Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורשה קאיין

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

שוקל לרכוש פורשה קאיין S (לא טורבו) מודל 2003-2004

עלויות הדלק והביטוח ידועות לי אך רציתי לשאול אם מישהו יודע מה מחירי הטיפולים השוטפים ומחירי החלפים

אשמח לכל אינפורמציה אבל אשמח יותר אם תשאירו את הציניות בצד (-;

עידן

אמונה, מזל ויכולת = כח החיים!

פורסם

אם אתה רציני לגבי רכב כזה , למה לסמוך על נסיון ו/או דעה של קוראי פורום זה לשאלות הלגיטימיות שלך. ברור לך שיש מעט מאוד ,אם בכלל בעלי רכב כזה בפורום.

הדרך הנכונה לקבל מידע אמין , בהתחשב בזה שלא תטפל בו במוסכי מדרכה ושאין חלפים תחליפיים לטיפול, היא לפנות לכאן :

http://www.porsche.co.il/default.asp?catid=%7BEB567499-D093-48CE-B32D-39875956361A%7D

גש אישית או הרם טלפון ובקש :

1. הצעת מחיר מפורטת לטיפול קטן.

2. הצעת מחיר מפורטת לטיפול גדול.

3. מחיר רכישה של חלפים הבאים (כאינדיקציה לעלויות עתידיות אפשריות ) : תושבות מנוע , תושבת תיבת הילוכים, משאבת מים ,

חיישני חמצן, טרמוסטט, מראה חיצונית קומפלט, רדיאטור , ממיר קטליטי.

כך תקבל תמונה מדוייקת. אם יסרבו אצל שירות היבואן לשתף פעולה - תסיק לבד מה צפוי לך בתור בעל רכב כזה.

spacer.gifspacer.gifspacer.gif

פורסם

האמת שהתכוונתי לעשות זאת, תודה על האינפורמציה

אבל בכל זאת, מעניין אותי לדעת (ואת זה לא יאמרו לי בחברה) האם מדובר ברכב שחשוף לבעיות או תקלות מיוחדות

אמונה, מזל ויכולת = כח החיים!

פורסם

זה מאוד חשוב לדעת, אבל מכיוון שיש מעט רוכשי קאיין בארץ, הסיכוי למצוא סטטיסטיקה משמעותית בפורום ישראלי הוא קלוש. הייתי ממליץ במקרה הזה לחפש בפורומים בחו"ל.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...