Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עמית

חובב פיאטים מושבע מחזיק פיאט פונטו 1100 עם כל השיפורים שניתן להרכיב על הבהמה (מנוע בלבד) וגם אונו 87 בתהליכי שיפוץ מסיביים

• תגובות 4.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום לכולם,

אני דניאל, עוד מעט בן 19, מעפולה, וממש טרי-טרי פה באתר.

אוהב מאוד מכוניות, ספורט מוטורי ומה שמסביב. מנסה לצבור כמה שיותר ידע בתחום. מקווה להשתלב פה, להשכיל, לתרום ולהנות. :-)

כרגע אין לי רכב אישי, אבל נוהג על מיצובישי לאנסר 2004 של ההורים. רק חבל שהרכב אוטומטי :?

:twisted:Seat Leon FR 2013 1.4TSI 122HP Manual
פורסם

שלום לכולם

שמי כפיר,ד ב 21 עוד 4 חודשים מפ"ת-סיימתי הנסדאי אלקטרוניקה חשמל.

כרגע עובד כאחראי מחלקת בקרת איכות בחברת הייטק-מתכנן ללמוד מדעי המחשב

חולה חולה חולה על מכוניות. במיוחד ספורטיביות,אבל לא אתנגד לשלבי מוסטאנג חחחח

מאזין לאוסים,וספציפית לאינקובוס ולינקין פארק,חולה עליהם.

מחזיק כרגע פיאט בראבה SXדגם 150 אלף קילומטר חח שנת 96,ד"א הרבה הוא של אחד שסיים מדעי המחשב,כנראה המזל שלו יעבור גם אלי מבחינת לימודים. :-)

זוללת דלק.? זוללת גם זוללת!!-השאלה אני לא יודע אם זה נקרא שהיא זוללת בגלל המשכורת הלא יחסית גבוהה שלי, ובגלל זה זה נראה שהיא זוללת{הסתבכתם אה.}-אין לי מושג כמה דלק היא זוללת "קילומטר ליטר", למי שיודע אשמח למידע..

יום טוב

פורסם

שלום, שלום...

קוראים לי חנן בר-עוז, בן 23 מברקן... ואולי זאת ההזדמנות לציין שאני מחפש דירה בתל-אביב. ;)

סבא שלי, זכרונו לברכה, הקים את מוסך הכוכב (מורשה מרצדס-בנץ) אי-שם באמצע שנות ה-40 ונחשב לשם-דבר בענף הרכב עד היום (זאת בזכות המקצועיות, יכולת ההסתגלות וההמצאה שלו). מוסך הכוכב היה בין המוסכים הראשונים בארץ.

כיום, כעבור 60 שנה (ומזה זמן רב), המוסך מנוהל על-ידי אחי הבכור ואבי.

אפשר להגיד שגדלתי במוסך. מגיל אפס מצאתי את עצמי מתרוצץ בין מכוניות. מה שכנראה יסביר את האהבה שלי למכוניות - ואם כבר מכוניות אז עם כמה שיותר כוח. :)

כיום ולמעשה בארבע שנים האחרונות אני אחד מהבעלים בספויילד (Spoiled) שיפורי רכב ועובד כאחראי מחלקת מכירות ויבוא.

מה עוד?

נוסע על סמארט pulse (אחת הראשונות שהגיעו לארץ) מתוך התאהבות קשה ברכב.

מתכנן להחליף לסמארט רודסטר בעתיד (או עד הסטייה הבאה)...

זהו. שאלות, טענות, מענות... נו, אתם כבר יודעים איפה למצוא אותי.

פורסם

הכינוי שלי הוא " מיס די"

אני חובבת מכוניות חדשות וישנות כאחד

חובבת נוסטלגיה,ורכבים איכותיים של פעם

גרה בגוש דן

רווקה,עוסקת בתחום המחשבים,והוראת מחשבים

פורסם

שלום אני אורן בסמן בן 18 וחצי מקרית אונו... לפני צבא מתגייס עוד חודש.. עובד כרגע בחנות בנמל ת"א בשם and1 ושם הרווחתי את הכסף למערכת שקניתי לאוטו שלי שאותה אני יראה ביום ראשון בפורום אאודיו..

נוהג על מיצובישי אאוטלנדר ונהנה מכל רגע :)

פורסם

אהלן,

קוראים לי מקסים בן 18 מאשדוד,בעברי הייתי נוהג על קאוואליר,וגטס.

כיום נוהג על במוו 316 87 2 דלתות,שקניתי מחבר טוב.

לומד יג טכנאים בעמ"ל.

אוהב בנות,מכוניות,כלבים,כלבות :)

פורסם
נתחיל איתך! 8)

היי שלום לכולם שמי אדם ואני חובב רכב אספנות גר באיזור השרון אוהב ים והרבה אוהב לדוג ולשמוע מוזיקה

:lol:

פורסם

טוב אז ככה,

אני מאור ספיר בן 18 וחצי, לפני צבא, נולדת בבת - ים, ועברתי בגיל 6 לחולון, ובגיל 10 עברתי למערב ראשון, חברה - יש

כבר שנתיים וחצי.

עוסק ביחסי ציבור, ובעל דאנס בר בראשון לציון S-V בר למי שמכיר באזור התעשייה החדש ליד קניון הזהב.

אוהב את כל סוגי המוזיקה בעיקר רגאיי!

כרגע בעל אימפרזה 1600, עם 95 כ"ס (כן עלוב מאוד אני יודע, אבל זה זמני =) )

וזהו.. ניראה לי שהגזמתי.. אבל נו.. מי קורא את זה, חח.

אלוהים ברא לכל אדם נתיב

פורסם

שלום לכל חברי הפורום

קוראים לי אראל אורן

אני בן 30 ממרכז הארץ

אני תזונאי ומאמן כושר - מתחרה בתחרויות פיתוח גוף (מר ישראל לשנת 2003 )

קניתי השבוע פיאט קופה טורבו 16V

4 צילינדר מאוד שמורה (אחת משלושת המכוניות הכי שמורות בארץ לפי דברי המוכר - פחח רכב במקצועו ובחון רכב במומחה )בצבע כחול והוזמנתי ע"י מנהל הפורום כאן להצטרף אליכם (הצטרפתי באוגוסט 2006 אבל לא הייתי פעיל כאן )

מקווה שהגעתי לאתר הנכון :smile:

אני הולך לשפר את הרכב שלי - לשים לו ציפ, אולי ברז מכני ( אם זה לא הורס את האוטו ) ופילטר פתוח בתור התחלה ובהמשך בולמים וקפיצים משופרים

ועוד מספר דברים שאשמח אם תמליצו לי - דברים שלא יגדילו את בלאי המנוע ויקצרו לו את החיים או שיעשו בעיות

ודברים שלא ימנעו מהאוטו לעבור טסט :smile:

היום אני אצלם את הרכב במצלמה הדיגיטלית ואעלה לכאן מספר תמונות היום או מחר

יש לי גם אתר אינטרנט

במידה ומנהל הפורום יאשר לי לשלוח לכאן את כתובת האתר אשלח לכם קישור

זהו לבינתיים,

אראל

תמונה 156.jpg

תמונה 149.jpg

תמונה 145.jpg

• תוכן חדש...