Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם שמי ליאור ביבר אני מאור יהודה אני נוהג על קליאו RT1400 נדירה ביופיה היא עברה פרויקט קטן של הנמכה של 35מ"מ קדימה ואחורה הפרויקט הבא הוא לשים מנוע של RSI 1800

עם יש מישהו שייש לו הצעות יעול ויוכל לעזור לי בפרויקט שיצור איתי קשט בפרטי

בתודה ליאור :-D

• תגובות 4.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ליאור, נהג חדש עם עוד 39 יום למלווה.

בעל כלב בוקסר-ריג'בק..אממ מה אני יכול לאהוב? אוהב בחורות ורוק ישראלית. חולם מתישהו ללמוד לנגן בגיטרה (עד עכשיו אין כל כך זמן להתחיל ללמוד).

נוהג כרגע על שברולט קאבליר שנת 98 מנוע 2200 ביחד עם אמא, אך בתיכנון לקנות אוטו קלאסה.

פורסם

שלום לכולם, שמי רון סנה, אני מבאר שבע ..

אני די חדש בפורום, קורא פה ושם..

כבר 4 שנים נוהג על הכביש...

לפני כחודה מכרתי את הפורד מונדאו שהייתה לי במשך שנה וחצי וכיום אני נוהג על סיאט איביזה קופרה 2007.

צירפתי תמונה.

mycar.jpg

פורסם

שלום לכולם וגם לתומר (ששמתי לב שהוא אוהב את קווין סמית' - כמו בעלי....שמחזיק אותי חזק ולא בביצ....) :)

אני רז, עובדת סוציאלית בת 25 מהקריות וכנראה נמצאת במיעוט בפורום (אישה...)

יש לנו בימבה (מאזדה 121) משנת 94 שאנחנו מאוד אוהבים אבל היא עם תיבת הילוכים ידנית ולי יש רשיון על רכב אוטומטי בלבד. אז אני כאן כדי לשאול האם אפשר להחליף את תיבת ההילוכים של המכונית האהובה שלנו? אם כן, איפה רצוי לעשות זאת וכמה זה אמור לעלות בערך....?

תודה רבה מראש לכולם

המשך יום או לילה מעולה

רז

פורסם

שלום אני שי מלוד,

נוהג על מאזדה 2005 מנוע 2000

שאני מאוד אוהב..לאחרונה שוקל אולי מעבר לVW POLO GTI

אבל נחיה ונראה מה יהיה בחודשיים הבאים.

אחלה רכב,אמינות ללא דופי,נהיגה מהנה ונוחה.ומאוד כיף.

נוהג כ-5 שנים כבר.

אחלה פורום,אחלה חברי-פורום

mazda 3 sedan 2.0 150bhp

פורסם

היי ,

שמי מיכאל בן 26 מת"א.

מהנדס אלקטרוניקה ,אוהב מאוד מוזיקה (רוק על מגוון סוגיו) הלהקה האהובה עלי היא רדיוהד.

אוהב מכוניות ונוהג כרגע על 205 1.4 רגילה .

פורסם

שלום!

שמי אבי, אני חדש פה. מחפש רכב לקנות-

מחפש לקנות פולו 16V שנת 2000-2001 (100 כ"ס), אם מישהו יכול לספק לי מידע בנושא אני אשמח מאוד,

פלא- 0528-325047

פורסם

אהלן

אני ista, נוהג על סופר לנסר, אוהב מוזיקה וכמה שיותר חזקה, מכור למוטוריקה ואקסטרים.

אני כן בעקבות רכבי אספנות ובעיקר בעקבות אופל מנטה (manta a) הייתי מעוניין לקבל יותר מידע ועזרה

ולכן אני כאן. אז קראתי את התגובות של החברה שיש להם אהבה למנטה בפורום (בגירה והחברים).

אני לא רואה רכבים כאלה על הכביש וגם לא מוצא אנשים שהיו להם מנטות מסוג A . אם מישהו מכם יכול לכתוב לי הודעה אישית או לשרשר(מומלץ פחות) אשמח מאוד.

פורסם

לא צריך הזמנה מיוחדת בשביל להציג את עצמי נכון?

אז שלום לכולם !

שמי מתי , אני סטודנט להנדסה , בן 27 מתל-אביב , עולה וותיק (משנת 90') מברה"מ לשעבר.

המוזיקה שאני אוהב לשמוע משתנה בהתאם למצב הרוח שלי (ובהתאם לרמת הכאב ראש מהלימודים :?)

התחביב שלי זה כל דבר שיש לו גלגלים !!

ואני מתכוון לכל דבר, החל מרולרים דרך אופנועים וכלה ברכבים.

אני בעצמי ירדתי מדו-גלגלי ליפני 3 שנים והיום אני בעלים גאה של : Citroen ZX 1.4 שנת 92' (יד-2 !!)

אבל בינינו, רואים את הסוף של הלימודים ולכן אני שוקל שידרוג קל.

זהו, נעים להכיר !!

פורסם

טוב שמי רונן

אני אוהב מאוד מכונית,

אני בן 16 אפשר להגיד וחצי ... רשיון עוד מעט ..

אוהב את כל סגנונות המוזיקה תציעו אני ישמע :-))

אממ הרכב שארצה לקנות מעוניינים לדעת?

כמובן שזה יהיה לפי תקציבי.. אז אני מתלבט בין מציבושי קולט שנת 98 מנוע 1.8 או 1.6

לסיאט איבזיה שמאוד ספורטיבית כ"ס 150 1.8 חיה רע אבל ..

עדין לא החלטתי סופית לכן אתם יכולים לשכנע אותי במכוניות נוספות אני אשמח ..

זהו אני חושב .. אה אני גר בבאר שבע מי שרוצה להראות לי יצירות אומנוט כמו פורד GT מוזמן..

פורסם

שלום לכולם!

בחיפושי אחרי רכב שיתאים לי הגעתי לפורום הזה ושאבתי הרבה מידע שלא ידעתי על המון רכבים ומה שמרכיב אותם

אז אני אתחיל בתודה

תודה לכולם , טוב שיש פורום כזה עלו והצליחו!:lol:

ולעיקר...קניתי פולו קלאסיק 97 רעועה כי עדין לא ממש הבנתי כמו שצריך

שפצתי אותה ,תקנתי אותה ויש עוד כמה תיקונים שעליי לעשות

נקווה שהיא תחזיק מעמד הרבה זמן , אני מרוצה ממנה ואמשיך להיות מרוצה

שיהיה לנו בהצלחה

לעבודה פיג'ו 2008, לחיים אלפא 159 ולסופ"ש מרצדס W123

פורסם

שלום

אני דוד מחיפה

יש לי חיפושית 69 אספנות לשטח בלבד

וגם יש לי מזדה בליסינג

ואני גם נשוי:|

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!

• תוכן חדש...