Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב קוראים לי אלי ואני חדש בפורום אז אני ישמח לקצת תשומת לב כמובן שלא נרשמתי לפה לשווא אלה בבעולתי 2 מכוניות מיני מיינור אחד שנת 72 (אוטומט) ושניה שנת 74 גיר רגיל התחלתי לשפץ ת'מכונית שניה האוטומת שאכן התהליך מתועד בתמונות מרהיבות הגעתי לשלב שאני צריך להרכיב ת'מנוע והתברר לי שישנה איזה בעיה והצריך לעשות "אוורהול" למנוע ואני מוכן לקבל טיפים על כל מיני דברים שיכולים לעזור כנ"ל ריפוד לאוטו וחשמל ... וההני מוכן לעזור בכל דבר שביכולתי לעשות לכל המבקש תודה מראש

אלי קנבורה:-D

• תגובות 4.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום קוראים לי קובי אני בן 20 מקרית- עקרון ...ישוב קטן ליד רחובות,חייל (עוד שנה ושלוש למנאיק).

קיצר אני כרגע מתעניין בפיג'ו 106 ראלי (מעוניין לקנות אם מישהו מוכר) אבל עכשיו אני נוהג על הונדה 1600SR

סטנדרטית, דגם חמוד וחזק, לקח הרבה מכוניות לא משופרות גיר רגיל, ולא לשכוח הוא אוטומט

פורסם

שלום לכולם,

שמי מוטי ממושב חצב ויש לי בעייה קלה על האלטרנטור של הקסרה של אשתי ולכן הצטרפתי לפורום,בנוסף ממה שראיתי יש הרבה דברים מגניבים שהוכנסו לאתר וכל הכבוד למנהלי האתר.

פורסם

שלום שמי בן מתא קניתי לא מזמן רכב..

ראיתי את הפורום התותח הזה וחשבתי שאולי יהיה לי מענה על כל הדברים שאני צריך..

אני חובב אודיו וקולנוע ביתי מושבע!!!

עכשיו גם מכוניות ובכללי מערכות שמע!

שיהיה לכולנו גלישה נעימה..

פורסם

שלום לכולם

שמי משה מקריית עקרון (ישוב קטן ליד רחובות) בן 27

והמחלה שלי היא משאיות מגיל 0

בגיל 18 עשיתי קעקוע של משאית

והתגייסתי לצמ"ה

אחרי זה 5 שנים נהג משאית בארה"ב נהגתי קנוורט ופרייטלינר

עוד כמה חודשים נהג פה בארץ הקטנה שלנו לרוב אירופאיות כמו וולוו

עכשיו סטודנט ברופין במגמת הנדסאי רכב

ואחרי זה אני בפרשת דרכים

לטוס לקנדה או אירופה נהג משאית

או להשאר פה ולעבוד נהג משאית :lol:

לרוב אני משוטט פה בפורום של המשאיות

פורסם

טוב, אז קודם כל שמי רועי ואני במקור מהצפון- האמת ששמעתי על האתר מחבר שהקפצתי בדרך חזרה מהבסיס בדרום- אני משרת כמ"פ שם.אני מעוניין לקבל חוות דעת שונות - ממי שמבין- ואני מאמין שיש הרבה כאלו בפורום לגבי רכישת רכב הסכום מסוים משהו שככה יתאים לצרכים שלי.אני יעלה את ההודעה- בקשה לייעוץ בנפרד. אני מקווה שאמצע פה חוות דעת טובות בתחום שהוא יחסית זר לי ואני מחפש אנשיפ שיוכלו להגיד לי- צעד חכם או צעד מטומטם... שיהיה לכולם שבת שלום ונשתמע...

פורסם

אבי,מבנימינה.

טכנאי מחשבים במקצועי,חייל בצה"ל-נכנס לקבע עוד חודשיים.

נוהג על לאנטיס 1600 סטנדרטית שנת 02.

חובב מכוניות מושבע,רכב אהוב - איפרזה טורבו על כל דגמייה.

ומעריץ גדול של סובארו בכלל.

אשמח להתעקלם בפורום הנהדר הזה :)

פורסם

נעים לי מאוד להכיר את כולם

אני אשמח מאוד לתרום בידע שלי

אני אייל מהצפון הגלילי מתעסק בשיווק

נוסע על S80

• תוכן חדש...