Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מושב, חניה האמ-אימא של הפרטית. חניה שבשביל לא להבין שהיא פרטית, צריך להיות פקק בטירוף. מישהו מחליט שבא לו להחנות לי חצי בכביש גישה לחניה, חצי על מדרכה ליד. לאותו רכב נעלמו כל המגבים, האנטנה של הרדיו, הונטילים וגם האוויר מ-3 צמיגים.

מאז הוא לא חזר לפה. 8)

I Ride Because I Really Like Dessert

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מה הבעיה? אם תחנה שם, הוא יחסום אותך, ללא שום סיבה מוצדקת. להזמין משטרה? זהו בן אדם שינקום בכם - שריטות בלי רחמים..

היה לי שכן חרא נבלה כזה בדיוק.

השתלט על חניה. לא טובה, לא מיוחדת ולא כלום. פשוט זה שלו.

הבעיה היתה כשאתה מחנה שם, הנבלה פשוט שרט את הרכבים עם מפתח, שם אבנים מתחת לגלגלים ועוד כל מיני שטיקים.

בהתחלה חשבתי שזה מעשים של ערסים קטנים ומשועממים, עד שיום אחד לקחתי חופש מהעבודה ואני קולט את החרא מסתובב לי מסביב לאוטו, מסתכל ימינה ושמאלה ופשוט מוציא מפתח ושורט את הדלת.

באותו לילה האוטו שלו התחפש לאינדיאני.

מאותו יום - החרא נעלם מהאיזור ומחנה כמה שיותר רחוק. הרי הוא יודע שאני יודע ואני יודע שהוא יודע.

ולו זה כאב יותר בכיס.

פורסם

ואו מה עשיתי, התחלתי סערה P: חשבתי שנעלם לי השרשור, אני בא ומוצא אותו באוף-טופיק (כנראה איפה שהוא צריך להיות).

פעם אחת כשהייתי יותר צעיר (ואמיץ\טיפש) איזו אוטו חסם את החניה והלך פשוט. השעות נוקפות, כבר אחרי חצות ואף אחד לא מגיע. הייתה לי אז גישה לGMC ואנדורה, נצמדתי לפגוש שלו מאחור ופשוט דחפתי את הרכב לאט לאט איזה 30 מטר במורד הרחוב. אני בטוח שהוא היה המום שהוא בא בבוקר וראה את זה.

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם

בגלל טיולי השטח שלי נתקלתי בפטנט יפה מפתח וונטילים.

לפני שאנחנו נכנסים לשטח פותחים את הוונטילים והאוויר יורד בכזאת מהירות שאם לא מחזירים את הוונטיל תוך מספר שניות אין אוויר בצמיג בכלל,

נראה לי שבמקרה ומישהו יפריע לי בכניסה\יציאה לחניה אני אקח לו את ארבעת הוונטילים.

מה שיצריך גרר כי גם אם יש קומפרסור אתה לא יכול להכניס אוויר לצמיג בלי שהוא יצא. :twisted:

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

מצד אחד, אני שמח לראות שיש פה אנשים שעומדים על שלהם וכל הכבוד על כך. אך מצד שני, אני רואה פה הזדמנות של אנשים להשוויץ בפגיעה של רכוש של אנשים אחרים - דבר הנוגד את עקרונותיי באופן מוחלט.

• תוכן חדש...