Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתחיל איתך! 8)

moshe-zi חשמלאי רכב ומומחה מיזוג אויר לרכב אני מתגורר בתל אביב בעל רכב מסוג פיאט

לשאלות ותשובות בנושא רכב ותחזוקה לרכב :lol: לשעבר עובד צ'מפיון חשמלאי רכב

• תגובות 4.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ואללההההההה אני רואה שהתגובות כאן מאז 2002 לא נגמרו

מה זה כמעט כל אחד שהיה כאן כבר בטח אחרי שחרור מהצבא , ורובכם רוצים כבר לשפשף ת'טוסיק על הכבישים הישראליים ??

רק שכבר ישפרו ת'תשתית של הכבישים בישראל , וזה גם יוריד תאונות ...

והלאה עליי ?

מי אני ? אדיר

על מה נוהג ? רנו קליאו , 95 , 1400 , קלאסי , ידני ( אוטומט ? לא תודה !!! ) , אהה כן גם 85000 ק"מ .. שווה ?

על מה נהגתי בעבר ? פיג'ו 205 ( האגדה !!! שלא תבינו לא נכון , אין כמו ה305 הקלאססה הזו !! ( לא בטעות רשמתי פעמים סס )) ממש מכונית קשוחה , כל שטח עוברת ( למרות שזה לא רכב שטח :p )

מה עוד ? פיג'ו 306 ( ידני 5 דלתות ) פיג'ו 306 ( אוטומטי 4 דלתות ) , פיאט פונטו ( טיפטרוניק ( 50 מטר כבר על 110 קמ"ש ) , פיאט אונו ( אינמצב לא מצליח ללחוץ על הגז בלי לגעת בבלם :S ) , רנו קנגו ( איזה דוושת גז ?!? קשה מידייייייי )

ועוד משהו .. אני חירש ... ואני בטוח שיש פה עוד הרבה חירשים כמוני מסתובבים כאן ...

ובקשר למוסיקה ברכב ? נראה לי שחרשו על זה יותר מידי ...

אבל זה שאני חירש לא אומר שאינני יכול להנות ממוסיקה ומהבומים האלה ...

בעיקר אלקטרונית וכולי ...

מה עוד ?

זהו נראה לי ...

אהה

באר שבעי בנשמהההההה !!! ( לא קבוצת הכדורגל ... )

שכחתי משהו , סטודנט להנדסת תוכנה ...

פורסם

שמי ליאור גיל 36 נשוי ואב לשני בנות קטנות שרוט אל אופנועים ובעיקר לשדרג אותם מכנית וויזאולית

רכשתי קאסטום בנפח 650 סמק שאותו שיניתי במו ידי (אגזוזי נורוסטה , פילטר אויר , דיזות דלק , כנפים מפוליאסטר )

ועוד היד נטויה

A6.jpg

פורסם

שלום שמי שי מאזור לוד והתחביבים שלי הם דבר ראשון כמובן רכב שני מחשבים ושלישי אלקטרוניקה..

אוהב לשמוע מוזיקה האוס,טראנס YAHEL כמובן וMTV

נוהג כרגע על מאזדה 3 מודל 05 מנוע 2000(155BHP)אחלה רכב,כיף ומרגיש טוב במהירויות גבוהות..כמובן שאוטוטו קונה פולו GTI בע"ה ואני בן 22.

mazda 3 sedan 2.0 150bhp

פורסם

ערב טוב, אני חדש פה:)

קוראים לי איתי, אני מחיפה, עובד במקדונלדס וחולה על עולם המוטוריקה, מכוניות ג'יפים אופנועים וכל מה שעל גלגלים.

בן 18 ומחזיק ברישיון שנה +. נוהג על כריזמה אייר 2004 עם מערכת מכובדת :).

פורסם

ערב טוב

אני גל מאזור הצפון

דיאגנוזיסט באחד ממוסכי רשת UMI

בן 40+

נוהג על קסנטיה 1.8 ידנית שנת 97

אמר אחד מחכמי הפורום: המשותף לזול, זוגלובק, וזבל

הוא: הנקניקיה

MARIN MOUNT VISION 5.8

"אם לא תיתן לזה למות זה לא יתן לך לחיות"

פורסם

כן, קצת מאוחר אבל מה לעשות, אני קצת איטי...

אז ככה, קוראים לי דני, אני בן 21 אחרי צבא שם הייתי מכונאי ומשם ההתעניינות שלי בנושא.

האוטו הראשון היה סובארו ג'סטי אדומה שנמכרה בלי רחמים (250,000 ק"מ עם מי ברז ברדיאטור!)

בשעות הפנאי מנסה לטפל בקורסה של אמא ובפונטו של אבא... מקווה שבקרוב תהיה לי גרוטאה משלי...

חייב לבלבל למישהו את המוח על מה שלמדתי בפורום הזה כל יום (חברים שלי כבר נזהרים שלא להגיע לנושא).

ו... זהו, נראה לי...

סובארו DL. הכי מכוער, הכי אמין 8)

פורסם

היי ,

אני סיאגה מרואן בן 30 מכפר יסיף :lol: , יש לי פורד טאונוס שנת 1972 ,אני מחובב הרכבים הישנים ,

ומחפש חלקים לרכב שלי .

אני נהנה מהפורם הזה ואני רוצה להיות חבר בפורם :oops: .

מספר פלפון 0544986531

פורסם

אני תמיר בעל גולף

:-P 2200 סמ"ק GT מיוחדת נדירה ושמורה למיטב ידעתי אין הרבה כאלה נוסעות הרכב שנת יצור 1994מומחה ובעל ידע רב בפוולקסווגןצ אשמח לעזור וליעץ בנושא ץכן בעל ידע רב בתחום דיני תעבורה8) אשמח לעזור

פורסם

הי

שמי אשר גנון , בן 40 , נשוי +3, מהנדס תעשייה בהכשרתי ועובד בחברת הייטק במרכז,

המכונית הראשונה שלי היתה 2CV שנת 64 ומאז הרבה ישנות וטןבות היום אין בבעלותי רכב אספנות אבל יש תכנון לעתיד הקרוב,

ובינתים , וזאת בעצם המטרה העיקרית של ההןדעה הזאת , אני חייב אבל פשוט חייב להשתתף בטיול הקרוב לירדן ביולי,

מאחר ואין ברשותי מכונית ישנה כרגע אשמח להצטרף (לבד או עם אישתי באם יש מקום לשנים) למישהו שנוסע,

אז אם מכל סיבה שהיא אתם יכולים לצרף אותי אשמח, מוכן להשתתף בהוצאות הדלק וכל שידרש.

אנה צרו קשר

0544933062

[email protected]

פורסם

שלום לכולם

אני רונן מאושר.

אני כבר כמה ימים בודק ובודק ורק בודק!!!.... רכב לקניה!

ואני מדי פעם מסתכל בפורום הזה ורק היום או אתמול נרשמתי.. לא זוכר.חח

ורציתי להגיד שיש פה אחלה פורום וכולם ניראים פה אחלה חברה ובאמת סבבה

שהרבה פה עונים על תשובות ועוזרים.

אחלה פורום!

פורסם

שלום לחברי הפורום

אני מהצפון ויש לי גולף TDI 130 כ"ס ג'נריישן. קניתי אותו לפני שבוע. לפני זה היה לי גולף 96 ידני 1600 100 כ"ס.

• תוכן חדש...