Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני לא כלכך בטוח שזה קשור לפורום רכב כללי, אבל לא ידעתי היכן לכתוב

הסיפור הוא כזה:

חברה של הוציאה רשיון לקטנוע 125 סמ"ק לפני חודש הנסיון שלה עם הכלי לא כלכך גבוהה עדין.

היום במהלך נסיעה עם הקטנוע היא נכנסה לכיכר בעוד היא מסתובבת בכיכר, נכנס רכב במהירות בלי לתת זכות קדימה,

חברה שלי נבהלה ולחצה על הברקס וכתוצאה מכך היא החליקה אל תוך הרכב ונפלה.

יש לציין שהאישה שהתפרצה לכיכר נהגה ברכב מסוג פאגרו לבן מהדגמים החדשים, ברכב היו המון ילדים וכלב כנראה שזה מה שהסיח את דעתה של הנהגת והיא לא שמה לב.

האישה אפילו לא יצאה מן הרכב ראתה שחברה שלי נסערת ובקושי מדברת, חברה שלי ביקשה ממנה שתצא מן הרכב לעזור לה להרים את הקטנוע אבל האישה רק ביקשה סליחה , אמרה שהיא מאד מצטערת ופשוט עפה מן המקום.

אנשים שהיו במקום הגישו לחברה שלי עזרה, בחור שהגיע גם על קטנוע עזר לה להרים אותו הצידה, אמר שראה הכל,

שאל האם היא ראתה את המספר, כשאמרה שלא ראתה את המספר הוא עלה על האופנוע שלו ונסע לחפש אותה, כנראה שגם הוא לא הספיק לכתוב את המספר.

אנשים נוספים שהיו במקום מאד התפלאו איך היא לא יצאה מן הרכב והגישה לה עזרה.

לקטנוע (חדש שבועים על הכביש) נגרם נזק.

מה עלינו לעשות ? האם יש בכלל למי לפנות הרי היא לא נכנסה בחברה שלי.

יש לציין שמדובר בשכונה קטנה בצפון תלאביב ויכול להיות שנצליח לאתר אותה לבד השאלה אם יש טעם לעשות משהו בנידון?

תודה לכולם ולילה טוב

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

החוק כאן לא משתמע לשני פנים - רכב המתעתד להכנס לכיכר (מעגל תנועה) חייב לתת זכות קדימה לרכב הנמצא בתוך מעגל התנועה מכל כיוון ובכל זמן ובכל מצב.

תפנה למשטרה ותן תיאור של הרכב, ואת מיקום התאונה ושעת התאונה כמו-כן תן תיאור מלא של האישה.

אני מאמין שלא יהיו יותר מידי אפשרויות.

אולי אני לא מומחה בתאונות, אבל גם הפקרת פצוע על הכביש מבלי מתן עזרה, זה עבירה קשה, אמנם היא לא נפצעה אלא החליקה, אבל זה מבחינת לשחק אותה ראש קטן.

בנוסף למסור את הפרטים של אותו בחור למשטרה שיזמנו אותו לשמש כעד ראייה בעת הצורך. (כמובן בתיאום איתו מראש)

מקווה שעזרתי.

בגלל אנשים שלא נותנים זכות קדימה ומנסים לעקוף כל מה שזז במדינה הזאת יש תאונות.

SEAT Ibiza 2001 Stella, Automatic. :cry: נמכרה בצער רב :cry:

Toyota Yaris Hybrid 2014 Active, Automatic. :-Dהבייבי החדשה :-D

אני לא גזען, אני שונא את כולם במידה שווה.

פורסם

מרתיח לי את הדם לשמוע על הפלצנים האלה בתוך הגיפ שלא מעניין אותם כלום חוץ מאשר לשבת בתוך גיפ .

ברור שיש טעם בלעשות משהו החתיכת כל*ה הזאת לא שמה קצוץ על אף אחד .

הייתי מחפש אותה עד שהייתי מוצא , חוצפנית !

בקשר לשאלתך , ברור שיש לעשות משהו הרי היא מסכנת חיי אדם ( נוהגת בגיפ) ולא שמה לב לכביש .

זה מזכיר לי שהייתי במצב דומה שנעצרה מילימטר ממני , ולא שמה לב שהיה לה רמזור אדום כי היא דיברה עם אחת החברות שלה(גם היא נסעה בגיפ) .

הייתי מגיש תלונה במשטרה רק בשביל שזה יהיה רשום , ואחר כך מנסה למצוא אותה .

סביר להניח שהיא תחזור לאן שהיא באה / הלכה --> במיוחד אם מדובר בשכונה צפונית קטנה ..

בהצלחה

ליאור ( שהולך לשתות מים ).

!@#$%^&*)&^%$#@$%^&*)&^%$#@!!!!!!!!!!!!!!

(למנהלים - עידנתי את ההודעה פעמיים )

שימו לב : (המחיר יורד ! )

למכירה נעלי (ריצה ) מיזונו wave rider 14 !

פורסם
יש לציין שהאישה שהתפרצה לכיכר נהגה ברכב מסוג פאגרו לבן מהדגמים החדשים, ברכב היו המון ילדים וכלב כנראה שזה מה שהסיח את דעתה של הנהגת והיא לא שמה לב.

נשמע מוכר, איזו שכונה (אם אפשר גם איזה כלב...)?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לגשת למשטרה ולהגיש תלונה על פגע וברח, ולתת תיאור של הרכב הפוגע.

וכמובן לזמן את העדים לארוע.

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם

יסלחו לי כל הנשים עם ג'יפים שנוהגות כחוק, אבל בכיאת - מתי פעם אחרונה מישהו נסע במעגל תנועה, או לצורך העניין בכל קטע אחר של כביש, וקיבל זכות קדימה מאישה בג'יפ? או נגיד פעולה לפנים משורת הדין כגון להדליק וינקר כשהיא סוטה עם הטנק שלה לנתיב שלך, כשאתה מטר מאחוריה?

עם כמה שהמצב כואב ומרתיח (ובצדק, ליבי יוצא אל חברה שלך שכבר בחודש הראשון שלה על הכביש קיבלה יחס כזה ונכנסה לתאונה.) אבל זו המציאות. כשאני קולט מלפניי ג'יפ עם אישה מאחורי ההגה (שוב סליחה על ההערה הכמעט שוביניסטית) אני עושה כל מה שרק אפשר כדי להתרחק ממנו. אפילו לבלום בתוך מעגל תנועה ולתת לה זכות קדימה. אם כי אני יודע מראש שהיא במילא הולכת לתת גז בלי להתייחס אלי בכלל. הרי אני בסך הכל סיוויק מסכן שאולי ישאיר שריטה על הטוסון שלה.

לעניינינו אנו - המקרה הזה לדעתי גובל בפגע וברח. אפילו שחברה שלך לא נפגעה. כל מקרה של תאונה דורש דיווח למשטרה והחלפת פרטים.

"מצטערת, אני ממהרת, חפשי אותי בסיבוב, ביי" לא תופס בתור תירוץ במקרה הזה.

אשר להיבט המשפטי של המקרה - חכמים ממני יגידו אם אפשר לתבוע, על מה, וכמה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אף פעם לא הבנתי את ההגיון בזה שאת יודעת שאת לא הנהגת הכי טובה בעולם בלשון המעטה ואת מחליטה לקנות אוטו רחב פי 2 וכבד פי 2 שיכול אשכרה לגרום רק ליותר נזק ובלגנים.

לפני כמה שנים אני זוכר שנסעתי עם אמא שלי (שיאמר לזכותה שהיא נהגת טובה ולפעמים מאיטה גם במקומות שלא צריך רק ליתר בטחון) ומישהי באיזה ג'יפ לפנינו שילבה פתאום לרוורס ונכנסה בנו, לקח לנהגת המהוללת כמה שניות להבין שמה שצריך לעשות במצב כזה הוא ללחוץ על הברקס אך לבסוף היא תפסה את העניין.

או לפני כמה חודשים נכנסתי לכיכר וראיתי מישהי מתקרבת לכיכר במהירות עם הפלאפון ביד בלי לשים לב,

עצרתי באמצע הכיכר ואז פתאום היא שמה לב שאני שם ודפקה גם היא ברקס כשהיא כבר בתוך הכיכר גם, אם לא הייתי מזהה אותה ורואה מה הולך לקרות זאת היתה תאונה ב 100% .

אני מקווה שהחברה שלך בסדר והכי חשוב שהיא לא נפגעה, כדאי למצוא את הנהגת הלא זהירה אם אתם גרים בשכונה קטנה כמו שאמרת כדי שתהיה יותר זהירה בפעם הבאה כי מי יודע אם האופנוען הבא יצליח להתחמק.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

פלצונה צפון תלאביבית חלאתית מצוייה,אם חברה שלך הייתה לוקחת את המספר היא לפחות הייתה מגישה תלונה [גם על אי מתן זכות קדימה,וגם על זה שהפלצונה הייתה חייבת לעזור לחברה שלך ברגע שהיא ראתה שהיא נפלה-זה אמיתי ע"פ החוק].

פורסם
יסלחו לי כל הנשים עם ג'יפים שנוהגות כחוק, אבל בכיאת - מתי פעם אחרונה מישהו נסע במעגל תנועה, או לצורך העניין בכל קטע אחר של כביש, וקיבל זכות קדימה מאישה בג'יפ? או נגיד פעולה לפנים משורת הדין כגון להדליק וינקר כשהיא סוטה עם הטנק שלה לנתיב שלך, כשאתה מטר מאחוריה?

עם כמה שהמצב כואב ומרתיח (ובצדק, ליבי יוצא אל חברה שלך שכבר בחודש הראשון שלה על הכביש קיבלה יחס כזה ונכנסה לתאונה.) אבל זו המציאות. כשאני קולט מלפניי ג'יפ עם אישה מאחורי ההגה (שוב סליחה על ההערה הכמעט שוביניסטית) אני עושה כל מה שרק אפשר כדי להתרחק ממנו. אפילו לבלום בתוך מעגל תנועה ולתת לה זכות קדימה. אם כי אני יודע מראש שהיא במילא הולכת לתת גז בלי להתייחס אלי בכלל. הרי אני בסך הכל סיוויק מסכן שאולי ישאיר שריטה על הטוסון שלה.

עצה מצויינת, במיוחד למי שרוכב על דו"ג עם מעט נסיון.

אחרי ששוכבים בבית חולים או יותר גרוע, זה ממש לא משנה אם חוקית היתה לך זכות קדימה או אם הנהג השני טמבל.

החיים שלך והבריאות שלך זה בעדיפות ראשונה כשאתה על הכביש. מי שרוצה להשאר בחיים, שלא ייקח סיכונים, וזה אומר שבככר יוצאים מתוך הנחה שכל רכב שמגיע מהצד ייכנס לככר בלי לתת לי זכות קדימה, ולרכב בהתאם.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

אם מדובר במקום לא הומה אלא עיר קטנה נניח, היא תעבור באותו מקום בערך באותה שעה עוד מליון פעם.

תנסו לחכות שם באיזור ותרשמו את המספר.

פורסם

כמו שנאמר, להגיש תלונה במשטרה על תאונת פגע וברח למרות שהסיכויים למצוא אותה הם לא כאלה גדולים.

היום זאת חברה שלו, מחר זה ילד שחזר מבית הספר.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

1. קודם כל לגשת למוסך לקבל הצעת מחיר לתיקון הנזקים, עם זה לגשת למשטרה להגיש תלונה על פגע וברח.

2. לגשת לקורס רכיבה מתקדמת כלשהו, רכיבה זה עולם שיש בו המון מה לדעת (גם אם רוכבים לסופר), ואף אחד לא מלמד את זה בשיעורי נהיגה.

אחרי שהגשת את התלונה, תחפש אותה בשכונה (תכתוב גם את שם השכונה יש כאן כמה חבר'ה מצפון ת"א שנשמח לחפש אותה).

מצאת? מסור את הפרטים למשטרה, לא בטוח שהם יחפשו לבד( ואם כן יהיה להם יותר קשה למצוא), אבל אם אתה תמצא יש הרבה יותר סיכוי שיעשו עם זה משהו.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

העצה הכי טובה שאפשר לתת היא לפעם הבאה:

להתעשת מהר ולרשום מס' רכב.

היתה לחברתך את השהות לעשות כך (במקום לבקש ממנה עזרה בהרמת הכלי,לשמוע סליחות וכיוב'). פשוט כשהנ**ה מגזגזת משם לרשום מס' רישוי שלה.

הפעם זה אבוד.

אם מישהו יגלה שלא רשמת מס' מידית, התלונה תגנז. החוק דורש קשר עין עם המעורב בתאונה, לפחות עד לרישום מ"ר, מה שלא תופס במקרה שלך, של שבוע אחרי התאונה.

היא תמיד תטען שזו לא היא אלא מישהי דומה לה עם אותו רכב (בינינו, כל הצפוניות הללו באמת נראות כאילו יצקו אותם באותה תבנית:-D ) ועם העו"ד שהיא יכולה להרשות לעצמה, אתה עוד תשלם מכיסך על הטרחה עגמת הנפש וההוצאות שגרמת לה.

חפש דווקא את העדים לתאונה. אם יהיו מספיק אנשים שיטענו שזו בטוח היא,אולי אפילו מישהו שרשם חלק מהמספר לפחות. השופט ישתכנע.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
שלום לכולם

אני לא כלכך בטוח שזה קשור לפורום רכב כללי, אבל לא ידעתי היכן לכתוב

הסיפור הוא כזה:

חברה של הוציאה רשיון לקטנוע 125 סמ"ק לפני חודש הנסיון שלה עם הכלי לא כלכך גבוהה עדין.

היום במהלך נסיעה עם הקטנוע היא נכנסה לכיכר בעוד היא מסתובבת בכיכר, נכנס רכב במהירות בלי לתת זכות קדימה,

חברה שלי נבהלה ולחצה על הברקס וכתוצאה מכך היא החליקה אל תוך הרכב ונפלה.

האישה אפילו לא יצאה מן הרכב ראתה שחברה שלי נסערת ובקושי מדברת, חברה שלי ביקשה ממנה שתצא מן הרכב לעזור לה להרים את הקטנוע אבל האישה רק ביקשה סליחה , אמרה שהיא מאד מצטערת ופשוט עפה מן המקום.

אנשים שהיו במקום הגישו לחברה שלי עזרה, בחור שהגיע גם על קטנוע עזר לה להרים אותו הצידה, אמר שראה הכל,

שאל האם היא ראתה את המספר, כשאמרה שלא ראתה את המספר הוא עלה על האופנוע שלו ונסע לחפש אותה, כנראה שגם הוא לא הספיק לכתוב את המספר.

אנשים נוספים שהיו במקום מאד התפלאו איך היא לא יצאה מן הרכב והגישה לה עזרה.

לקטנוע (חדש שבועים על הכביש) נגרם נזק.

מה עלינו לעשות ? האם יש בכלל למי לפנות הרי היא לא נכנסה בחברה שלי.

יש לציין שמדובר בשכונה קטנה בצפון תלאביב ויכול להיות שנצליח לאתר אותה לבד השאלה אם יש טעם לעשות משהו בנידון?

תודה לכולם ולילה טוב

חד משמעית כן-

קרה לי אותו המקרה אחד לאחד, ממש כפי שאתה מתאר.

הביטוח שלי פנה לביטוח שלה, הנהגת לא הודתה אך הביטוח שלה כנראה ייעץ לה לא להיכנס למשפט בגלל שהמקרה חד משמעי- הנהגת נכנסה למעגל בזמן שאני כבר הייתי בתוכו.

היא טענה שבאתי במהירות גבוהה (לא שזה היה אפשרי, נכנסתי למעגל אחרי באמפר, כמה כבר יכולתי להאיץ לאורך 15 מטרים עם יורומקס 150) אך גם אם הייתי במעגל עם R1, זה לא משנה לעצם האשמה.

השמאי הוריד את הקטנוע מהכביש וקיבלתי פיצוי מלא לפי מחירון. חברתך תקבל פיצוי לפי הנזק שנגרם.

חפש את הרכב עד שתמצא.

• תוכן חדש...