Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אחרי חפירות של חודש וקצת הגעתי למסקנה שאני רוצה לרכוש את אחד מאלה:

סובארו אימפרזה 2003 או קורולה 2002 או מזדה לאנטיס 2003/2004

מי מהם הכי הייתם ממליצים בראש ובראשונה?

עוד דבר, ביד2 אני נתקל בהמון מודעות שאני רואה כבר שקיימות מעל חודש. האם זה בהכרח סוחרים? או רכב שלא כדאי לגעת?

בנוסף, ראיתי 3 מזדות לנטיס מודל 2003/4 שונות שהצילום שלהן הוא מול אותו שער של בית, זה ברור שזה סוחר לא ?

האם יש דרך לדעת מתי מודעת רכב הועלתה לראשונה ביד2, כי התאריך שאנחנו רואים זה תאריך ההקפצה

??

האם זה יכול להיות אפקטיבי להשאיר פתקים לרכבים האלה שאני רואה ברחוב שהם לא מוצעים למכירה ולשאול אם הם רוצים למכור

?

תודה רבה לכל מי שיענה.

טוב לדעת שיש פורום בנושא רכב שבו אפשר לקבל תשובות מאנשים שמבינים

פורסם

שלושת הרכבים שציינת סבירים, אבל להמליץ על אחת בלי לשמוע ממך מה בעצם אתה מחפש זה לא רציני. באופן כללי, קורולה 2002 מכונית די אמינה אבל גם די צפופה, הלאנטיס לא כל כךנוחה והסובארו לא כל כך חסכונית.

פורסם

זה מדהים שהמחירון של קורולה 2002 זה 44א שח.

כלומר, רכב עם שנתון כזה נמוך במחיר שכמעט אפשר לקנות אקסנט2008 במבצע ליסינג(55א ש"ח)

האם שווה לשלם 47אלף שח לקורולה 02 או 38אלף שח לקורולה 01

?

פורסם

מכל הרכבים האלו דווקא הייתי הולך על הלנטיס

למה?

כי האימפרזה אוכלת דלק - כבר ציינו לפניי.

כי הטויוטה - עד כמה שזה דגם מאוד מאוד זריז, מאוד מאוד חסכוני ומאוד מאוד אמין וגם זול לתחזוקה - מאוד קטנה וקומפקטית, באמת צפוף ברכב הזה וזו הסיבה היחידה בעצם שהעברנו אותו הלאה במשפחה ועברנו לקורולה 2008 בזמנו (רק לא חשבנו שהגיר הרובוטי יהיה כל כך מעצבן לאורך זמן). אין רצועת טיימינג כבר מהדגם של 2001 עד כמה שזכור לי, בקיצור רכב פצצה מבחינה מוטורית, כל השאר - הרכב די בינבה. אני זוכר שסגרתי איתה כמעט 700 ק"מ על מיכל דלק בודד (נסעתי אשכרה כמו בבדיחות על צריכת דלק :-D, הגעתי לתחנה נראה לי רגע לפני שהמנוע נכבה)

אם אתה מתחת למטר שמונים ואתה נוסע ברכב הזה בעיקר לבד או רק עם בת זוג - וואלה, הקורולה עדיפה.

אבל אם אתה לא בקטגוריה הזו - תלך על הלנטיס, הרבה יותר מרווחת, אמינות גבוהה גם כן, מחירון נמוך יותר, תחזוקה נמוכה וצריכת דלק ממוצעת\סבירה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

היי תודה על תשובתך,

אם תתבונן ביד2 אתה תשים לב שיש שם המון לאנטיס 2003 עם קילומטרז גבוה והמון לאנטיסים מסוחרים או שהמודעה שלהם כבר קיימת שם מעל חודש מה שמעלה חשד.

עד שיש לאנטיס פרטית, היא נמכרת בכמה אלפי שקלים מעל המחירון

האם אתה היית מכין פתקים של רוצה לקנות את הרכב ושם אותו על לאנטיסים?

:)

פורסם

למרות שלא כתבת מה צרכיך מהרכב הייתי הולך על המאזדה. הטויוטה עם כל יתרונותיה היא יקרה מאוד ולא מצדיקה את המחיר, הנוחות שלה לא משהו בלשון המעטה והיא לא נחשבת לבטיחותית במיוחד.

לגבי הסובארו הייתי מוותר עליה מהסיבה שהזכירו כבר לא חסכונית בדלק. המאזדה לעומתם לא מצטיינת בכלום אבל עושה הכל בסדר.

ולשאלתך להשאיר פתקים על רכבים לדעתי מיותר אני בכל אופן לא עושה את זה, אלא אם כן זה רכב שאתה רואה הרבה שחונה במקום קבוע ונראה ששומרים עליו נראה ששווה לנסות.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

התקציב שלי הוא 35אלף עם אפשרות לחריגה קצת לטובת רכב במצב מצוין

הסיבה שאני מכוון לכיוון המזדה לאנטיס זה בגלל שהוא בתקציב, הוא אמין (יפני) בדרך כלל, ונראה יפה שזה לא השיקול הכי טוב לעבוד לפיו

הרבה יציעו פיאט פונטו ספייס ידני שחסכוני וקטן ומתאים לתל אביבי כמוני אבל אני מחפש אוטומט ואמין, ופיאט לא בדיוק מוכרת כרכב אמין והייתה לי חוויה רעה מפיאט אונו מודל 94

אחרי שהחלטתי שאני רוצה לאנטיס, עכשיו צריך רק למצוא משהו שהוא לא מסוחר ומשהו עם קילומטרז נמוך שקשה למצוא.

רוב הרכבים עם 180אלף קמ ומעלה למודל 2003, האם בכלל להסתכל לכיוון הזה או להמשיך לחכות בסבלנות לקילומטרז נמוך

?

פורסם

אם הייתי הולך ושם פתקים על מכוניות בשביל לרכוש אחת?

מצטער - זה צעד של נואשות ומראש ידפקו לך מחיר גבוה מידי ויהיה לך קשה להתמקח ככה.

כמו שאני רואה את הצעד הזה - זה כמו להיות בתול ולגשת לזונה ולקוות שהיא תהיה חרמנית במקרה... :-D

עזוב אותך שטויות ותחפש רכב שמוצע למכירה במצב טוב - שוק הרכב רווי היום ואפשר למצוא הרבה מאוד מציאות.

אני הייתי מציע לך גם לפזול לכוון של ניסן אלמרה פרפקט ואולי אפילו לשקול לעלות לנפח 1.8 על הדרך - רכב מצויין, מחירון טוב ונוח, אמינות בשמיים, תחזוקה שפויה, נוחות שפויה וגם צריכת דלק טובה.

שכחתי להוסיף - גדולה, מרווחת, אין רצועת טיימינג - בכלל רכב שהוא דיל יוצא מן הכלל.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מזדה לנטיס עם 180 אלף ק"מ - סבירות גבוה ששיפוץ הגיר מתקרב.

תוסיף לרשימה את נוסן אלמרה פרפקט 1800 סמ"ק - עונה לדרישות שלך בדיוק כמו שלושת הרכבים האחרים (אולי מבחינת האמינות אף יותר).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...