Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בפגישה עם נציג מכירות באלדן נאמר שהם "עכשיו" מוכרים רכב פרטי.

כלומר שברולט מאליבו 2.4 חדשה שהיא "פרטית".

אבל הוא אמר "אתה יד שנייה!".

שאלתי יד ראשונה של שם מי? הוא עונה "אלדן"!

שאלתי אז לא יד ראשונה חברה? הוא ענה "לא!".

מישהוא יכול להסביר את זה?

פורסם

יכול ליהיות שמדובר בעסקת ליסינג מימוני.

הרכב הוא פרטי לכל דבר ושימש רק אדם אחד והעסקה היא עיסקת מימון כשהרכב הוא על שם הגוף המממן.

לאחר תקופת הליסינג לבעל הרכב יש אפשרות לקנות את הרכב , למכור אותו בעצמו או לגלגל הלאה את הסכום לרכב הבא ולתת לחברה למכור אותו.

בכ"א - יש ירידת ערך של (למיטב זכרוני) 8 אחוז.

חוץ מהורדת מחיר - אין לזה שום משמעות , והרכב גם לא רשום עם שום סעיף בהיסטוריה לאחר מכן.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אם יד ראשונה היא חברה בע"מ, שעיסוקה חכירה או השכרה, יהיה כתוב במקוריות הרכב: חכירה או השכרה.

תסתכל על הרישיון ותבין לבד. יהיה כתוב שם "הרכב משמש להשכרה" או משהו בסגנון. זה כתם לכל החיים.

אגב - בסה"כ משמעותו היא הורדה במחיר. אתה מקבל היום הנחה של (לצורך העניין) 20 אלף ש"ח ממחיר המחירון, וכשתמכור יהיו לך 20 אלף ש"ח לשחק איתם מבחינת הנחה.

תקנה בזול תמכור בזול.

פורסם

אתה טועה לגבי עסקה מימונית (בניגוד להשכרה או עיסקאות תיפעוליות).

אין שום כיתוב ברישיון לאחר מכן.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אם כתוב אלדן, אז כתוב אלדן. הסתמכתי על דבריו של הבחור. אני לא רואה את החוזה מולי.

אם מדובר רק בעסקת מימון וברישיון כתוב "משה בוחבוט", אז כמובן שמדובר ברכב פרטי לכל דבר.

פורסם
בפגישה עם נציג מכירות באלדן נאמר שהם "עכשיו" מוכרים רכב פרטי.

כלומר שברולט מאליבו 2.4 חדשה שהיא "פרטית".

אבל הוא אמר "אתה יד שנייה!".

מישהוא יכול להסביר את זה?

adeeb_m שלום

קראתי את הודעתך ואשמח לעזור

ישנם 3 סוגי רישיונות (מקוריות): השכרה, החכר (ליסינג) ופרטי.

במקרה המתואר ה"פרטי" אומר בעצם שהרכב נקנה ע"י חברה והיא היד הראשונה – "אלדן".

הרכב במקרה זה לא שימש להשכרה או לליסינג וזה בדיוק כמו שכל חברה אחרת (שלא מתחום ההשכרה/ליסינג ) יכולה לרכוש רכב על שמה ולמוכרו לאחר מכן.

אם משהו עדיין לא ברור אתה מוזמן לפנות אלי במסר פרטי ואשמח לענות ואף לדאוג שהגורם המוסמך באלדן ייצור איתך קשר

מקווה שעזרתי

מיטל מאלדן

פורסם

היי מיטל,

הבנתי שהרכב ה- "פרטי" רשום של שם אלדן. במחירון לוי יצחק ויד 2 - שבוחרים שהרכב בבעלות חברה יש הפחתה של 10%.

ברורה לי הנקודה שאלדן מוכרת את הרכב יותר זול מהיבואן אבל אצל היבואן קיבלתי מחיר דומה למאליבו, גם להם יש רכבים יד-1 על שמם.

תודה

פורסם

גם לי הוצעה אתמול עסקת קניית רכב חדש ע"י אלבר.

הסייג היחיד הוא שאני בעצם יהיה יד שנייה אבל הרכב עם א-פ-ס קילומטרז'.

איך הם עושים זאת:

חברת הליסיניג קונה מהיבואן רכב חדש בהנחה שנעה לפי פירסומים בין 20-25% .

התעניינתי בנוגע ל-I10 שמוצעת למכירה לרוכש פרטי ב-80K (דגם קודם, לא פייסליפט).

אז ככה, אני יכול לחלום על הנחה משמעותית הרי חברת הליסיניג תרצה לגזור את הקופון. אז למה לה להסתפק

ב-10% אחוז אם אפשר יותר. בקיצור הוצע לי I10 במחיר 75 אש"ח כלומר הנחה של 6 אחוז וטיפה לרכב "יד שנייה"

עם עבר של חברת ליסינג. אם אתה גם צריך מימון שזה בערך רובנו אז תוסיף עוד 6% ריבית שנתית.

ממה שאני יודע היום רוב היבואנים מציעים עיסקאות מימון בריבית של א-פ-ס אחוז ל-36 תשלומים.

אז השאלה היא באמת האם קנייה כזו היא כדאית?

פורסם

קח בחשבון שבעסקת טרייד-אין עתידית,לא בהרכח מול אלדן.

הכיתוב ברשיון המקורי "אלדן" בתור בעלים ראשון מוריד משמעותית מהערך.

גם אם תמכור את הרכב בשוק הפרטי תיהיה לו נחיתות ברורה,כל אדם סביר יעדיף רכב שהיד הראשונה היא משה או שמעון מאשר אלדן,אפילו אם בפועל הרכב רק נרשם על שמם ורק אתה נהגת בו.

בצדק או לא,זה המצב. שוק רכב היד שניה בישראל נכווה קשות מכל תרגילי חברות הליסינג,ואתה תשלם על זה במכירה.

אין לי מושג מה ההפרשים מול רכב חדש מהיבואן,אבל לדעתי שווה לקפוץ לבדוק.

בהצלחה.

פורסם
היי מיטל,

הבנתי שהרכב ה- "פרטי" רשום של שם אלדן. במחירון לוי יצחק ויד 2 - שבוחרים שהרכב בבעלות חברה יש הפחתה של 10%.

ברורה לי הנקודה שאלדן מוכרת את הרכב יותר זול מהיבואן אבל אצל היבואן קיבלתי מחיר דומה למאליבו, גם להם יש רכבים יד-1 על שמם.

תודה

היי adeeb_m

אשמח אם תשלח לי את פרטיך במסר פרטי כדי שאוכל לבדוק את המחיר שקיבלת ואבדוק האם ניתן לתת לך הטבה נוספת

בין אם אוכל או לא, אשמח לעזור בכל עניין נוסף

מיטל מאלדן

פורסם

אני עומד לסגור עסקת רכישת רכב מאלדן. לרכב בדיקה מקומפיוטסט ללא בעיות מיוחדות. הייתם ממליצים לקחת אותו בעצמי לבדיקה, או להסתפק בבדיקה הקיימת? הרכב 20000 ק"מ, שנה על הכביש.עוד שנתיים אחריות יצרן.

פורסם

רציתי לרכוש רכב היבריד מאלדן הוצע לי הונדה סיויק היברידי - ראיתי נראה נחמד אמרו המחיר הוא אם אני לא טועה 94000 ש"ח השכרה. מאחר ורציתי לעשות עסקת טרייד אין אז אמרו אם כך המחיר הבסיסי של הרכב הוא יותר גבוה - יוצא שאני בעצם נותן את המכונית שלי במתנה (היא שווה בערך 12-15) זה קרה לי בסניף נתניה

נשמע הגיוני?

פורסם

Anmy - אני שמחה לשמוע שבחרת בנו ושאתה עומד לרכוש מאיתנו את רכבך הבא :).

למרות שכל כלי הרכב המוצעים למכירה אצלנו עוברים תהליך הכנה למכירה קפדני וארוך, למען השקט הנפשי אנחנו תמיד ממליצים לקחת את הרכב למכון בדיקה חיצוני מטעמך.

אשמח לעזור בכל עניין נוסף באם אוכל.

Ghita1920 - לא ציינת איזה רכב ברשותך כיום כך שקשה לי לחוות דיעה, אשמח אם תשלח לי במסר פרטי פרטים נוספים וכן מספר טלפון (כדי שאוכל לבדוק במערכות שלנו בדיוק במה מדובר).

אם נוח לך יותר לא במסר פרטי, גם אפשר - נראה לי שגם חברי הפורום היקרים ישמחו ליותר פרטים כדי לתת חוות דעת טובה יותר.

אשמח לענות על כל שאלה נוספת

מיטל מאלדן

• תוכן חדש...