Jump to content

44110

  • הודעות

    7
  • כאן מאז:

ספרו לנו עליכם

  • עמוד הבית שלכם
    http://www.dali-systems.co.il

הנקודות של 44110

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

10

מוניטין

  1. צמיגי משה ליס בצומת רעננה מרכז עשה לC5 שלי איזון דינמי על הרכב (וספה) ויש לו גם מתאם מיוחד לז'נטים של הרכב. איש מיקצוע נהדר וחשוב יותר ישר. כיוון פרונט שלום בן עמי רח' העמל בא.ת רעננה מיכשור מתקדם ישר והגון.
  2. רק כדי להרגיע "התקלה" הופיע אצלי (C5 2000 שנת 2002) לפחות ארבע פעמים. רק אחרי מילוי בתחנות דלק לא רגילות שלי. ללא קשר למזג אויר . אם הרכב לא מגיב בצורה חשודה -סל"ד לא סדיר בסרק,תיצרוכת דלק מוגזמת,פלטת עשן לא שיגרתית. תמשיך לנסוע עד לשליש טנק ותמלא דלק (רגיל 95 ) ואחרי כמה נסיעות ההודעה תעלם. התופעה קיימת ונפוצה גם בפז'ו 406,407,307 ומוגדרת כתקלת ממיר אבל מופיעה גם ברכבי דיזל HDI. כמובן אפשר להיכנס למוסך מורשה ולבדוק את קוד התקלה המדיוק וזאת כדי לשלול אפשרויות אחרות.
  3. הכן בעיה ידועה קרא שירשור ערוך בנושא http://www.frenchcarforum.co.uk/forum/viewtopic.php?t=19386&sid=e357e09e1d0c4cc9b30ef317b5a092ec תחליף גם את התושבת של הבולם השני ורצוי אצל מוסך שיודע מה שהוא עושה.
  4. רנו 4 סיטרואן 2CV-ידית הילוכים בדש בורד (בסיגנון "בוחש דלק"). סיטרואן בכל הדגמים הישנים-ידית איתות לא חוזרת לבד. סיטרואן GSA רדיו במקום של בלם היד בלם יד במקום שכרגיל נמצא הרדיו. סיטרואן GSA-לוח שעונים "עיני נמר"צהובים מפחידות בלילה. מזגן של GSA- תוצרת אלכס הרבה רעש וזעה.... דושת בלימה של כל הסיטרואנים ההידרו פנאומטיים (להדק את החגורות אני בולם). תא מיטען של GS-צריך לרדת על הברכיים כדי להוציא ולהכניס דברים. תיבת הילוכים של אלפא רומאו לדורותיה-ראשון ושני קצרים השלישי עד 120 רביעי ראה הילוך שלישי חמישי לא מכיר לא הישתמשתי אף פעם. דושת גז של נ.נ (המבין יבין) הגה של D500. חלקי פלסטיק בדש בורד של BXו 405 תיבת הילוכים AL4 כל המכוניות תוצרת USA
  5. תודה הכן ניסיתי להוציא את כל המיכלול אבל הוא ניתקע (כניראה חוטים קצרים) ואני לא מגיע לקונקטור. האור של המעפרה עובד לכן אני מניח שאין בעיה בפיוז.
  6. שלום לכולם ברשותי קסנטיה 96 התאורה של הפנל הנ"ל לא עובדת ואין תאורה בכלל. הוצאתי את הפנל מהמקום אבל לא היצלחתי לפרק את חזית הפנל ולא ראיתי נורות יש למישהוא רעיון או ניסיון?
  7. שלום לכולם שמי ליאור מאזור השרון רכבים בבעלותי: קסנטיה,C5,405 היסטוריה מוטורית:GS,GSA,DS,BX חבר כבוד בועד לתמיכה פיננסית בחברת דוד לובינסקי בע"מ. בעיות בריאות:מכור כבד ל LHM
×
×
  • תוכן חדש...