Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שימו לב מה קורה כשנהג מצלם שני נהגים משחקים "חתול ועכבר" לטענתו בארה"ב בכביש מהיר, אגב התאונה הזו אומתה, והיא באמת קרתה בראשון לאפריל

http://jalopnik.com/#!5789096/the-scariest-car-crash-ever-caught-on-video-was-real

ולמי שקצת עצלן הנה הסרטון ביוטיוב ישירות:

http://www.youtube.com/watch?v=rOhgMAOrp0c&feature=player_embedded דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם

אני לא יודע אם זה מפחיד או יפה, מה שבטוח שזה ממש נדיר.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אני חייב לציין כמה סנטים לצד שמאל (נהג) ולא היה צילום של אדם חיי.

הקשר עץ הזה זרוק על הריצפה והרכב הקידמי דרס אותו ולכן הקרש עף אחורה.

אני לא בטוח ב"חתול ועכבר" או שלא קראתי טוב...

מפחיד... מאוד מפחיד

המשך יום נעים!

פורסם

לפני שבוע וקצת, כביש 431 ראשון לציון.

אני נוסע עם הרכב במהירות סבירה ביותר, פתאום מהרכב שמלפני נזרק משהו שפוגע לי בטמבון הקדמי בעוצמה כזאת שהייתי בטוח שדרסתי משהו או שנשבר לי כל החלק הקידמי של הרכב.

למזלי עצרתי באחד המפרצים בצד הכביש, לאחר כמה דקות הגיעה ניידת שירות של הכביש , ובדקה מדוע עצרתי.

סיפרתי את אשר קרה, תוך כדי אנחנו מסתכלים על הטמבון הקדמי של הרכב , מהכרותי העמוקה עם הרכב (אני מכיר כל שריטה שקיימת) אני מזהה חריץ חדש 3 ס"מ מתחת לפנס הראשי. מפה לשם הבחור מתשאל אותי באיזה קטע של הכביש הרגשתי את המכה. אני מתאר , הוא לוקח את הפרטים, ממלא דוח כל שהוא.

אתמול בערב אני מקבל טלפון מנציגה נחמדה שמסבירה לי כי מחזיר אור בשוליים נתלש ממקומו וככל הנראה הוא זה שהוטח אל עבר הרכב שלי. (ראבאק אני לא רוצה לתאר מה היה קורה אם זה היה עף לתוך שמשה של מישהו) ואם אני מעוניין למלא דוח נזק מול שמאי החברה (הייתי בטוח שזה פדיחה של מע"צ). העברתי את העיניין לטיפול של סוכן הביטוח שלי. (אני מחכה לעידכונים).

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

מפתיע מאד ההתנהגות השירותית להפליא של 431!!

תעדכן אותנו איך זה התפתח, אם הם יפצו אותך - מגיע להם צל"ש.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לחבר שלי קרה משהו דומה. אני לא זוכר אם סיפרתי את זה כאן או לא, אבל הוא נסע בכביש 6 וראה מוט גדול שמונח על הכביש. הוא עצר כ-100 מטר אחריו והתקשר לדווח על המפגע. תוך כדי שהוא מתקשר הוא רואה במראה שמכוניות עוברות על המוט ומעיפות אותו קדימה. הוא קולט שזה מתחיל להיות מסוכן, אז הוא מחליט להאיץ ולנסוע משם. בדיוק כשהוא מתחיל לזוז, מכונית עוברת על המוט ומעיפה אותו באוויר לאחור, מכונית נוספת פוגעת במוט עם חלקה הקדמי והחבר קולט שהמוט פשוט התעופף ונעלם במראה. הוא מבין מיד מה קורה, ושם פול גז בשביל לברוח משם. לא חולפות שלוש שניות והוא שומע רעש נוראי שמגיע מכיוון צד הנוסע של גג הבד במיאטה שלו. הגג נקרע לחלוטין, לחבר שלום. אבל איזה חוסר מזל...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
לפני שבוע וקצת, כביש 431 ראשון לציון.

אני נוסע עם הרכב במהירות סבירה ביותר, פתאום מהרכב שמלפני נזרק משהו שפוגע לי בטמבון הקדמי בעוצמה כזאת שהייתי בטוח שדרסתי משהו או שנשבר לי כל החלק הקידמי של הרכב.

למזלי עצרתי באחד המפרצים בצד הכביש, לאחר כמה דקות הגיעה ניידת שירות של הכביש , ובדקה מדוע עצרתי.

סיפרתי את אשר קרה, תוך כדי אנחנו מסתכלים על הטמבון הקדמי של הרכב , מהכרותי העמוקה עם הרכב (אני מכיר כל שריטה שקיימת) אני מזהה חריץ חדש 3 ס"מ מתחת לפנס הראשי. מפה לשם הבחור מתשאל אותי באיזה קטע של הכביש הרגשתי את המכה. אני מתאר , הוא לוקח את הפרטים, ממלא דוח כל שהוא.

אתמול בערב אני מקבל טלפון מנציגה נחמדה שמסבירה לי כי מחזיר אור בשוליים נתלש ממקומו וככל הנראה הוא זה שהוטח אל עבר הרכב שלי. (ראבאק אני לא רוצה לתאר מה היה קורה אם זה היה עף לתוך שמשה של מישהו) ואם אני מעוניין למלא דוח נזק מול שמאי החברה (הייתי בטוח שזה פדיחה של מע"צ). העברתי את העיניין לטיפול של סוכן הביטוח שלי. (אני מחכה לעידכונים).

לפחות אחלה שירות

אני רואה שיש לך עבר היסטורי עם טמבונים למכונית :lol:

הגיע הזמן לעשות שוב הזמנה מיוחדת עמיתוס, השאלה הפעם מה יהיה עם החלפים מיפן

Confidence In Motion

פורסם

לפני עמה שנים אני נוסע לצפון ומחליט לעבור דרך זכרון, מלפני משאית ענקית שגוררת פלטות שיש.

הנהג נכנס לסיבוב ופלטה אחת פשוט החליקה מהמשאית אני הספקתי להאט והפלטה פשוט התרסקה על הכביש ממולי, זה היה מפחיד .

לגביי הסרטון, מלחיץ מאוד .

haters will hate

פורסם
לפחות אחלה שירות

אני רואה שיש לך עבר היסטורי עם טמבונים למכונית :lol:

הגיע הזמן לעשות שוב הזמנה מיוחדת עמיתוס, השאלה הפעם מה יהיה עם החלפים מיפן

עידן , נא להעמיד דברים על דיוקם :-D, פעם שעברה הנהגת שהחליטה באמצע חניון לדפוק רוורס סטייל מהיר ועצבני שברה את הגריל הקדמי של הרכב. (שנשלח כעבור שבועיים חדש מניו זילנד).

במידה ונגיע להסכם נזיקין יהיה בסדר (כבר מצאתי טמבון משומש בגרמניה, ואחד חדש דנדש ביפן אצל היצרן).

שניהם ב STANDBY, תלוי בעלות הסופית. (ואם החלק ביפן רדיואקטיבי?)

מה שכן , אכן חתיכת שירות לקוחות יש להם. מצד שני אני די מבין אותם, בצורה שונה זה יכל להגמר רע מאוד.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

• תוכן חדש...