Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ליסינג חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

הגיע הזמן להחליף את רכב הליסינג.

כיום אני נוסע בקרוז 2009. למרות מחלות הילדות שככול הנראה שופרו בדגם החדש, הייתי מרוצה.

ההתלבטות היא ביו קיה סול- בעיקר בגלל המראה השובב, הישיבה הגבוהה והאבזור, לבין סיטרואן C4 החדשה בגלל איכות, נוחות ואבזור.

מה דעתכם?

תודה

פורסם

תבצע נסיעות בשני הרכבים,זה מאד יעזור לך לקבל החלטה,קח בחשבון שאתה צריך לחיות עם הרכב 3 שנים,הC4 החדשה מאד מרשימה,אבל לא נהגתי ברכב.

פורסם

שלום לכולם,

האפשרויות כרגע:

מזדה 3

שברולט קרוז 2011

פולקסווגן ג'טה 1.6 מנג'ר.

על מה הייתם הולכים?

פורסם
שלום לכולם,

האפשרויות כרגע:

מזדה 3

שברולט קרוז 2011

פולקסווגן ג'טה 1.6 מנג'ר.

על מה הייתם הולכים?

מכל בחינה הייתי הולך על הג'טה- רכב ברמה אחרת לגמריי!

פורסם

הג'טה מוחלפת עוד מעט ככה שלא ממש שווה להיות עם רכב שעוד שנייה לא פה...

לגבי ה3 היא צפופה מאחורה אם אתה צריך מרווח ונוחות זה לא האוטו.

אם היית מרוצה מהקרוז ובדגם 2011 שיפרו את כל הרג'קטורים, ואפילו הוסיפו כמה אביזרים אז תלך עליה.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

• תוכן חדש...