Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קודם כל- אני חדש פה בפורום, מקווה להשכיל מכם.

אז ככה:

אנחנו משפחה וכבר יש לנו כבר מכונית משפחתי,.

בכוונתנו לעבור לאחד הקיבוצים/מושבים שבצפון ולשם כך נצטרך רכב משני נוסף.

דרישות:

- חסכוני כמה שיותר: הרכב יצבור הרבה נסיעות ואנחנו לא רוצים שהדבר יכרסם לנו בכיס. יש לקחת בחשבון שעיקר הנסיעות יהיו בין עירוניות.

- אמין: הרכב יצבור קילומטרז'- שלא יתפרק לנו.

- נוחות: אין צורך בפינוק יוצא דופן, אבל שלא תהיה תחושה ספרטנית כמו באלטו לדוגמה.

- בנזין בלבד.

- עד ה 100,000~.

פשרות:

- לא משנה אם הילוכים או אוטומט.

- גודל הרכב: ישמש כרכב משני, על כן אין צורך ברכב גדול.

שמנו עין על הניסאן מיקרה אך רצינו לבדוק אם ישנן אלטרנטיבות נוספות.

1. האם ידוע לכם על רכבים נוספים היכולים לענות על הצרכים הנ"ל?

2. מה דעתכם על המיקרה?

תודה מראש!

פורסם

מה משך נסיעה בין עירונית ממוצעת שהרכב יעבור? עם כמה נוסעים? בתנאים הרריים או מישוריים?

יש לך הערכה לממוצע הקילומטרים היומי/שבועי/חודשי/שנתי שהרכב יעבור?

בעיקרון בתקציב כזה מכובד אני חושב שכדאי שהרכב יהיה סופר-מיני חדשה או כמעט חדשה.

אם אתם פתוחים לרעיון של דיזל אז פביה דיזל כמעט חדשה היא בהחלט ברת השגה.

אולי כדאי גם לבקר באולם התצוגה של סיטרואן ולראות מה המחיר שתוכלו לקבל על C3 פיקאסו דיזל שהיא מיקרואן לא שיגרתי וגם מאוד מרווח.

בגיזרת הסופר מיני הסטנדרטיות הסוויפט החדשה אמורה להציג צריכת דלק נאה. אולי אפילו אחותה הקטנה הספלאש יכולה להתאים לכם והיא גם תשאיר עודף בכיס.

אם מדובר בנסיעות לא ארוכות שלא כוללות הרבה נוסעים או מטען ובאיזורים מישוריים אני אישית הייתי מסתפק במיני איכותית כמו יונדאי I10 שבהחלט יכולה לעמוד במשימה ותחסוך לא רק במחיר הרכישה אלא גם בעלויות שוטפות.

בהצלחה.

• תוכן חדש...