Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי כרגע הרכב שלי פזיו 205 94 ששירת אותי נאמנה כמעט 4 שנים כבר . מאוד מאוד מרוצה אבל בא לי לשנות.

בכללי אני נוסע כ 25 ק"מ ביום

אז הראשונה זה אקורד דגם אמרקאי שנתונים 93-96 למה? כי נראת טוב מבחוץ נוחה חזקה מהירה זה הדגש ,ומאובזרת. למה לא כי הדלק יקר כי רובם עם ק"מ גבוהה ועבר אפור מאוד.

השניה רובר 216/214 ידנית למה כן כי נראת טוב חזקה יחסית שנתון יחסית מתקדם מאובזרת די שמורות , למה לא בגלל האמינות אין לי מושג לגבי הרכב לגבי החלקים ובכלל וזה הדבר היחיד שמונע ממני לקנות רכב זה חוסר המידע .

השלישית בראבו ידנית , למה כן כי רכב די יפה זול לקניה לא אמור להיות יקר לאחזקה מנועים טובים . למה לא כי כמו לכל פיאט יהיו לה את הקפריזות שלה ואני לא בטוח שבגיל כזה היא קניה כדאית.

הרביעית פזיו 406 למה כן כי זה רכב שרציתי עוד מאז שהוא יצא לעולם מושלמת מבחינתי מנוע 2 ליטר התנהגות כביש מעולה מאובזרת ויפיפיה אמיתית, למה לא בגלל הגיר על הכל אני מוכן לעצום עין אבל הגיר גם התנהגות גם אמינות זה מבחינתי יהיה קשה.

אופציה נוספת זה הקסארה 2.0 אבל אם קסארה אז הפזיו עדיפה .

אלו הרכבים שאני ארצה לחפש , מה לדעתכם תהיה הבחירה השפויה מבין הארבעה מבחינת כדאיות קניה כלכלית כלומר אמינות וחלפים ?

אני נוסע לרוב לבד ברכב אם זה משנה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...