Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

ברצוני לקנות רכב לטובת נסיעות ת"א,חולון,ראשון ופה ושם נסיעות לטיולים.

חשוב לי שהרכב יהיה חסכוני יחסית בדלק, אמין, שימעיט בביקורים במוסך, ולא יקר יחסית לתיקונים וכמובן שיהיה יחסית קטן בשביל חניות בתל אביב.

חשוב לי שתהיה אוטומטית על מנת שהחברה תוכל לנהוג.

יש לי מספר אפשרויות לקניית רכב:

הלוואה מהבנק של 25000שח בריבית פריים + 0.5 ועוד 10000שח בפריים +2 , סה"כ 35000שח.

האפשרויות שלי לרכב בתקציב זה, זה מזדה לאנטיס323 2002-2004, 1600סמק

יונדאי אקסנט 1500סמק 2002-2004

הבנתי שפיאט חסכונית אבל הייתה לי פעם פיאט אונו וזה ממש היה בזבוז של כסף, יותר מדי ביקורים במוסך.

אופציה שניה זה לקנות סיריון 2008, 119000קמ מחברת ליסינג מוכרת שנותנת 100אחוז מימון ללא ריבית. משלמים 5000שח מקדמה ועוד 50תשלומים*1000שח, כמובן שזה קרץ כי זה סיריון וזה 2008 למרות ששחטו קצת בקילומטרז.

אבל 50 תשלומים של 1000שח יכול להיות כבד אבל אולי בטווח הרחוק ישתלם כי סיריון רכב יחסית אמין וחסכוני.

אם הייתם במקומי, על מה הייתם הולכים ? הסתכלתי בכמה לוחות ולא ראיתי מבחר ממש טוב של רכבים. המון רכבים עם קילומטרז גבוה, או רכבים שסוחרים מנסים למכור, אז זה קצת סיכון לקנות בלוחות כאלה שהפכו להיות לוחות של סוחרים. בחברת ליסינג/השכרה איכשהו מרגישים קצת יותר בטוחים (אולי אני טועה), כי הם נותנים גם ביטוח לשנה על המון מכלולים ברכב.

אחרי קריאה של המון פוסטים פה, הפיאט ספייס,פונטו,גרנדה לא מדברות אליי כי זה פיאט והייתה לי חוויה לא נעימה עם פיאט אונו ואני לא תופס מהם חברת מכוניות אמינה. ההונדה ג'אז והדייטסו YRV מכוערות ואולי קצת יקרות, ואי אפשר למצוא אותן בליסינג או בתקציב של עד 35000שח (תקנו אותי אם אני טועה).

גטס ירדה מהפרק בגלל חוסר חסכוניות בדלק ואי בטיחות

מה דעתכם על הסוזוקי איגניס ?

אשמח אם תענו לי, יש פה המון אנשים חזקים בנושא ואשמח את דעתם בכל מה שקשור לקניית רכב גם כדי לא ליפול בפח.

בברכה,

פורסם

אם דרך הבנק אתה פורס את ההלוואה נגיד ל 3 שנים יוצא שאתה משלם בסה"כ משהו כמו 40000 ש"ח על הרכב ונגד ליסינג יוצא לך 55000, תחשוב שב 15K ש"ח אתה מקבל רכב חדש יותר, בטיחותי יותר , חסכוני יותר.

במקום לקנות רכב שנת 2002 ולהחליף אותו עוד 3 שנים שבטח יתחיל לעשות מלא בעיות , אתה קונה רכב שנת 2008 שתוכל להחזיק אותו בכייף ב 6 שנים הקרובות בלי צפי לבעיות רציניות.

אם יש לך אפשרות להחזיק את התשלומים במשך 50 חודשים וזה באמת בלי ריבית אז הייתי ממליץ לך ללכת על הסיריון, גם פחות כאב ראש לחפש רכב בשנתון ישן במצב טוב

Polo 1.2 Tsi 2011

פורסם

בוקר טוב,

לגבי המימון - אין לך ברירה אלא לבדוק את הדברים בעצמך. כל אחד מקבל תנאים אחרים מהבנק שלו בהתאם למסגרת האשראי שלו ולמוניטין שלו בסניף. אתה מוזמן לפנות אלי בהודעה פרטית אם אתה מעוניין לקבל הצעה נוספת למימון דרכנו.

בנוגע לרכבים עצמם, גם האיגניס ישנה יחסית וגם אותה לא תוכל למצוא בליסינג. אני לא חושבת שאיגניס הרבה יותר טובה מהגטס, אולי קצת יותר חסכונית בדלק ואם אתה לא נוסע הרבה זה לא יהיה כל כך משמעותי.

יש גם לא מעט סיריון טובות ושמורות עם קילומטראז' נמוך אבל כמובן שהם עולות קצת יותר. אתה מוזמן לבדוק את הלוח שלנו ולהתרשם בעצמך. בסך הכל מדובר במכונית נחמדה מאוד וגם די אמינה, הרבה מאוד מהלקוחות אוהבים אותה. אתה יכול לשקול גם את הסוזוקי סוויפט, למרות שהיא קצת פחות חסכונית בדלק.

לקבלת ייעוץ, הכוונה והצעות אטרקטיביות לרכישת רכב משומש הכנסו או התקשרו עכשיו ל- 052-6898689

• תוכן חדש...