Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה הנזק של להחזיק רכב ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם הנזק כול כך גדול להחזיק רכב בגיל 18 ?

האם דייהו רייסר רכב שהוא אמין ?

האם יש כאן בפורום מישהו אם רכב ב-סדר גודל כמו הדייהו ?

תפרטו לי בערך כמה יעלה תיחזוק רכב כזה בשנה ? לא כולל ביטוח ..

אני מקווה שתעזרו לי , תודה רבה מראש :)

:lol:

פורסם

בגדול אם יש לך 1000 שקל בחודש אז תוכל להסתדר עם אחזקה של רכב קטן, אולי אפילו יותר טוב מדייהו רייסר.

פורסם

אני עוד לא בן18 אבל זה טעות ליקנות רכב בגיל כזה מוקדם.

רק הביטוח יעלה לך 6000+.

ואני לא זוכר שדיהיו היו טובים.

עזוב עשיתה רשיון תהנה ממנו פעם ב...אם יהיה לך סיבוב פה ושם.

אם אתה חולה רכבים שלא יכול בלי הגוש מתכת בחצר אז בבקשה תקנה.

ואני חולה על הרכב שקניתי ומשקיע בו מעל ומעבר.

ומי שאמר ש1000 שקל בחודש זה מספיק אז הוא טועה.אלה אם כן הרכב שמור ברמה טובה.

רק להחליף ברקסים עולה 1000 שקל.

טימינג ומשעבת מים הגיעו אצלי ל1600 שקל.

החלפת פילטרים שמנים פלגים אני עושה לבד.

"בחיים כמו במהלך פניה אף פעם אל תעצור!"

Life's too short, we're here for a good time, not a long time. -Colin McRae

פורסם

איזה 1000 שקל אתם מדברים, רק הדלק במקרה הטוב מסתכם ב800 שקל וצפונה (תלוי בכמות נסועה), טסט עוד 100 שקלים בחודש בערך, ביטוח באיזור ה300 שקל, ועוד כ1500 שקל שנתי על מוסכים (במקרה הטוב) ויש כאן גם את אפקט ירידת הערך שזה משתנה מרכב לרכב, בגדול זה מתחיל באיזור ה2K חודשי להחזיק רכב וזה יכול להגיע ליותר בהתאם לסוג הרכב.

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

יש את הדייטסו שרייד רכב שהוא רכב אמין , איזה רכב לך יש וכמה אתה משקיע בו בשנה ?

ואני לא עושה ביטוח מקיף על גוש מתכת כמו שאתה אומר רק ג' וחובה .

אני רק רוצה לדעת אם באמת אבל באמת כול כך קשה להחזיק רכב .

אני עובד וחבל לי להשקיע במשו שאני יתקע איתו פשוט רוצה לדעת יותר מידע ..

פורסם

בגיל 18 אף אחד לא יעשה 20000 ק"מ בשנה, ואם כן אז כנראה שעלות אחזקת רכב זאת לא שאלה בשבילו. אם קונים פונטו ידנית ולא יקרה אז טיימינג יעשה שם 400 שקל ולא 1600. אפקט ירידת הערך זניח ברכבים ישנים.

1000 שקל לחודש זאת הערכה גסה אבל ריאלית.

פורסם

אני חושב שזה תלוי בנסועה שלך אצלי למשל דלק לחודש יוצא סביבות ה400 שקל.ניקח ביטוח צג ג+טסט+חובה 4000.ואצלי זה עוד מסחרי ככה שהחובה יותר יקר,אבל בגלל שאתה צעיר וחדש בטח הביטוח לרכב פרטי יעלה לך סביבות ה3000.תחלק נגיד ל12 חודש. יוצא לך סביבות ה 750 עם הדלק.קח בחשבון שיהיה חודש שיהיה תיקון,זה יכול לעלות כמה מאות וגם יותר תלוי בתקלה.בנוסף יש טיפול.

לדעתי אם אתה נוסע סביבות ה10K בשנה,לחודש אתה יכול להסתפק ב1000-1200 שקל.

הכול עניין של מזל,לאבא שלי יש קייזלר נאון 96,הוא יד שניה,הרכב עבר 105K,עד כמה שאומרים שהרכב הזה לא אמין,ככה הוא מגלה אמינות מעולה.תנסה לחפש כמה שיותר שמור לא דווקא דגם ספציפי,יש הצעות מעניינות ביד 2.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

זה תלוי מאוד ברכב בגיל ובשנות רישיון, אם אתה שם מזומן או לוקח הלוואה..

אני בת 21 עם מעל שנתיים רישיון, רכב שנת 2001, מתחילה עם 2000 שקל בחודש על החזר הלוואה, וביטוחים ( חובה + מקיף)

דלק זה עוד 400-600 בערך בחודש . וזה לפני תיקונים או טיפולים.

Peugeot 206 1.4 automatic '01

פורסם

אני קניתי רכב שהמחירון שלו היה 18 אלף אני קניתי אותו ב10 אבל לא היה צמיגים ללא טסט.

אחרי חודש שנסעתי נהרסה המשעבת מים ואם כבר מים אז עושים טימינג.

ואחרי חודשיים בא הקלאץ שהיה מחליק בגלל שהוא גמור.

גם ה 1500 שקל לא שווים את ההחזקה של הרכב.

ואני מדבר על 6 אלף ביטוח חובה וצד ג. וזה יקר בגלל שאתה נהג צעיר.

עדיף תעשה צבא ואז תקנה רכב יותר חדש שנת 99+.

אבל אני שוב אומר אבל אם אתה אחד שנוסע למיפגשים ועולה לערד פעם ב.. אז זה שווה כל שקל!

"בחיים כמו במהלך פניה אף פעם אל תעצור!"

Life's too short, we're here for a good time, not a long time. -Colin McRae

פורסם

המונת "נזק" שגוי. עליך לבחון את ההוצאה הצפויה ואת החלופות, ואז לבדוק את יכולתך לעמוד בהוצאה ואת ההצדקה לכך.

אם אין לך תקציב של 2000 ש"ח לחודש לצורך אחזקת הרכב - אל תכנס להרפתקה. אם יש לך תקציב בסדר גודל כזה - בדוק האם יש הצדקה להוצאה, יתכן מאוד שעיף לך לחסוך את הכסף לעתיד ובינתיים להסתפק ברכב המשפחה ובתחבורה הציבורית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...