Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים ! כפי שאתם רואים אני חדש פה בפורום..

אז ככה שמי ולדי בן 20 מהקריות , נוהג על סיאט איביזה שנת 89 חמודה וקטנה.

אשמח להכיר את כולם פה !

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

• תגובות 4.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אלכס

לומד במיכללה טכנולוגית של חיל האויר בת"א מתגורר בלוד נוהג על ניסאן אלמרה 2.0

ובעל מיצובישי סופר לאנסר 94 מושקעת לא מעט

אוהב כל דבר שזז כלי רכב כבדים ציוד כבד משאיות אמריקאיות

ואירופאיות

ויותר מכל מת להיפתר מ 12 נקודות שהיצטברו לי

אין כמו שריקת הJT3D-7 על הבוקר...8)

פורסם

שלום אני אנדור כהן מכונאי רכב בצה"ל לשעבר

נכנסתי לאתר ולא האמנתי לכמות החומר ,המידע,והתשובות העינייניות של המשתתפים

מברך את כולכם ומקווה לשת"פ פורה

חג שמח

פורסם

אני עדי, בן 24 (כמעט...) מרמת גן (מזכרת בתיה במקור).

עובד בלאומי קארד נכון להיום, סטודנט למדעי החברה ותקשורת ולימודים לטכנאי מחשבים וניהול רשתות במקביל.

המכוניות שלי:

אחרי השחרור - רנו קליאו 95 ידנית (כיף של אוטו - מכה במוסך...)

סובארו ג'אסטי 92 ידנית (אמינות אמינות אמינות אבל בינינו - צעצוע)

היום (מלפני שבועיים) - סיאט איביזה 96 1600 ידנית (עד כה - חביבה, קצת חלשה אבל אוטו אמיתי סופסוף :) )

אחלה פורום!

*פעולה זו תחוייב בעמלה ע"ס 1.21 ש"ח.

פורסם

שלום לכולם. אמנם מכוניות אינם כל עולמי, אבל איך אפשר בלי?

ואם כבר אז רק כזו שאני מרגיש מקושר אליה רגשית. כי איך אפשר לשבת בתוכה שנים רבות בלי להתאהב?

להכיר את הריח, את המגע, את המחלות והפינוקים שהיא אוהבת. כן, זה כמעט כמו חברה.. וגם עולה בהתאם.

היום אני נוסע בסובארו קופה משנת 1988. חביבה ונטולת אישיות לחלוטין. כאן, כך אני מקווה, למצוא לי את אהבתי האמיתית - סאאב 96, מנוע שתי פעימות. שנים ארוכות היינו יחד עד שנאלצנו להפרד בנסיבות אכזריות.

גוטליב:roll:

פורסם

שלום לכולם תמיד למעניכם

אני מהגליל אני נוהג על אופל אומגה מנהלים

עוסק במכירות

אשמח לסייע לכולם

בברכת חג שמח

פורסם

שלום

שמי משה אני תושב חולון ,ואני עוסק בתחום התקשורת מנהל טכני ניידת שידור , אני מתעניין מאוד בתחום הרכבים , מנועים , הגברת כוח , מערכות מיוחדות לרכב , בטיחות ועוד , היה ברשותי רכב הונדה סיוויק 1997 , לפני חודש מכרתי , כרגע אני מחפש רכב אמין חזק נוח לישיבה החזקה נמוכה אוטומט בתחום ה- 100000 , אני מחפש הונדה אקורד 2004 2000 סמק , אבל קשה למצוא עם קילומטר נמוך יד 1 ובלי מכות בפח , רציתי להתייעץ עם אנשי הפורום על רכב חזק מצד אחד אמין והחזקה נמוכה .

פורסם

היי, קוראים לי ולדי ואני חדש בפורום, אני חולה על מכוניות. אני אוהב את כל סוגי המוסיקה חוץ מטרנסים (נמאס) :shock: . אוהב מאוד בעלי חיים. יש לי 2 כלבים תוכים ודגים.אני מאוד מתענין במכונאות אך לצערי לא מבין כלום! אני מקווה ללמוד קצת בעזרת הפורום הזה. אני גר בנתניה. ושחכתי לציין שאני חולה הגה :lol:

פורסם

שלום לכולם. שמי איציק והצטרפתי היום לפורום. אני מרחובות. נוהג על פיאט פונטו ספייס 2003 דגם FUN

פורסם

שלום לכל חברי הפורום וברוכים הנמצאים.

שמי mrg ואני מצתרף כרגע לשורות הפורום ששמעתי עליו רבות. לבקשתכם אתאר בקצרה אודותי:

שם: גור, עיסוק: שמאי מוסמך, ומשפטן ( בוגר הטכניון). מגורים: יוניצמן 2 מתחם גלילות-ת"א. רכב נכחי: נגנב מזה שבועיים,

וכרגע בתהליכים מתקדמים לייבוא פורש 911- אספנות. סטטוס: עסוק מאד, אך תמיד מוצא זמן לאהבתי המוטורית.

שיהיה לכולם בריאות הצלחה ושמחה. תהנו בכבישים תוך שיקול החיים - :evil:!

בכבוד רב

mrgt.

פורסם

היי,

אציג את עצמי.

שמי אייל וברשותי סוזוקי בלנו. הצטרפתי בעקבות הצורך לקבל יעוץ בהתקנת מערכת סטריאו לרכב. זהו, אז שיהיה לכולכם חג מימונה שמח.

פורסם

שלום לכולם, אני חדש פה.

לפני שאני אתחיל - דפדפתי בין דפי הפורום וכל הכבוד פה למנהלים ולכולם על הרמה הגבוהה והסדר בפורום. מקווה להשתלב.

אז ככה, שמי בן ואני גר בב"ש .

בן 18 וקצת, נוהג על גולף יפיפייה שנת 2000.

כרגע בחסכונות כדי להרשות לעצמי לקנות רכב יותר ספורטיבי. תמיד היה החלום, בקרוב ייתגשם.

התשוקה המוטורית הייתה טבועה בי עוד מגיל צעיר. אפשר לכנות אותי פריק לכל דבר על 4 גלגלים.

ו...אני חושב שזהו.

שיהיה לכולם יום טוב.

• תוכן חדש...