Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי גולף 92. הגומיות של כל החלונות מורידות צבע (שחור) כשיורד גשם ואו בשטיפת הרכב.

האם עליי להחליף הגומיות כדי שזה יפסיק? אם כן, מהי העלות?

בנוסף אני מחפש קליפסים שמחזיקים את פנסי הערפל לגריל 4 פנסים קדמיים (2 ראשיים + 2 ערפל) כמו בגולף GTI דור 2.

הבנתי שהפסיקו לייצר אותם.

איפה, אם בכלל, אפשר להשיג וכמה זה אמור לעלות?

תודה טאי

פורסם

לגבי הגומי הייתה לי את אותה בעיה באופל אסטרה 96

שיפשפתי אותם עם נייר טואלט ואציטון (או כל חומר באותו סגנון) עד שהפסיק להשחיר את הנייר ואז זה לא חזר יותר

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
שלום לכולם

אני חדש בפורום ולא יודע עדיין איפה לשאול את השאלות, אז בתקווה שתעזרו לי כאן או תסבירו לי לאן לגשת.

יש לי גולף 92 3 דלתות. כאשר אני שוטף את הרכב יורד לי צבע שחור מגומיות החלונות.

האם עליי להחליף גומיות, ואם כן היכן ומה העלות לכזה דבר?

תודה ומשווע לעזרה

אני מבין שעדיין לא מספקת אותך התשובה שכתבתי לך לפני מספר ימים, בכל מקרה המקום לכתוב את שאלותיך הוא איפה שכתבת כבר קודם לכן, במקום משלך

• תוכן חדש...