Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא סתם "מאוד איכותי", זה פשוט פורמט דחיסה lossless, כזה שלא זורק החוצה שום מידע. כמו ZIP או RAR.

אם המכשיר שלך לא תומך ב-FLAC ואתה מתעקש על lossless, אתה יכול פשוט לשמור את הקבצים ב-WAV. למרות שהוא לא דחוס ויתפוס לך הרבה יותר נפח, איכות הקובץ תהיה זהה והתמיכה תהיה מלאה בכל המכשירים למיטב ידיעתי.

יש גם WMA Lossless, שווה לבדוק אולי המכשיר שלך תומך בו.

אני באופן אישי חושב שזה דבילי. ואת המוזיקה שלי אני מוריד ב-FLAC כדי להבטיח מקור ברמה גבוהה, ואז מקודד בעצמי ל-MP3 ברמה גבוהה עבור הרכב.

פורסם

בוא נגיד שיש אבל אין אף מכשיר טוב עדיין.

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם

פורמט FLAC הוא פורמט לוסלס בדיוק כמו פורמט WAV שכול רדיודיסק פשוט קורא

אין בו שום דבר מיוחד מעבר לזה,אם יש לך קבצי FLAC פשוט תמיר את הפורמט ל-WAV.

פורסם

דיבי-פאווראמפ

רצוי גרסא 9

זו הגרסא הכי חזקה עד היום, אחרי הגרסא הזו אתה גם צריך להוריד אותה פרוצה והם גם סיבכו שם את העניינים סתם.

אני עד היום עובד עם ההתקנה של גרסא 9 וזו תוכנה חזקה מאוד! מומלץ בחום!

מומלץ גם להוריד את BURRRN - אפשר לצרוב קבצי CUE מבלי לעבור את הגיהנום של עריכת קובץ הCUE לפורמט הנכון ולשמות הקבצים הנכונים...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...