Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תכנון מסלול נסיעה לת"א

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למנהלים, אין לי גישה לאוף טופיק.

מחר אני צריך לנסוע לבית החייל בת"א (רחוב וייצמן 60)

אני צריך להיות שם ב 10:30. אני יוצא מכיוון רחובות.

מתי עלי לצאת מהבית כדי להגיעה בזמן הזה בערך, ולא להיתקע בפקקים?

והאם יש חניה באזור?

פורסם

חניה אין שם, פה ושם אפשר למצוא מקומות פנויים בכחול לבן.

קח בחשבון שזה יכול לקחת הרבה זמן, ולכן רצוי שתצא לפני השעה תשע.

פורסם

אפשרות נוספת (שאיננה ברכב פרטי) - מרחובות ברכבת, לרדת בת"א מרכז. משם כרבע שעה ברגל - והגעת לבית החייל.

אין צורך בחיפוש (ותשלום) חניה, גם פקקים לא יהיו.

alfa 156 2.5.

פורסם

גם חולגי וגם בוקי צודקים, לגבי חניה במקרה ואתה מגיע עם רכב תחנה בחניה של רכבת מרכז.

אבל העצה הכי הגיונית שאני יכול לתת לך, לקחת מרחובות קוו 274 של אגד ולרדת בדרך נמיר פינת פנקס משם ברגל זה 5 דקות אני עושה את זה כל יום בשעה שאתה יוצא זה יכול לקחת לך בערך שעה ורבע תלוי בעומסי התנועה.

בהצלחה

פורסם

ברחוב פנקס כמעט פינת ויצמן, יש חניון בחינם, בדרך כלל מלא שם, אך תמיד יש אנשים שיוצאים.

ז"א שאם תקדים תוכל להמתין שמישהו ייצא ולהכנס במקומו, אני כשהייתי משתמש בחניון הנ"ל הייתי מחכה עד כרבע שעה והיה תמיד מתפנה מקום.

פורסם

צא ב 9:00 (זו השעה שנגמרים הפקקים בערך), כאמור הבעיה הגדולה היא החניה. מי שהציע רכבת - בחניון הרכבת ברחובות אין חניות בשעה הזאת (תודות לעריית רחובות שדואגת לקופתה ולגרירת רכבים במקום להסדיר חניה נורמלית) אם כך, אני מצטרף להמלצה על 274! (הכי זול זה בטוח, יכול להיות שגם הכי נוח באופן תמוה)

פורסם

זה אחד המקרים בהם הרכבת היא האופציה הטובה ביותר.

אם אתה יכול, קח את הרכבת (אולי עם טרמפ לתחנה ברחובות?), ולך מרכבת מרכז ברגל (20 דקות בערך בקצב צב, יש צל ברוב הדרך).

גרתי באזור וחנייה זה סיפור לא סימפטי שם.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

מהרכבת (סבידור מרכז) קח קו אוטובוס פנימי מס' 5 של חברת דן, הקו עוצר בדיוק איפה שאתה צריך (וייצמן 60 בית החייל) והתדירות שלו מאוד גבוהה.

יצא לי להשתמש בקו הזה המון פעמים ולא זכור לי שחיכיתי בתחנה יותר מ-2 דקות.

• תוכן חדש...