Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כבר חצי שנה גר בדירה שכורה וגולש על אינטרנט שהיה זמין דרך מסעדה שמתחת לבית שלי (ככל הנראה אני לא סגור על זה).

לאחרונה שמתי לב שאין אינטרנט, בהתחלה הוא קירטע, אח"כ הראוטר היה פתוח להתחברות אבל לא היה חיבור לאינטרנט והיום...אין כלום. המסעדה לא פעילה בתקופה האחרונה אני מנחש שהיא פשטה את הרגל :) -> החיוך זה כי הם עשו לי הרבה רעש למטה.

פניתי לשכן שלי במטרה לגלוש על שלו קצת, והוא בשמחה סיפק לי את סיסמאת האינטרנט שלו אתמול בערב. בשעה מסויימת בערב האינטרנט נכבה וגם הבוקר הוא לא דלק. בקיצור השכן כנראה חוסך בהוצאות החשמל באמצעות כיבוי הראוטר (לא טחנתי לו את האינטרנט בזמן שגלשתי על חשבונו).

שורה תחתונה אין אינטרנט, הגיע הזמן לשלם על חיבור אינטרנט.

השכן זרק איזה משהו על זה שיש לו דיל של 110 ש"ח אינטרנט + ספק.

אין לי קו טלפון בדירה, אין לי מנוי של הוט (יש תשתית לשניהם). אני לא צריך לא הוט ולא קו טלפון.

שקלתי לקחת דונגל של סלקום/אורנג'/פלאפון אבל זה עולה 140 שקל לחודש ולדעתי זאת שחיטה.

יש מצב להתחבר לאינטרנט נייח, בלי התחייבות (כי אני כמעט בטוח בורח מהדירה עוד חצי שנה), במחיר שהוא של 110 ש"ח לחודש תשתית + ספק ?

בתודה מראש.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

אולי תציע לשכן לשלם חלק מהסכום בתמורה לגלישה ללא הגבלה? תבקש ממנו שישאיר את הראוטר דלוק במהלך הלילה. (זה בקושי אוכל חשמל יש ראוטרים שדלוקים שנים ברצף).

בכל אופן אם המטרה שלך היא רק גלישה, היום חבילות של 2.5 מגה עולות גרושים.

פורסם

אני צריך חבילת גלישה ותשתית.

אין לי בעיה לשלם לשכן את כל הסכום לחצי שנה הקרובה במזומן עוד היום. לא מתאים לי כל כך התלות הזאת בו במיוחד כשהוא מכבה לי את הראוטר בלילה ובבוקר.

חשמל לראוטר לא באמת עולה כסף הצריכה היא אפסית. אני אשוחח איתו מחר שוב.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

אז תסכם איתו שתמורת זה שאתה תשלם, הוא לא יכבה את הראוטר בכלל וזהו - אתה תחסוך את הבלאגן שבחיבור וניתוק לאחר חצי שנה, הוא יחסוך כסף, ובא לציון גואל.

פורסם

לא יודע כמה הוא יזרום על הקטע.

אתמול כשהצעתי את זה הוא גימגם קצת :)

פורסם

לפי דעתי את כל הסכום זה מוגזם.

תציע להתחלק בסכום או אולי יותר מחצי (אם הוא באמת עקשן)

בתנאי שישאיר את הראוטר דלוק ותבטיח לו שאתה לא תוריד סרטים או תחנוק לו את הרוחב פס. (גם אם זו לא האמת המלאה):lol:

והטיעון הכי טוב: פורנו רואים בשעות הקטנות של הלילה.

פורסם

אם אין עוד רשת אלחוטית אחרת בסביבה חוץ ממנו, אולי תשקול

על רכישת אנטנה חיצונית למחשב הנייד?

זאתי אנטנה המתחברת למחשב דרך התקן ה - USB, ומסוגלת

לקלוט למרחק רב יותר מהכרטיס רשת שמגיע מובנה בנייד.

וככה אולי תקלוט רשתות שקצת רחוקות יותר מהבית שלך.

יש בכל מיני מחירים, טווחים, צבעים הכל באתר eBay.

המומלץ: http://www.dealextreme.com/p/gsky-high-power-500mw-802-11b-g-54mbps-usb-2-0-external-wireless-network-adapter-with-5dbi-antenna-20646?r=93695647

* אם אתה רוצה אחד יותר איכותי, ובקצת יותר יקר חפש באתר eBay

את הכרטיס: ALFA .

אפשרות נוספת לנסות לברר דרך סוכני שטח אם יש להם דייל טוב,

עם נט-סטיק, זה המודם הנשלף. מחברים לנייד - יש אינטרנט.

אולי אצלהם אפשר להשיג דייל טוב. הבנתי שהם יכולים להציע הצעות

שאין בשירותי המכירה הרגילים.

או פשוט להיכנס לאתר "כמהזה" להשאיר את הטלפון, ולחכות להצעה

מחברת אינטרנט, ולנסות להוריד אותם כמה שיותר במחיר.

יש שם מערכת תגובות שכל אחד כותב עד כמה הוא הצליח להוריד אותם במחיר.

* יש המון אופציות ללא התחייבות, אם זה חשוב לך.

פורסם

עלויות אינטרנט מינימליות:

תשתית של הוט ל 2.5 מגה עולה 59 שקל - התחייבות שנה לפחות

תשתית של בזק 2.5 מגה עולה 82 שקל (אותם אפשר טיפה להוריד קצת)+ 25 שקל קו קל- התחייבות שנה לפחות

בשני המקרים יכול להיות צורך לשלם דמי התקנה

ספק 2.5 מגה עולה 25+- שקל (תלוי בדיל ובהתחייבות)

את התשתית של הוט אפשר להעביר בחינם לדירה החדשה שאליה תעבור.

כמה מילים בקשר לאתר "כמה זה". האתר הוקם ומתוחזק על ידי אחת מחברות התקשורת, לכן המחירים שמופיעים בו אצל החברות האחרות לא נכונים, ומציגים את החברות האחרות באור רע. אם אתם רוצים לקבל הצעות מחיר, אפשר להתקשר לשירות לקוחות, או לחילופין להשאיר הודעה באתר של ספקיות האנטרנט ויחזרו אליכם תוך כמה ימים.

בברכה

אדי

פורסם

60 שקל ל 2.5 מגה בהוט?! הזוי, אני משלם 69 על 12 מגה.

במי שלא תבחר, תצטרך לשלם על התקנה, שזה לא ניראה לי שווה אם זה רק לחצי שנה.

בדוק את האפשרות עם השכן או נט סטיק במחירים קצת יותר טובים.

ממה שאני שמעתי בסלקום יש עכשיו חבילות גלישה שלא מוגבלות בנפח.

פורסם

Shayx, באיזה חבילה אתה נמצא בהוט?

תשתית בלבד עולה אצלם 60 שקל ל2.5 מגה , 80 שקל ל 5 מגה ו שקל 99 ל 12 מגה. בתוך טריפל לעיתים זה טיפה יותר זול. (יש כמובן הנחות לעובדי הוט ולאוכלוסיות מיוחדות- חברות שחתמו איתם הסכם וכו')

בקשר להתקנה- העברת התשתית לדירה החדשה היא בחינם, כך שאין תשלום על 2 התקנות בעקבות מעבר דירה תוך חצי שנה.

פורסם

אתר טוב לברר מחירים ומה הולך היום בשוק - וזה באמת שוק של ויכוחים - כי ככה החברות רוצות שיהיה : kamaze.co.il

שימו לב לתגובות של האנשים - יש מידע ולפעמים צילום הסכם, שאותו צריך לצטט למוקדנים .

מצויין למי שעומד לפני חידוש הסכם. אין טעם להשוות למי יש דיל טוב יותר ומי נדפק כי המחירים משתנים כל הזמן.

קררה: נדמה לי שיש לבזק סידור של קו ADSL בלבד. חוצמזה שהקו נשאר שלך וניתן לניוד לדירה אחרת, (בהנחה שאתה לא תגור בפורש...) יתכן שהעלות תהיה נמוכה ופחות מאנטנה ופירוטכניקה שנחוצה להתעלק על חיבור של מישהו בסביבה, שאין לך בטחון שזה יהיה זמין באופן קבוע.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

קאררה , לא יודע מבחנית הספק , אבל בבזק יש מבצע חוזרים שנונתים לכל מי שעובר מהוט , העניין הוא שהנציגים מציעים את זה גם ללקוחות חדשים ולא ללקוחות שחוזרים מחברה אחרת (הייתי עובד בבזק).

מבחינת התשתית , 2.5 מגה , חצי שנה חינם , וחצי שנה 81.90 , אולי אפשר איכשהו לעשות שקודם תשלם חצי שנה ואז חצי שנה יהיה לך חינם ואז אם תעזוב את הדירה תוכל לקחת ממישהו תשלום עבור חצי שנה כביכול וככה לתת לו אינטרנט.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

בזק - לא רלוונטי בגלל התשלום על הקו (25 ש"ח לחודש) שלא ניתן להתחמק ממנו.

הוט - 59 ש"ח, אבל התחייבות שנה. יש גם 79 ש"ח ללא התחייבות. לשיקולך.

סלולר - לדעתי שלילי קטלני, נטסטיק הוא לא תחליף לאינטרנט נורמלי, אתה לא מקבל IP אמיתי אלא אתה מאחורי NAT של הספקית, מגבילים לך את הכמות הורדה אפילו אם מצהירים שלא, בקיצור לא כדאי. זה רלוונטי רק אם אתה בכלל לא משתמש בתוכנות שיתוף אלא רק גולש באתרים וקורא מיילים.

לדעתי דבר עם השכן, ראוטר שאוכל 10W חשמל (הערכה מאוד פסימית, סביר שצורך הרבה פחות) עולה פחות מארבעה שקלים לחודש.

אם זה השיקול אז הסתדרת.

אם הוא פוחד מהקרינה (למרות שאין סיבה), בדוק אפשרות להשחיל חוט ולבטל את האלחוט בראוטר.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...