי

בניתי אותה לפני מס' שנים , היה כיף

ואני רוצה עוד!!

אז כל מי שיש לו רכב לפירוק , ידני, מוכר במחיר נורמלי, מוזמן לשלוח לי הודעה פרטית :)

אני מחפש מנוע קומפלט , ז'א כמעט הכל , כולל גיר

וחוץ מזה גיליתי שזה אחל'ה אתר :wink:

• תוכן חדש...