Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה מאוד מדאיג אותי העיניין הזה שהקבל יורד ל 10.20 מישהו אמר לי היום שאסור לנסוע ככה ושיכול ליגרם נזק לאלטרנטור?

איזה פיטרונות יש חוץ מלהחליף אלטרנטור?

אולי מצבר אם יותר אמפר?

אשמח אם תעזרו לי בנושא תודה מראש!

שי.

my car - colt 1.6 150 HP

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תיגש לעשות בדיקת טעינה - תראה בכלל אם הבעיה היא שהאלטרנטור לא מטעין או שהמצבר פשוט מת ולא נטען.

תפסיק נכון לעכשיו להשתמש במערכת - תנסה לתת לרכב נסיעה קצרה (ורצוי שהיא תהיה לכוון חשמלאי רכב) ותראה אם המצב משתפר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

שמערכת דלוקה ואני שומע שירים על ווליום נגיד 35 30 הוא על 12 וטיפה 13 אבל איך שאני מפציץ בווליום הקבל יורד ל10 -11.

ושאני לא שומע ורק המערכת דלוקה הקבל על 14.12 משהו כזה!

אבל זה נימע לי מוזר זה לא שיש לי מגבר רוצח (HED 500.1) כמה כבר אמפר המגבר צריך גג 70 לפי דעתי!

הרכב הוא Renault Mégane 2006.

תודה לכולם. :)

my car - colt 1.6 150 HP

פורסם

שוב, אין קשר למגבר כנראה פשוט שהמצבר שלך גמור או שיש תקלה בטעינה.

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

זה לא הקבל יורד למתח הנמוך הזה, אלא השעון שמותקן עליו מראה את המתח הכללי ברכב.

תנסה להפעיל את המערכת אך ללא המגבר של הסאב, מה טווח הערכים שרשום על השעון הנ"ל?

מתחדשת*

פורסם

לא הייתי סומך על השעון הזה ב 100%. קח מולטימטר (רב מודד) ובצע את הבדיקה על קטבי המצבר. זה יהיה אמין יותר.

במידה ואכן יש בעייה יש לשקול את שדרוג החיווט בתא המנוע (בעיקר בין האלטרנטור למצבר ומינוסים), החלפת מצבר או החלפת אלטרנטור, במידה ויש בעיית טעינה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

השעונים הללו בד"כ מזייפים קצת אבל באופן עיקבי.

אצלי היה שעון שהראה באופן קבוע 0.2V פחות ממה שהראה רב מודד, כך שהאינדיקציה היא לא רעה.

מתחדשת*

פורסם

ולי יצא לראות שעון שהראה 10 בזמן שהמתח במצבר היה מעל 13.

מספיק שיש מגע רופף בהדק המצבר \ בחיבורים בבית הפיוז או פיוז שהולך להתפגר בשביל ליצור מפל מתח שיראה מתח נמוך על הקבל. בדיקה על הדקי המצבר תהיה אמינה יותר, ובמידה ויש הפרש מתחים גדול יש לבדוק את הגורם לכך.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
שמערכת דלוקה ואני שומע שירים על ווליום נגיד 35 30 הוא על 12 וטיפה 13 אבל איך שאני מפציץ בווליום הקבל יורד ל10 -11.

ושאני לא שומע ורק המערכת דלוקה הקבל על 14.12 משהו כזה!

כנראה שאין בעיות מגעים, אלא נטו חוסר יכולת של ספקי החשמל (אלטרנטור ו/או מצבר) לספק את ההגברה של הסאב בעוצמה מלאה.

מתחדשת*

פורסם

ועוד קבל אחד שכנראה לא ממש מצליח "להחזיק" את המגבר של הסאב בזמן שהמצבר צורח הצילו...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כשהיה לי את הbtl על הסנדאון 1500 הגעתי ל9.1 ( לפי פיוניר 880 ), אז אתה במצב טוב..

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לפי התיאור שלך כאשר המגבר שלך מושך הרבה זרם , יש נפילת מתח , אני גם הייתי בודק את החיווט שלך למגברים , האם הוא מתחמם?

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

8 ג'ייג להזין שני מגברים בווליומים כאלו נשמע לי מעט מידי בוודאי שזה 8 ג'ייג מסוג זבל (ותודה ליוסי שהדגים לי את הבדל בין 8 ג'ייג אמיתי לבין כאילו 8 ג'ייג.. )

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

• תוכן חדש...