Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן ושלום לכולם,

בשעה טובה קניתי לעצמי מאזדה 3 אקטיב 2006, יד שניה מליסינג, עלו לי מספר שאלות שנוגעות לכל מיני פעולות של הרכב וחשבתי לשאול כאן, אשמח גם לתשובות על חלקן.

1. הרכב מתריע בצפצוף במידה והנהג איננו חגור, אך אין כך הדבר עבור מושב הנוסע הקדמי.

האם גם הוא אמור לצפצף/ להתריע באופן כלשהו במידה והנוסע איננו חגור?

2. ישנם רכבים בהם התאורה הפנימית מתעמעמת בהדרגה עם הוצאת המפתח מהסוויץ' אך אצלי הנורית נכבית מיד (מה משפריע לי לראות בחושך ולכן אני מגשש ומדליק את הנורה ידנית).

האם זאת תכונה שלא קיימת במאזדה 3?

3. אינני מצליח לשלוט מפאנל החלונות החשמליים של הנהג על אחד מהחלונות האחוריים, למרות שבלחצן המקומי שלו החלון תקין - איפה לדעתכם הבעיה? (פיוז?)

תודה לעונים.

פורסם

1. צפצוף רק למושב הנהג.

2.לא קיימת במאזדה.

3.אם אני לא טועה, צריך "לתכנת" את החלון. צריך להוריד את החלון ולהחזיק את המתג לחוץ מטה למשך 3 שניות,זה אמור לעבוד.

פורסם

אהלן אייל, תודה רבה על תשובותיך.

מצאתי את הדרך באמת לתכנת את החלון, צריך להניע את הרכב ולמשוך אותו למעלה במשך 4 שניות ואז להוריד אותו עד הסוף עם הלחצן המקומי שלו, הפעולה הזאת מכיילת אותו ואז ניתן לשלוט עליו מפאנל הנהג.

בנוגע לסעיף 2, אולי אתה יודע, אולי מישהו אחר בפורום - אני הרי מחפש להגדיר את התאורה הפנימית כך שתידלק אוטומטית בהוצאת המפתח מהסוויץ' ותתעמעם עד לכיבוי (כמו שקיים ברכבים אחרים).

האם אתה יודע אם ניתן בכל זאת לבצע את העניין ?

אולי על ידי קניה של נורה מתאימה או בית נורה כלשהו עם קבל פנימי?

תודה רבה.

• תוכן חדש...