Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשביל מה רכב מקבוצות הגודל האלה לנהג חדש (עדיין לא) ?

אני מבין את הרצון לפוזה, אבל עדיף לך להסתפק כרגע באיביזה חדשה. שגם תבוא עם אחריות ל3 שנים,שזה לא דבר של מה בכך.

V5

פורסם

ברסמי,

1. שים לב להבא לכותרת שכתובה היטב.

2. כל הודעה נוספת שלך שתיכתב בלי סימני פיסוק תימחק. שים לב גם לזה.

3. אין דבר כזה אין עלויות. למישהו זה עולה כסף. אם זה עולה לאבא שלך כסף, הוא בחיים לא יסכים לקנות לך סדרה 7, כי העלויות שלה גבוהות פי כמה וכמה משל איביזה או אלפא.

4. סדרה 7 זה אוטו לזקנים או לבעלי משפחות. אתה בן 17. תלמד לחנות קודם ואח"כ תנסה להסתובב ברחובות עם אוטו של 5 מטר אורך ו-2 מטר רוחב...

5. גם אתה בוודאי יודע כמה מטומטם זה לשאול "בלי לשקלל עלויות אחזקה, מה עדיף ב.מ.וו 7 או סיאט איביזה". אז בשביל מה אתה שואל?

אה, ושמור גם אתה על הפה, אחרת נשמור עליו בשבילך.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לדעתי זה לגיטימי לקנות רכב יוקרתי מיד שנייה במקום רכב חדש אם אתה רוצה רכב יוקרתי שייתן לך יותר פוזה נוחות וביצועים. כמובן שצריך לקחת בחשבון עלויות אחזקה ולא רק המחיר הראשוני.

אם אתה אוהב BMW אז אפשר גם סידרה 3 או 5 משנתונים יותר חדשים מאשר סידרה 7, ותכל'ס סידרה 7 זה רכב ענק ויקר לאחזקה ואפשר לקבל אותם ביצועים ונוחות במכוניות קטנות יותר של BMW, ובאותו מחיר אפשר לקנות גדם יותר משודרג מסידרה 3 . לדעתי גם בארץ קשה להסתדר עם רכב גדול במיוחד אם אתה חונה הרבה בעיר.

גם אלפא 159 זה בחירה טובה אבל אני אישית הייתי הולך על BMW סידרה 3.

פורסם
ב- 1.25M ש"ח כדאי לך לשקול את המרצדס AMG S63. נראה לי שהיא יותר טובה מהאיביזה.

אני חושב שכולם הבינו שמדובר במאה עשרים וחמש אלף שח, במלל הוא רשם כך, במתמטי הוא הוסיף 0 בטעות אז מספיק

פורסם

תודה רבה לכול העונים הריצניים.

מישהו פה הזכיר יונדאי קופה 2007-8 מה אתם חושבים עליה?

למרות שאהבתי מאוד את הרעיון של סידרה 5 משנתון טיפה יותר חדש.

נ.ב אני לא קיללתי ולא אמרתי כלום שהוא בוטה אני לא יודע על מה אתה מדבר,ואני לא זה שזרק מילים לא יפות כמו גם המנהל פורום ששלח לי בפרטי חורני במקום לדבר יפה.

פורסם

יונדאי קופה- רכב יפה (עניין של טעם), מאובזר (סאן רוף, מושבי עור, מגנזיום ועוד), תנוחת ישיבה ספורטיבית (צמוד לקרקע), מאוד לא נוח ליושבים מאחור, מנוע בנפח 2.7 ל' שיחסית לנפח שלו הוא חלש מאוד והרכב לא מבצע ולא מתנהג.

לחבר יש אחת מודל 08', ואני אישית ממש לא התלהבתי, אבל אם אתה מחפש מבטים ברמזור היונדאי תעשה את העבודה.

קישור לדף ביד 2 של דגמי 08\09 (שם תוכל לראות גם תמונות)- http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=19&SubModelID=172&FromYear=2008&UntilYear=2009&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=

פורסם

בקיצור חביבי ה״ראסמי״ שמע,

יש לך 125 k ביד, לך באמת תקנה רכב שהוא לצעירים שנראה טוב כמו איביזה חדשה גולף gti משנתון 2006-7, אודי a3, אולי אלפא מיטו יד שניה תיכנס לתקציב(לא ממש יודע מחירים אבל שווה לבדוק),אני גם מכיר בחור אחד שיש לו יונדאי קופה כסופה 08, הרכב נראה ממש טוב ואם לא המנוע והסמל גם אני הייתי רוכש אחד כזה.

בכל אופן עדיף לך לרכוש מן הסתם רכב עם שנתון כמה שיותר

גבוה ואם יש אופציה לאחד חדש אז תקנה חדש, בכל זאת יש אחריות ולא יהיה שום חשש ממה שהרכב עבר בעבר.

צא מהפוזה של ב.מ.וו סדרה 7 או 5 ישנות, אלו רכבים מבוגרים ומה הטעם לאחד ישן כשיש אופציות טובות לרכבים משנתונים 07 עד חדש.

אם ממש בא לך ב.מ.וו אל תתפשר פחות מסדרה 3 קופה, לפחות הוא נראה ממש טוב.

בהצלחה אדון ״ראסמי״

פורסם
אם לא המנוע והסמל גם אני הייתי רוכש אחד כזה.

חבר אני מצטער להגיד לך אבל בתגובה הזו יצאת לא יותר טוב מהילדון :)

גם על הניסאן GTR היית מוותר כי יש לה סמל של ניסאן? :wink:

וגם על היונדאי ג'נסיס (רכב שזכה לכבוד הגדול להבחן אל מול הניסאן 370 זד- http://motocar.ifeel.co.il/test/1023.aspx) היית מוותר בגלל אותו הסמל שפסלת זה מכבר?

פורסם

אני מבין את הרצון שלך לפוזה אבל תכבד את אבא שלך אני בטוח שהוא לא השיג את ה125 אלף האילו בנקישת אצבעות ומה חשוב לך יותר? בחורות שיתלו לך על הצוואר בגלל האוטו או לכבד את האדם שגידל אותך ועבד כ"כ הרבה בשביל לקנות לך אוטו חדש?

במוו 7 זה אוטו יותר מידי גדול וארוך לא משנה עד כמה אתה רוצה אותו בסוף אתה תבכה הוא לא זריז או ספורטיבי הטיפולים יהיו יקרים ורוב הסיכויים שהגודל שלו יעצבן אותך תהסה תעונה ובסוף תמכור אותו במחיר מופקר ותפסיד.

מניסיון אני יכול להגיד לך הפוזה מהאוטו יורדת עם הזמן וזאת רק טיפשות לקנות אוטו לפוזה תקנה אוטו שימושי שיתן לך את התמורה הנכונה ותשמור את שאר הכסף ליום אחר אולי לקנות אוטו שני וכו..

בקיצור אם אתה עדיין בוחר בפוזה תקח אלפא כולשהיא בסביבות ה50 אלף זה אוטו מיוחד שמושך עיניים ולא להרבה יש אותו לכן אף אחד לא ממש מכיר אותו ואתה יכול להתלעב שהוא יותר טוב מסדרה 7.

אם אתה רוצה ללכת על משהו פרקטי ושימושי אז תגיד דרישות (כמו צריכת דלק וכו.. כדי שנתאים לך אחד).

פורסם

אתה יכול ליקנות איביזה FR משומשת דנדשה ועם קצת מיקוח תוכל לירכוש חדשה, או להוסיף קצת וליקנות איביזה קופרה חדשה\500 אברט' חדשה שאותה בכלל לא רואים כל יום והיא מאוד מאוד מיוחדת .

פורסם

מנסיון -

אני לא צעיר במיוחד כבר אבל אני ממש לא בדיוק מבוגר לגמרי מבחינתי :-D - 33

עד לפני כמה חודשים נהגתי בארץ בעיקר על רכבים סופר מיני ומשפחתומתיות 1.6 ליטר

בארה"ב יצא לי לנהוג המון גם על מכוניות רציניות יותר - מוסטנגים, אינפיניטי, מרצדסים, מכוניות WRX, מכוניות קופה וגרנד טוריסמו ועוד בנוסף לרכבי ליסינג מעאפנים כמו שיש לנו כאן בארץ - הבעיה היא שנסעתי שם בכבישים פתוחים כל הזמן והכל שם בנוי יותר על מרחבים - למנהטן למשל - לעולם לא נכנסתי עם רכב ברמה שכזו... דווקא עם השכורות הקטנות (ולא יאמן כמה שזה היה יותר מזל משכל)

לאחרונה החלפתי את רכב הליסינג שלי (קורולה 2007) בטויוטה אוונסיס

ומה שגיליתי זה שבכל המבנים הקטנים האלה שאני נכנס לחנות אליהם כאן בארץ - החניון העלוב של החדר כושר למשל, כל הנסיעות בפקקים בתוך העיר

הרכב מה זה קשה להיגוי לעומת הקורולה הישנה שלי...

כשאני נוסע בקורולה אני מרגיש פתאום כאילו שזו סופר מיני.

ב.מ.וו סדרה 7 לדעתי עם כל ההדר והפאר שיש מסביבה - בוא נאמר שאין בעיה של תחזוקה גם מבחינת אבא - לדעתי תרגיש לך קצת כמו היפופוטם יותר מאשר רכב.

אתה צריך רכב קטן, זריז ושקל יהיה לך לשלוט בו - אני בכלל הייתי ממליץ לך ללכת על אלפא מיטו, פולו GTI יד שניה משהו בסגנון הזה

אני נשוי ועדיין בלי ילדים ולפעמים האוונסיס שהיא סה"כ רכב משפחתי שני ליטר - מרגיש לי גדול מידי ומיותר לגמרי (למרות הנוחות והנסיעה הרכה שלו שאני כל כך אוהב)

דווקא מכל מה שרשמת - הייתי הולך על האיביזה - משאיר את אבא עם ראש שקט בגלל רכב חדש.

או מנסה למצוא FR או קופרה יד שניה כמו שהמליצו לך.

אבל - אולי גם תחשוב על כך שבשלב מוקדם מידי לתת לילד בן 17 לנהוג על רכב שמוציא מהבן אדם את השד הרע... תחשוב עוד קצת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...