Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

:-Pשמי גדליהו, בן 64, מהנדס אלקטרוניקה, גר באשדוד ועובד באלתא מערכות בתפקיד ניהולי בתחום ניהול האיכות.

נוהג בפורד פוקוס TREND X ונהנה מאוד מרכות הנסיעה.

נגרות הנו התחביב שלי, ואני מתעניין במכוניות ובחידושים בתחום זה.

אולי ידוע לך להיכן עברה התכנית "המופע המוטורי" ששודרה בערוץ 10?

• תגובות 4.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שמי אלון מאזור מודיעין נוהג על טויוטה פריוס, ומעוניין לשתף ולהשתתף בכל הקשור לחוויות הנהיגה ברכב זה

פורסם

שלום שלום לכולם!

שמי שלומי, אני מכפר סבא בן 25 עובד במוסך יונדאי

יש ברשותי פז'ו CTI 1.9 מדהימה (היא הבייבי שלי) שמה אנג'ל כשמה כן היא

וזהו בקצרה.

ונ.ב אם יש למישהו ווסת דלק מתכוונן עם שעון למכירה. אני אשמח אם הוא ייצור איתי קשר

פורסם

לילה טוב לבאי הפורום.

גר בשומרון,עלויות סיבובים חדים הם חלק מתנאי הדרך (מתקשר לשאלותיי).

מזה כשבועיים נוהג על סוזוקי סוויפט 1994 אוטו' שנרכשה מיד ראשונה.

לילה טוב.

:|

פורסם

שלום.. אני רועי אני בן 17 וחצ לפני גיוס, מת"א.

נוהג על יונדאי קופה 97..

מקווה להנות פה :)

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

שלום !

שמי נועם, "קשיש" בהשוואה לרוב המשתתפים לפי מה שראיתי...

בעבר היו לי 14 אופנועים (לא בבת-אחת !), מנפח 50 סמק ועד 1340.

עבדתי תקופה כמכונאי של Harley

וגם Tomos+ PGO למי שזוכר את הזוועה.. ושפצתי ושיפרתי המון מנועים וגירים

של FANTIC MOTOR, BENELY ועוד-היסטוריה, הא?

כיום יש לי HONDA CRV (כבר 10 שנים אצלי) וברלינגו מהעבודה-נכון לעכשיו.

בשביל הנשמה אני נוהג לנהוג על JOYRIDE 200.

פורסם

שלום לכולם (-:

אני עוזי מגבעתיים ובשלושת השנים האחרונות אני הבעלים של סובארו GFT 79 . עד לא מזמן נסעתי עליה לא משופצת אל רק לאחר החלפת מנוע. לפני מספר חודשים בעקבות תאונה מצערת (בה הפגיש הבן של אחותי את חזית בסובארו עם אגזוז של מיצובישי סופר לנסר) היא עומדת ומכחה לשיפוץ (-: . הנזק לא גדול אבל יש מספר חלקים להחליף מכסה מנוע גריל כנפיים קדמיות (שסובלות מבעיות חלודה מתקדמת) בקליות וזה רק ממה שנראה לעין (-: .

כרגע היא קצת מוזנחת אבל בקרוב היא תהפוך לנסיכת פשע אמיתית (-:

פורסם

אהלן, שמי ניר במודיעין ואני חדש כאן.

הגעתי לכאן מקישור שמצאתי ברשת לאחר חיפוש של קנייתי רכב ראשון.

אז שלום לכולם ולילה טוב.

פורסם

שלום, שמי סרגיי ואני חדש בפורום.

גלשתי בפורום די מזמן אבל הפעם החלטתי להרשם לפניי כמה ימים.

אני בן 17.5 נוהג על Nissan Almera 2004 1.8 אוטומט, זאת לאחר שהחלפנו את הסובארו DLשנת 93 שלנו, שלפי דעתי היה רכב מעולה (יצא לי לנהוג עלייה בשטחים פתוחים מחוץ לעיר וזהו).

אני מאוד מתעניין ברכבים, זאת בגלל שאבא שלי היה מכונאי רכב מוסמך במשך כמעט 15 שנים (בברית המועצות, לאחר מכן המשיך כאן בארץ במוסך של "דוקטור סובארו" שכיום הם מוסך של פאסאט) מכונאי משאיות ורכבים כאחד, ממנו אני לומד הכל, איתו אני עושה טיפולים של 10,000 וכן טיפולים אחרים, ניתן לציין שלהכנס למוסך אצלנו זה רק כאשר תהיה תקלה עם מחשב הרכב (נקווה שלא).

אני מאוד מקווה שיהיה לי מה לתרום לפורום ולעזרת האנשים.

פורסם

שלום

אני יבגני אני מפתח תקווה עדיין אין רכב משלי (חוסך) אז יש לי את הרכב של המשפחה סיטרואן קסנטיה טורבו דיזל שנת 2000

אוטו חזק.

אין לי הרבה מה להוסיף חוץ מזה שאני חולה רכב

פורסם

שלום לכולם!

קוראים לי אלכס ואני מעפולה. אני כמעט בן 17 ועוד מעט עושה רישיון. ברוסיה בחופש קנו לי מכונית audi 80 של שנת 1989 וחבר שלי עזר לי לשפר אותה קצת כי לאבא שלו יש מוסך. אין לי רישיון אז אני נוסע בשדות ,בכפרים ובמקומות שאין משטרה.

ואני חולה על מכוניות!

אז נתראה בפורום

ביי

Kids in the BACK SEAT may cause ACCIDENTS ACCIDENTS in the BACK SEAT may cause Kids So,..... NO BACK SEAT = NO ACCIDENTS

פורסם

שלום לכולם,

שמי רונן ואני בן 47 מכפר סבא.

בבעלותי שלושה!!! רכבים, או אולי 2 רכבים ועגלה: פורד אסקורט CLX 94, סובארו אאוטבק ולאחרונה קניתי לי

צעצוע חדש, אאודי GT קופה שנת 88 (שמישהו בפורום כבר ראה אותה באיירפורט סיטי).

בעוונותי אני אוהב טיולי 4X4 ונסיעות מהירות.

להתראות בקורס נהיגה מונעת הבא...

ארז רונן

• תוכן חדש...