Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין פה שום קשר להיותה אישה, בעלת ג'יפ או מקום המגורים המשוער שלה ומפליא אותי כל מיני אנשים שבדר"כ לא רושמים הערות והכללות ברמה כל כך נמוכה.

יש פה קשר לתרבות נהיגה של נהג (שבמקרה הזה היא נהגת) ואני על בסיס יומי חווה מקרים כאלו שניגרמים מכל מגוון האוכלוסיה.

מי שלא הפליא אותי בתגובתו היה chesy שישר קישר בין נהגת אחת מטומטמת לבין כל נהג על הכביש שרוצה לעקוף אותו :roll:

יש לי כיכר ליד הבית בעלת 4 כניסות\יציאות שלכולן שדה ראייה מצויין וארוך טווח, זה לא גורם לנהגים מטומטים להיתפרץ לכיכר על בסיס קבוע ובכל פעם שניה שאני נכנס לכיכר יוצא לי לבלום בגלל אידיוט אחר שמחליט להיתפרץ ללא שום סיבה נורמאלית.

פעם אחת זהו תימני זקן, פעם אחרת זהו נהג ליסינג נורמטיבי למראה ומידי פעם זוהי נהגת חדשה על קטנוע שלא שמה לב שיש עוד רכב בכיכר והייתה יכולה להימרח על הכביש אם לא הייתי ערני :wink:

זהו המצב ברוב הכיכרות שאני מגיע אליהן ובשורה התחתונה ההפסד היה של בת זוגתך!

הדבר הראשון שהיא צריכה להבין (וחבל שזה בדרך הקשה) שכאשר היא על קטנוע היא נוהגת בשביל כל הכביש ולא רק בשבילה כי היא תפסיד בכל מצב.

אם על הכביש אני 120% מרוכז על אופנוע הייתי נותן עוד "פוש" קטן כדי לא לסיים את חיי מגורד על אספלט.

פורסם
אין פה שום קשר להיותה אישה, בעלת ג'יפ או מקום המגורים המשוער שלה ומפליא אותי כל מיני אנשים שבדר"כ לא רושמים הערות והכללות ברמה כל כך נמוכה.

יש פה קשר לתרבות נהיגה של נהג (שבמקרה הזה היא נהגת) ואני על בסיס יומי חווה מקרים כאלו שניגרמים מכל מגוון האוכלוסיה.

מי שלא הפליא אותי בתגובתו היה chesy שישר קישר בין נהגת אחת מטומטמת לבין כל נהג על הכביש שרוצה לעקוף אותו :roll:

יש לי כיכר ליד הבית בעלת 4 כניסות\יציאות שלכולן שדה ראייה מצויין וארוך טווח, זה לא גורם לנהגים מטומטים להיתפרץ לכיכר על בסיס קבוע ובכל פעם שניה שאני נכנס לכיכר יוצא לי לבלום בגלל אידיוט אחר שמחליט להיתפרץ ללא שום סיבה נורמאלית.

פעם אחת זהו תימני זקן, פעם אחרת זהו נהג ליסינג נורמטיבי למראה ומידי פעם זוהי נהגת חדשה על קטנוע שלא שמה לב שיש עוד רכב בכיכר והייתה יכולה להימרח על הכביש אם לא הייתי ערני :wink:

זהו המצב ברוב הכיכרות שאני מגיע אליהן ובשורה התחתונה ההפסד היה של בת זוגתך!

הדבר הראשון שהיא צריכה להבין (וחבל שזה בדרך הקשה) שכאשר היא על קטנוע היא נוהגת בשביל כל הכביש ולא רק בשבילה כי היא תפסיד בכל מצב.

אם על הכביש אני 120% מרוכז על אופנוע הייתי נותן עוד "פוש" קטן כדי לא לסיים את חיי מגורד על אספלט.

מה זה היה אמור להביע "לא הפליא אותי בתגובתו?"

אתה כאילו מסכים עם ההכללות או שלא? לא הבנתי אותך.

כי אני אמנם לא גר בשכונה של צפונבונים ונהגות מטומטמות עם ג'יפ בין הידיים,

אבל השכונה שלי מלאה בכיכרות ואני סובל פצצות ממטומטמים שמנסים לעקוף אותי בכיכרות האלה ולא נותנים לי זכות קדימה.

אי מתן זכות קדימה במעגל תנועה זה מכת מדינה, ולא משנה מי הוא האוחז בהגה או על מה הוא נוהג.

ואפרופו נהיגה של נשים:

יאמר לזכותן של הנשים, שאמנם הן עושות הרבה יותר תאונות דרכים ביחס לאחוז שלהן באוכלוסיית הנהגים,

אבל רובן לא קטלניות כמו התאונות שעושים הגברים. וזה נתונים שפרסמו בלמ"ס.

אני אמנם נהג צעיר ונוסע רק שנתיים על הכביש, אבל אני נוסע יום יום כל יום, באזורים הכי מסוכנים ועמוסים בירושלים - תלפיות ומרכז העיר, ואני פגשתי הרבה הרבה יותר מטומטמים על הכביש מאשר מטומטמות, אז השובניסטיות כאן של חלק מהחברים, היא לא לעניין.

SEAT Ibiza 2001 Stella, Automatic. :cry: נמכרה בצער רב :cry:

Toyota Yaris Hybrid 2014 Active, Automatic. :-Dהבייבי החדשה :-D

אני לא גזען, אני שונא את כולם במידה שווה.

פורסם

מכעיס מאוד, אבל לא מפתיע.

סביר להניח שהייתי יותר מופתע אם היית אומר "חברה שלי עשתה תאונה, והנהג הפוגע יצא כדי להושיט לה עזרה".

תרבות הנהיגה בישראל נמצאת מתחת לכל ביקורת, וזאת כמובן עקב יד קלה של בית המשפט וחוסר יכולת של משטרת ישראל לעמוד בעומס המוטל עליה (ולא רק בתחום התעבורה).

אין חדש תחת השמש.

מציע לחברה שלך לבדוק עם עיריית תל אביב ובתי העסק (אם יש) במקום, האם יש באיזור מצלמות פועלות.

ת"א, ובעיקר בצפון העיר, מפוצצות במצלמות אבטחה, ולך תדע- אולי יתמזל מזלכם ואחת מהן קלטה את התאונה.

פורסם

טוב חברים תודה רבה על העצות יש עידכון.

כמו שאתם בטח יודעים כנראה שבשכונה קטנה אין הרבה פאגרו חדשות בצבע לבן, אני וחברה שלי החלטנו לטייל בשכונה ולחפש את הרכב כאשר התחלנו להתיאש מכיון שלא מצאנו את הרכב החלטנו לחזור הביתה, פתאום הופיעה מאחורינו פאגרו בצבע לבן בהתחלה לא ידענו שמדובר בגברת , אבל החלטנו לעשות מעקב, נסענו אחרי הרכב, חיכנו שהרכב יעצור וחברה שלי ירדה לראות מי נוהג ברכב ותתפלאו כן מצאנו את הבחורה, כמובן שהיא הייתה בשוק, בהתחלה אמרה שהיא נורא מצטערת ולא ישנה בלילה בגלל זה, אבל איך שאמרנו לה שקרה נזק לאופנוע וחברה שלי התעצבנה עלייה על זה שלא ירדה לעזור לה כאשר נפלה והייתה זרוקה על הכביש, פתאום הטונים התחילו להשתנות, היא התחילה להגיד שלא קרה כלום והיא ראתה שהכל בסדר ולכן לא ירדה לעזור, החלטתי להתערב בשיחה בינהם והבהרתי לה שכדי שנסגור את זה בינינו ותשלם רק על הנזק שקרה לקטנוע, כמובן שהיא סירבה והתחילה להגיד שבעלה עורך דין ושנפנה למשטרה ושהיא לא מפחדת, אמרנו לה שאין בעיה וחבל, רשמנו את מספר הרישוי והמשכנו לדרכינו, אנחנו לא אנשים שאוהבים לעשות צרות רק רצינו שלהבא תילמד, משפט המחץ של הבחורה היה "אפשר לחשוב שלך אף פעם לא קרה דבר כזה" רק בגלל המשפט הזה הבנו שהיא כלל לא למדה לקח, הגשנו תלונה במשטרה ואנחנו מאד מקווים שהנהגת תלמד את הלקח בצורה הקשה.

חבל שאין עם מי לדבר, אני מאד מקווה שפעם הבאה זה לא יהיה ילד.

אני גם די בטוח שאם בעלה עורך דין היא תצא מזה בקלות וחבל!

המשך ערב טוב!

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

המוסכניקית והרופאה המדופלמת קבעה שלא נגרם נזק לאופנוע ולחברה שלך בשתי שניות.

אין הרבה מה לעשות לגבי (א)נשים כאלה, אני מקווה שלפחות היא כן למדה משהו ותהיה זהירה יותר.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
המוסכניקית והרופאה המדופלמת קבעה שלא נגרם נזק לאופנוע ולחברה שלך בשתי שניות.

אין הרבה מה לעשות לגבי (א)נשים כאלה, אני מקווה שלפחות היא כן למדה משהו ותהיה זהירה יותר.

עו"ד טוב אולי יעשה לה עסקת טיעון, אבל עצם הפרסום שלה כנהגת פושעת ושרבוב שמו של בעלה לעניין כעו"ד ידוע,

יעשה להם פרסום רע מאוד כמשפחה שמגינה על עבריינים.

אני מאמין שאם יש לך כוח, אז תדע לא לוותר עד שתמצו איתה את הדין. חבל שלא הקלטתם את השיחה איתה, שהיא מודה בביצוע העבירה ומביעה חרטה (או שמא חרטא).

פורסם

לאחר מכן מאד הצטערתי שלא הקלטתי אותה, אבל משיחה שהיה לי אם עד הראייה הוא אמר שהוא ראה הכל ומאד ישמח להעיד

ולספר מה שקרה.

פורסם

לאנשים אין בושה!

היא פשוט מגעילה! מעניין אם היא הייתה מגיבה ככה אם מישהו היה שורט את הדלת שלה עם המראה שלו, העולם היה מתהפך!

יהיה טוב וטוב שיהיה טוב.

פורסם
וחברה שלי ירדה לראות מי נוהג ברכב ותתפלאו כן מצאנו את הבחורה, כמובן שהיא הייתה בשוק, בהתחלה אמרה שהיא נורא מצטערת ולא ישנה בלילה בגלל זה

לאחר מכן מאד הצטערתי שלא הקלטתי אותה, אבל משיחה שהיה לי אם עד הראייה הוא אמר שהוא ראה הכל ומאד ישמח להעיד

ולספר מה שקרה.

כל הכבוד על היוזמה לחפש את הרכב ואף למצא אותו.

כדאי לבדוק אם לרכבה יש נזק ובמידה ויש לצלם ולתעד, כל ראיה יכולה לסייע.

בקשר לעד שראה את האירוע כדאי לעדכן את החוקר שהגשתם אצלו את התלונה, במצבים כאלו כאשר יש נפגעים בנפש מזמנים את העדים בהקדם אל הבוחנים על מנת לקחת עדות בזמן הסמוך ביותר לאירוע.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

חתיכת כלבה. אפשר לדעת באיזה שכונה מדובר? (לא שיש לי סטיגמות או משהו, אבל בטח זה צפונית לירקון ;-) )

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
מכעיס מאוד, אבל לא מפתיע.

סביר להניח שהייתי יותר מופתע אם היית אומר "חברה שלי עשתה תאונה, והנהג הפוגע יצא כדי להושיט לה עזרה".

תרבות הנהיגה בישראל נמצאת מתחת לכל ביקורת, וזאת כמובן עקב יד קלה של בית המשפט וחוסר יכולת של משטרת ישראל לעמוד בעומס המוטל עליה (ולא רק בתחום התעבורה).

אין חדש תחת השמש.

מציע לחברה שלך לבדוק עם עיריית תל אביב ובתי העסק (אם יש) במקום, האם יש באיזור מצלמות פועלות.

ת"א, ובעיקר בצפון העיר, מפוצצות במצלמות אבטחה, ולך תדע- אולי יתמזל מזלכם ואחת מהן קלטה את התאונה.

זה אחד הדברים הכי חשובים שיכולים להיות!

אפרופו ראיות והוכחות, יהיה קשה לסתור את עצם העבירה אם יש תצלומי וידאו.

תנסה לצלם את הרכב הפוגע, אם יש שריטות, מכות וצבע של האופנוע שנשאר על הרכב שלה

(מן הסתם רואים הכל טוב על צבע לבן), לך לשמאי שיעריך את הנזק לאופנוע,

תהיה מה שנקרא מוכן עם כל ראייה אפשרית בצד.

ואם אתה מוטרד מהנושא המשפטי, אז כמו שראית בטח לאחרונה ששופטת תעבורה בפ"ת,

גזרה על פושע גזר דין מצחיק והזוי של 1000 ש"ח על זה שהוא שיתק ילדה לכיסא גלגלים לכל החיים,

וכל המדינה נכנסה בה בגלל זה וזה רק בגלל שהנושא זכה לפרסום ציבורי בעיתונים.

אז תזכור שהתקשורת רק מחפשת כאלה מקרים של פאשלות של שופטים.

פורסם
חתיכת כלבה. אפשר לדעת באיזה שכונה מדובר? (לא שיש לי סטיגמות או משהו, אבל בטח זה צפונית לירקון ;-) )

אכן השכונה צפונית לירקון, כרגע מעדיף לא לתת יותר מידי פרטים, היום על כל דבר אתה יכול לשלם ביוקר שיהיה התפתחויות נוספות אני אעדכן.

פורסם
החוק כאן לא משתמע לשני פנים - רכב המתעתד להכנס לכיכר (מעגל תנועה) חייב לתת זכות קדימה לרכב הנמצא בתוך מעגל התנועה מכל כיוון ובכל זמן ובכל מצב.

תפנה למשטרה ותן תיאור של הרכב, ואת מיקום התאונה ושעת התאונה כמו-כן תן תיאור מלא של האישה.

אני מאמין שלא יהיו יותר מידי אפשרויות.

אולי אני לא מומחה בתאונות, אבל גם הפקרת פצוע על הכביש מבלי מתן עזרה, זה עבירה קשה, אמנם היא לא נפצעה אלא החליקה, אבל זה מבחינת לשחק אותה ראש קטן.

בנוסף למסור את הפרטים של אותו בחור למשטרה שיזמנו אותו לשמש כעד ראייה בעת הצורך. (כמובן בתיאום איתו מראש)

מקווה שעזרתי.

בגלל אנשים שלא נותנים זכות קדימה ומנסים לעקוף כל מה שזז במדינה הזאת יש תאונות.

מה זה היה אמור להביע "לא הפליא אותי בתגובתו?"

אתה כאילו מסכים עם ההכללות או שלא? לא הבנתי אותך.

כי אני אמנם לא גר בשכונה של צפונבונים ונהגות מטומטמות עם ג'יפ בין הידיים,

אבל השכונה שלי מלאה בכיכרות ואני סובל פצצות ממטומטמים שמנסים לעקוף אותי בכיכרות האלה ולא נותנים לי זכות קדימה.

אי מתן זכות קדימה במעגל תנועה זה מכת מדינה, ולא משנה מי הוא האוחז בהגה או על מה הוא נוהג.

ואפרופו נהיגה של נשים:

יאמר לזכותן של הנשים, שאמנם הן עושות הרבה יותר תאונות דרכים ביחס לאחוז שלהן באוכלוסיית הנהגים,

אבל רובן לא קטלניות כמו התאונות שעושים הגברים. וזה נתונים שפרסמו בלמ"ס.

אני אמנם נהג צעיר ונוסע רק שנתיים על הכביש, אבל אני נוסע יום יום כל יום, באזורים הכי מסוכנים ועמוסים בירושלים - תלפיות ומרכז העיר, ואני פגשתי הרבה הרבה יותר מטומטמים על הכביש מאשר מטומטמות, אז השובניסטיות כאן של חלק מהחברים, היא לא לעניין.

עכשיו הבנת?

אשמח לשמוע עידכונים (גם בה"פ אם לא מתאפשר על גבי הפורום)

• תוכן חדש...